folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Müritler Aklıma Takıldı

Müritler Aklıma Takıldı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

Arkdaşlar hani diyelimki öleceğinizi ,yaşayamacagınızı bılıyorsunuz ,mutsuz olacksınız intihar etmeye karar verdiniz.Nası ederdınız ;

Acı çekerek mı sessız mı kanlı mı nasıl ?

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilinmeyen
    Bilinmeyen's avatar
    Erkek

matematik1 bunu yazdı:
    -----------------------------

Arkdaşlar hani diyelimki öleceğinizi ,yaşayamacagınızı bılıyorsunuz ,mutsuz olacksınız intihar etmeye karar verdiniz.Nası ederdınız ;

Acı çekerek mı sessız mı kanlı mı nasıl ?

Darağacı...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLcoL
    aLcoL's avatar
    Erkek
    valla hocam ben sahsen intihar etmem gider ayak yasayabilcegim ne varsa hepsini yasarım ölene kadar....

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek
    öyle düşünüyoyan git kötü insanları öldür bari giderken bi işe yara :)

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kerim
    kerim's avatar
    Erkek

aLcoLiq bunu yazdı:
    valla hocam ben sahsen intihar etmem gider ayak yasayabilcegim ne varsa hepsini yasarım ölene kadar....

ya böyle  yada  bi sürü hap içip uyumak  .. :)

(:
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_Gizemli
    By_Gizemli's avatar
    Banlanmış Üye
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    ben hayatımda hiç intihar etmeyi düşünmedim , mutsuz oldugumda hep gider bi karı becerir , az da olsa mutsuzlugumu gideriyorum , sonra diyom kendi kendime hayat gercekten güselmiş ...

Hayat Boş , Vur Göte Çoşşşş.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek
    sekiz on tane iğne vurdum kendime :W bir halt olmadı :s

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek
    İntihar edecek olsam yanımda İstanbul'daki pkk mahallelerinden birinde epey kişiyi götürürdüm.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

hocam çok düşündüm bunu ama cehenneme gidip ne yarak yicem diye içim içimi yedi genede,

80 kilo kadar c4ü üzerime yerleştirir dtp ana binasına yürür ve içerde patlatırdım.

veya pentagonda veya beyaz sarayda.

2. olarakta gene üzerime birsürü patlayıcı yerleştirip doguda buji apo diye halay çeken insanların arasına girip en aşa 10000 tanesini götürücek kadar içeriye girer patlatırdım gebersin ipneler of nasıl zevk alıyorum şunları yazarken abi yapsakmı lan bi tavuga baglayalım bombaları veya damacanaya bağlıyalım saten gelirler onlar

"
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

By_Gizemli bunu yazdı:
    ben hayatımda hiç intihar etmeyi düşünmedim , mutsuz oldugumda hep gider bi karı becerir , az da olsa mutsuzlugumu gideriyorum , sonra diyom kendi kendime hayat gercekten güselmiş ...

Keske basıt seylerler mutlu olsam dayı bu olmaz ınsan kafası sıkınde degıl ya bence yanlıs dusunce.

Fikirler riskli amcam ıntahara kalkısmıstı dar agacı fena oldu hala hastanede boynuna kan oturmus felaket sekılde ,bi kardesımde 2 kere hap içti 2sinde kurtuldu ama sonuncusunda felç kaldı .

Ölemezsen fena dayı ya en iyi bogulmak yada kusturmayan hap ıcıp kılcal damarları patlatmak 3 kutu aspirin yeter sanırım teşekkürler herkese

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

Allura bunu yazdı:

hocam çok düşündüm bunu ama cehenneme gidip ne yarak yicem diye içim içimi yedi genede,

80 kilo kadar c4ü üzerime yerleştirir dtp ana binasına yürür ve içerde patlatırdım.

veya pentagonda veya beyaz sarayda.

2. olarakta gene üzerime birsürü patlayıcı yerleştirip doguda buji apo diye halay çeken insanların arasına girip en aşa 10000 tanesini götürücek kadar içeriye girer patlatırdım gebersin ipneler of nasıl zevk alıyorum şunları yazarken abi yapsakmı lan bi tavuga baglayalım bombaları veya damacanaya bağlıyalım saten gelirler onlar

şuan cehenneme gitmeyeceğini nerden biliyorsun ki

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
Toplam Hit: 5467 Toplam Mesaj: 36