Müritler Aklıma Takıldı
-
Her şeyin bir telafisi vardır ve sadece aciz insanlar gerçeklerden kaçarak veda etmeye kalkışır...
Ayrıca bu tarz konuları açanların da amaçlarını merak ediyorum...
-
adamgibi bunu yazdı:
-----------------------------
ikbal aydın ın yazıdıgı Günaydın gece adlı kitabı oku
-----------------------------Karl Marx'ın ''On Suicide'' si konuyu daha iyi özetleyebilir =) Rousseau'ın hayal gücü, İkbal Aydın gerçekciliğinden daha gerçekci.
-
Fatal_Trag3dy bunu yazdı:
-----------------------------Her şeyin bir telafisi vardır ve sadece aciz insanlar gerçeklerden kaçarak veda etmeye kalkışır...
-----------------------------Bizim uydurduğumuz ve gerçek olduğuna inandığımız bir fikir de olabilir...
Bazı tanımların açılımı daha farklı olabilir. Yaşanmışlık ve gözlem. Hissiyat ve deneyim.
Her 40 saniyede bir kişinin intihar sonucu yaşamını yitirmesi, sadece ''acizlikle'' açıklanabilecek somutsal ya da soyutsal bir kanıt değildir.
-
Bir düşünün intihar edenleri bir gözden geçirin...
Çoğu ezik zaten..Bir tanıdığım vardı mesela o da ezik birisiydi ve intihar etti.Bence bu böyle.
-
matematik1 bunu yazdı:
-----------------------------Arkdaşlar hani diyelimki öleceğinizi ,yaşayamacagınızı bılıyorsunuz ,mutsuz olacksınız intihar etmeye karar verdiniz.Nası ederdınız ;
Acı çekerek mı sessız mı kanlı mı nasıl ?
Basta Tüm Hesaplı Keserdim en Ufak Yanlısı olanalrı bile dograyıp can çekişmelerini izleyip sıkardım kafama :D -
matematik1 bunu yazdı:
-----------------------------Arkdaşlar hani diyelimki öleceğinizi ,yaşayamacagınızı bılıyorsunuz ,mutsuz olacksınız intihar etmeye karar verdiniz.Nası ederdınız ;
Acı çekerek mı sessız mı kanlı mı nasıl ?
Basta Tüm Hesaplı Keserdim en Ufak Yanlısı olanalrı bile dograyıp can çekişmelerini izleyip sıkardım kafama :D -
İntihar değilde, Hayatta yaşabileceğim herşeyi yaşayıp kendi hayatıma son verirdim. Kaçmak yerine, göğüs germek daha iyi düşmanın zamansa. Hayatı oynar, ölüme balıklama atlardım. Ama asla intihar etmem, asla... Mutsuz olacağım kesin olamaz, hayat bu, buzlu badem bile zevk verir bir zaman sürecinde, ölümüm kalıcı etkilere sahip olmalı...
-
Fatal_Trag3dy bunu yazdı:
-----------------------------Her şeyin bir telafisi vardır ve sadece aciz insanlar gerçeklerden kaçarak veda etmeye kalkışır...
Ayrıca bu tarz konuları açanların da amaçlarını merak ediyorum...
-----------------------------Doğru söylüyosun
-
Allura bunu yazdı:
-----------------------------hocam çok düşündüm bunu ama cehenneme gidip ne yarak yicem diye içim içimi yedi genede,
80 kilo kadar c4ü üzerime yerleştirir dtp ana binasına yürür ve içerde patlatırdım.
veya pentagonda veya beyaz sarayda.
2. olarakta gene üzerime birsürü patlayıcı yerleştirip doguda buji apo diye halay çeken insanların arasına girip en aşa 10000 tanesini götürücek kadar içeriye girer patlatırdım gebersin ipneler of nasıl zevk alıyorum şunları yazarken abi yapsakmı lan bi tavuga baglayalım bombaları veya damacanaya bağlıyalım saten gelirler onlar
-----------------------------Arkadasim once diline hakim olmayi ogren, ardindan da git bi 80 kilo kaldirabiliyormusun onu ogren... :) hatta gectim 80 kiloyu, ortalama buyuklukteki dayanikli bi cantaya kum doldur, yirtilmazsa tak bakalim duzgun yuruyebiliyomusun???
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------adamgibi bunu yazdı:
ikbal aydın ın yazıdıgı Günaydın gece adlı kitabı oku
-----------------------------Karl Marx'ın ''On Suicide'' si konuyu daha iyi özetleyebilir =) Rousseau'ın hayal gücü, İkbal Aydın gerçekciliğinden daha gerçekci.
-----------------------------denerim