Müridlerimizden Enes TRAFİK Kazası Geçirmiş...
-
Çok geçmiş olun forumdan tanıdığım sevdiğim bir arkadaş idi umarım ciddi bir şeyi yoktur,
-
birşeyi yoktur inşallah geçmiş olsun kardeşimize
-
Anaaa Daha Dün Gece Konuştum Da :S İnşallah Kötü Bir Şey Yoktur :/ Allah Acil Şifalar Versin
-
Tüm tahribat ailesine Sonsuz tşk ve şükranlarımı Sunuyorum Çok saolun abilerim,ablalarım,kardeşlerim...
Çok fazla bişiyim Yok Çok şükür..
Bugün metalati abimdeki program arşivini alıp bulduğum rapid preyle sizlere sunucaktım :) Lakin Kaldırımda yürüyorken Direksiyon Hakimiyetini Kaybeden Bir acemi sürücü Kaldırıma çıkıp Az bir hızla bana çarptığı için biraz Uçmak zorunda kaldım :) Ve Bu olaydan Sol omuzumda incilme Ve sol Diz kapağımda İncilme Vucudumda da hafif sürtünme yara izleri Sonucu sağ çıktım Çok şükür Ve yine sizlerleyim...Beni merak eden Ve İlginizden dolayı Konuyu takip edenlere Çok teşekkür ediyorum..Allah böle bir Olayı kimseye vermesin diyorum..
Selametle..
Dipnot:Biraz düzeleyim BENDEN kurtulamazsınız akşama C-P ye devam :D:D...
Hayırlı günler...
-
metalati enesin babasinin sesi telefonda nasil geliyordu?
Bu arada gecmis olsun..
-
geçmi$ olsun la :B adamın pe$ine dü$ hayatını zindan et adamın :|
-
geçmiş olsun tez zamanda sağlığına kavuşur inş.
-
ExcaliburTBT bunu yazdı:
-----------------------------geçmi$ olsun la :B adamın pe$ine dü$ hayatını zindan et adamın :|
-----------------------------Sorunda orda :| Çarptıktan sora kaçmış Ben hatırlamıorum tabi uçtuktan sora :) Oradaki halkımız saolsun Onlar hastaneye kaldırdılar...
-
enes bunu yazdı:
-----------------------------ExcaliburTBT bunu yazdı:
-----------------------------geçmi$ olsun la :B adamın pe$ine dü$ hayatını zindan et adamın :|
-----------------------------Sorunda orda :| Çarptıktan sora kaçmış Ben hatırlamıorum tabi uçtuktan sora :) Oradaki halkımız saolsun Onlar hastaneye kaldırdılar...
-----------------------------
Minik Kuşta Yara Varmı ? :D -
enes bunu yazdı:
-----------------------------ExcaliburTBT bunu yazdı:
----------------------------Ucmana ragmen gene birseyin yokmus :)
Tekrardan gecmis olsun..