Müritler Aklıma Takıldı
-
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------Bir düşünün intihar edenleri bir gözden geçirin...
Çoğu ezik zaten..Bir tanıdığım vardı mesela o da ezik birisiydi ve intihar etti.Bence bu böyle.
-----------------------------Dediğini yaptım, intihar edenleri senin deyiminle ''Gözden Geçirdim''
Hiçbiri ezik gibi gelmedi, hatta Hitler bile ezik olduğu için intihar etmemişti. Senin tanıdığının ezik olması, bütün intihar edenleri ezik mi yapıyor ? Herkesin aynı hayatı yaşadığını mı düşünüyorsun ? Suçu sadece o'nlarda aramamalıyız...
-
vallaha elektrik çarpsın kardeş al bi fişi kes makinaya bağlı ocunu soy biraz dışını al avcunun işine tak prize için kıpır kıpır oluyo ve ölüyon xD
Test edildi onaylandı :| xD
-
nefesimi tutardım:)
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------Bir düşünün intihar edenleri bir gözden geçirin...
Çoğu ezik zaten..Bir tanıdığım vardı mesela o da ezik birisiydi ve intihar etti.Bence bu böyle.
-----------------------------Dediğini yaptım, intihar edenleri senin deyiminle ''Gözden Geçirdim''
Hiçbiri ezik gibi gelmedi, hatta Hitler bile ezik olduğu için intihar etmemişti. Senin tanıdığının ezik olması, bütün intihar edenleri ezik mi yapıyor ? Herkesin aynı hayatı yaşadığını mı düşünüyorsun ? Suçu sadece o'nlarda aramamalıyız...
-----------------------------
bencede dogru her intihar eden ezik degildir bence cünkü şeref,vatan v.b konularda intihar biraz onur gibidir.Ama Allah katında hertürlü günahtır. -
intihar etmez, Ahiretim için İbadet ve güzel işler yapardım herhelde.