Müridler Kafanızda Hangi Bölüm Hangi Üni Var?
-
Gazi üniversitesi Makine mühendisliği olabilir
-
harvard ta okumak isterdim aama o kadar zeki deilim:D:D
-
7tepe üniversitesi hukuk fakültesine girecem inşallah
-
ankara üni-siyasal bilimler-kamu yönetimi istiom ama başka aynı bölüm üni olarak iyi bi yer war mı?
-
93ylül veya egeli olan cıkmadı bari izmirli olan cıksın a.q :D
nasıl izmir ii biyermidir bu üniler hangi semtindedir bilgi verin kardeşler :D -
hangi bölümü yzarsanız yazın da eskişehiri yazın, hayatınızı yaşayın.tecrübeyle sabittir...
-
harvard ta okumak isterdim aama o kadar zeki deilim:D:D
Harvard da okursun, eger ailen 120 000$ yillik odeyebiliyorlarsa okul parasi icin, + senin giderlerin... Bush moronu bile Yale den mezun.. ( Yale ve Harvard amerika'nin en saglam 2 uni si... hep birbirlerine laf sokarlar fln... Bush Yale e girdiyse sen harvardi otturursun... ) ama burs alamazsin, cunku abd vatandasi diilsin... -
valla buraya yazanlarla yaşıtım herhalde ama ben bi sene hazırlık okumuştum ingilizce kafama yerleşsin diye :) yerleşti de yani
ama eskişehir eğitim fakültesi uygun bana -
valla hoca ben 18indeyim senin gibi hazırlık okudum tek farkımız ben bi bok anlamadım :D
nese yaw and lisesiyiz 1yılda hazırlık okuduk.simdi girecez össye.Puanlar simdilik ii gelio denemelerde bi aksilik cıkmazsa gidecez inşallah.
eskişehir ii yaw anadolu üninin broşürü var bendede migros falan var içinde kampusun.bayaa abartmıslar cok güzel kampusu var.
ne bilem antalyada yasadıından sıcak iklim falan izmir istiom :) eskisehiride yazacam.. -
ODTÜ çaycılık bölümüüü:))hihihhi
Toplam Hit: 6305 Toplam Mesaj: 50