folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Müritler Bana Yardımcı Olun Fikir Verin .

Müritler Bana Yardımcı Olun Fikir Verin .

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mesutb
    mesutb's avatar
    Erkek

arkadaşlar ben gümrük işi yapıyorum . her gün gelip giden bir sürü kız var . ama bir kız varki gördüğümde hiç bırakmadan ona bakmak istiyorum . heycanlanıyorum o bunların hiç birini bilmiyor . gel gelelim konuşamıyorum çünkü 1.sebebi kız benden 4 5 yaş küçük. 2. sebebi hadi konuştum olduki ters tepki verdi etrafıma iş çevreme rezil olma ihtimalim var küçük kıza baktı fln tarzında düşünceler olabilir. ne yapcam ne etcem bilmiyorum fake bi face adresinden şiir yazdım ona duygularımı açıkladım yazdım . ama sadece bu kadarla kalıcak öğrenipte iyice kayıp etmekten korkuyorum

Gözlerin kapaliyken hayati yaşamak kolaydir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek

saçma saçma işler yapma bence. Git düzgünce kendi facebook adresinden yaz kıza duygularını anlat sahte faceden yazdığını da sakın söyleme direk kaybedersin kızı. Şunu asla unutma kızlar kaslıydı iriydi erkekleri değil, sadece cesur ve ne istediğini bilen erkeklerden hoşlanırlar. Direk gidip senden hoşlanıyorum deme kıza tabi, ekle faceden işte seni sürekli bizim burada görüyorum ne iş yapıyorsun vs gir muhabbete sonra birşeyler yemeye içmeye çağır sonra açılırsın.

Matbaa Baskı ve Promoyon İşleriniz Tbt'ye özel fiyat ile yapılır. Islak Mendil,Baskılı Kürdan, Baskılı Pipet, Baskılı Peçete, Baskılı Stick şeker üretim hanemiz mevcuttur.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    Hocam gümrük ten parfüm telefon falan ayarlayabilirsiniz.

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

ters tepki verse ne olacak bu kadar takma kafana hacım, ayrıca face, telefon yada benzeri yerler üzerinden duygularını açıklamak seni direk mağlup eder haberin olsun.

git efendi gibi konuş, ters bişeyler olurda arkadaşların seninle taşak geçmeye başlarsa çamur yap iddiaya girmiştim biriyle falan diye ^^

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Kız kaç yaşında bilmiyorum. Ancak Sezgin'in de dediği gibi. Hatunlar erkekde malafata, göze, kasa bakmaz. Varsa yüreğe, ve hatuna verdiği değere bakar. Eğer adam gibi çıkıp karşısına anlatırsan durumu en fazla reddeder ve en fazla az da olsa canın yanar. Ancak eğer dediğim gibi adam gibi konuşursan hiç bir zaman ''keşke konuşsaydım'' demezsin...

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

kıza duygularını direkt açıklama ve teklif etmekte acele etme hocam şuanda faceden görüşebiliyorsan arkadaş olarak devam edin muhabbeti koyulaştır telefon numarasını falan alabilirsen al ordan da konuşursunuz. durumu da anlat işyerinde böyle böyle dedikodu yapan sağa sola çamur atanlar var dersin bu yüzden işyerinde fazla yüz yüze görüşemiyoruz dersin ama dışarda buluşma falan yapabilirsiniz mesela.. daha sonra işyerinde de görüşürsünüz.. kızın yaşını falan net olarak öğrenirsin sonra yavaş yavaş açılırsın..

essan tarafından 26/May/14 22:59 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

Edit: Ergen miyim lan ben? silin gitsin.

heza tarafından 26/May/14 23:31 tarihinde düzenlenmiştir

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

kız gümrükte ne yapıyor. iş arkadaşınmı

hergün gelip gidiyorsa ne yapıyor orda hergün.

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

senden gerçek bir elti, görümce yada kaynana olur

en masum soruş şeklin bile iğneli duruyor

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    Jilet_Boris bunu yazdı
    futurist bunu yazdı

senden gerçek bir elti, görümce yada kaynana olur

en masum soruş şeklin bile iğneli duruyor

hergün bir kız gümrükte ne yapar ya

kaçakçımı

birini gözüne kestirdi de ona mı geliyor.

çalışan bir tanışı abisi falan mı var

önce bunları öğrensin.

ayrıca süper iyi bir görümceyim.

iğnelemiyorum beyin fırtınası yapıyorum akıl vermeyimde çocuk sazan gibi atlasın mı :)

futurist tarafından 27/May/14 00:05 tarihinde düzenlenmiştir

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mesutb
    mesutb's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

kız bir komisyoncuda evrak getir götüre bakıyo . bu yüzden gümrükte hep görüyorum . çalıştığı firmayı adını soy adını okulunu yaşadığı semti biliyorum faceden eklicem ilk etapta arkadaş olmaya çalışcam sonra açılcam yavaş yavaş diye düşünüyrum

Gözlerin kapaliyken hayati yaşamak kolaydir.
Toplam Hit: 2554 Toplam Mesaj: 26