Müridlerimizden Enes TRAFİK Kazası Geçirmiş...
-
Enes Geçmiş olsun tekrar Aramızda gormeyi istiyorum ... acil şifalar
-
GElmiş hacı :P
-
geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyileşir ve aramıza döner
-
İlginizden dolayı tüm arkadaşlara Çok teşekkür ediyorum Yeniden sizlerleyim...Herkese sonsuz saygılar ve Paylaşımlara devam :D
-
Geçiş olsun. Acil şifalar...
-
Araba bile hakkindan gelememis bu ipnenin daha napalim :P xD
-
Çok geçmiş olsun.
-
enes bunu yazdı:
-----------------------------
İlginizden dolayı tüm arkadaşlara Çok teşekkür ediyorum Yeniden sizlerleyim...Herkese sonsuz saygılar ve Paylaşımlara devam :D
-----------------------------ya bırak bu işleri enes hayırdır paylaşımlarının hitimi düştü reklam kokan hareketler bunlar :D:D:D:D
yok kazaymış hastaneymiş falan felan adam çıkar çıkmaz paylaşım yaptı belgeseller diye yeme bizi :D:D:D:D:D
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------enes bunu yazdı:
-----------------------------ya bırak bu işleri enes hayırdır paylaşımlarının hitimi düştü reklam kokan hareketler bunlar :D:D:D:D
yok kazaymış hastaneymiş falan felan adam çıkar çıkmaz paylaşım yaptı belgeseller diye yeme bizi :D:D:D:D:D
Şöle durumda Yalan söyleyecek Hiç bir çıakrım yok :)Artı kimseyi inanadırmaya niyetim yok...Olan oldu zaten Şu dakakdan sora seni evimede çağırıp İzleri gösterebilirim :)
-
enes bunu yazdı:
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------enes bunu yazdı:
Şöle durumda Yalan söyleyecek Hiç bir çıakrım yok :)Artı kimseyi inanadırmaya niyetim yok...Olan oldu zaten Şu dakakdan sora seni evimede çağırıp İzleri gösterebilirim :)
-----------------------------tam göğsünden geçen maşallah gibi teker izini görmek istiyorum hocam fotola gönder dermişim:D
Şaka la şaka :D Harbi geçmiş olsun..