folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Müridler Gelin Sigarayı Hep Beraber Bırakalım

Müridler Gelin Sigarayı Hep Beraber Bırakalım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=QvEFHFKcopk

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek

Konuyu duman edebiyatına çevirmeyin. Sigarayı bırakmak isteyenler wallaces projesine katılsın, kafadan 5-10 yıl geç geberirsiniz işte bunun garantisinide ben veriyorum. Haydin yeşil çatıya :))

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

ah ziya ah :P

bırakmak sorun değilki her istediğimde bırakırım

geri başlamamak önemli

5-6 kez denemedim max 3-4 ay sonra tek tük derken geri paket almaya başlıyon

bu arada allen carr yöntemide bi boka yaramıyo

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

En fazla 2 hafta ömür biçerim ben bu harekete.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

valla sigara kac defa biraktim hatirlamiyorum.

Her seferinde bir sabah kalkiyorum. bugun icmeyecem amk diyorum oyle devam ediyor.

Bakalim Onumuzdeki ayin 15 ine kadar birakacagim ama insaAllah bu son sefer olacak.

Birakinca yasadiklarimi gun be gun buraya yazarim.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek

WALLACEs bunu yazdı:
    -----------------------------

Arkadaşlar sigarayı bırakmak çok zor bırakmayı düşünenler varsa birbirimize destek olarak bırakalım. 

Bırakırken biçoğumuz psikolojik bunalıma girecektir eminim bu bunalımın üstesinden hep beraber gelelim.

Önce katılacak arkadaşlar varsa yazsın bir tarih belirleyelim o tarihten itibaren bırakalım ve  her gün girip ne kadar gün olduğunu ve para olarak kârımızı yazalım.

Eminim tiryakiler için çok zor olacak ama ben biçoğunuzdan daha bağımlıyım bu pisliğe 9 yaşından beri içiyorum, şuan günlük sigara tüketimim 2-3 paket hatta bunu yazarken bile elimde sigara var.

Bazılarımız dayanamayıp geri başlayabilir erkekçe herkes ne kadar süre içmediğini yazacak.

Bu irade yarışına varım diyenlerden mesaj bekliyorum nickleri aşağıya yazıcam.

(Umarım konu elimde patlamaz:)

Ben geçen gün bıraktım :D yani bırakmayı denedim tam olarak bırakamadım ama 1 paketten günde 3-4 e indirdim. Geceleri uyumadan önce kesinlikle içerdim şimdi içmediğim günler oluyor kafada bitirince olay bitiyor, ilk gün zorlanmıştım (hiç içmedim) baktm olmayacak 1 tane içtim ertesi gün ama şu an dediğim gibi günlük max 4.

Hoop.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek

e2 bunu yazdı:

Sigara bırakılmaz sadece birazcık ara verilir .

le le le sakine
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GangShot
    GangShot's avatar
    Erkek

Sigara düşünen zihnin gıdasıdır.

Necip Fazıl'a bir gün: "Üstat, bu sigara çok kişiyi öldürdü, çok kişinin canını aldı. Sende çok fazla içiyorsun. Kendine yazık ediyorsun." demişler. Necip Fazıl'da: "O zaman yakalım o kâfiri..." demiş ve cebinden bir sigara daha çıkartıp yakmış.

adamın teki yarın ölcem demiş yarmışlar ölmüş..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    q3zqin
    q3zqin's avatar
    Erkek

denemekte fayda var msj attım

* Bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik .. Hayatla erken seviştik üstümüze kaldı..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Herşey kişinin iradesinde kalmış.

Ailemden birşey anlatayım.

Babam 26 yıl sigara içmiş. Hele o sigarayı bırakmadan önceki yıllar adam nerdeyse bir oturmada paketi bitiriyordu. Birini söndür birini yak. Ardarda 4-5 tane içiyordu.

Ama irade meselesi işte Adam bıraktı şimdi Damatlık delikanlı oldu. Adamın yüzüne kan geldi, Kilo aldı.

Herşey iradede bitiyor. Nasıl ki aracın direksiyonuna geçtiğinde şarampole uçmak istemezsin araca durumuna göre yön verirsin Sende öyle yapacaksın. Bırakıyorum arkadaş diyeceksin ve Kararlı adımlarla ilerleyeceksin.

Toplam Hit: 4247 Toplam Mesaj: 41