Müridlerimizden Enes TRAFİK Kazası Geçirmiş...
-
:D:D Şakaa
-
Geçmiş olsun la :/
-
geçmiş olsun acil şifalar dilerim..
-
Çok saolun hocalar
-
enes bunu yazdı:
-----------------------------
Çok saolun hocalar
-----------------------------yazını görmek çok güzel hocam çok geçmiş olsun..
-
yarın öbürgun rontgen cekme programları ilaç programları dıye arsıv yapıp gelır o:D
gecmıs olsun.
-
enes bunu yazdı:
-----------------------------hoca noldu anlatsan ?
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------enes bunu yazdı:
-----------------------------hoca noldu anlatsan ?
Şakayı ona değil hoca :) İllumatiye yaptım
Noldu::
Kaldrımda metalati abimden program arşivini almaya gidiyorumVe kaldırımdan yürüyorum ve arkam dönük olduğu için tam göremedim tabi direksiyon hakimiyetini kaybeden bir sürücü yada yolda şov yapan biri bana arkadan vuruyor ve ben çok fazla olmadan olduğum yerden uçuyorum Hemen ileriye düşüyorum Kafa üstü ve sol omuzumda sol diz kapamda İncilme ve vücudumda da sürtünme izleri oluyor Bana kaçan adam yada her kimse kaçıyor benide ordaki vatandaşalr hastaneye kaldırıyor -
enes bunu yazdı:
zumsuk bunu yazdı:
Şakayı ona değil hoca :) İllumatiye yaptım
Noldu::
Kaldrımda metalati abimden program arşivini almaya gidiyorumVe kaldırımdan yürüyorum ve arkam dönük olduğu için tam göremedim tabi direksiyon hakimiyetini kaybeden bir sürücü yada yolda şov yapan biri bana arkadan vuruyor ve ben çok fazla olmadan olduğum yerden uçuyorum Hemen ileriye düşüyorum Kafa üstü ve sol omuzumda sol diz kapamda İncilme ve vücudumda da sürtünme izleri oluyor Bana kaçan adam yada her kimse kaçıyor benide ordaki vatandaşalr hastaneye kaldırıyor
-----------------------------tekrar geçmiş olsun hocam ucuz atlatmışsın.
-
al işte..Şu modifiyecileri sevmiyorum onlar olabilir kaç kişinin canı yandı, o değilse dikaktsiz sürücüü
bu bence adam öldürmeye kasıttır.Başka birşey değil
--
tekrardan geçmiş olsun plakasını falan aldın mı hoca ? ( diğerleri verdi mi )
birde ne .o.ç ler var ya vurup kaçıyor. Var bunda bir iş.