Müritler Bana Yardımcı Olun Fikir Verin .
-
guzel oneriler gelmis,
anlamadinsa birak ole kalsin
ya konusursun pisman olursun, yada konusmazsin pisman olursun, 3. yada "madeni para" dik gelir hocu :P -
mesutb bunu yazdıfuturist bunu yazdı
kız gümrükte ne yapıyor. iş arkadaşınmı
hergün gelip gidiyorsa ne yapıyor orda hergün.
kız bir komisyoncuda evrak getir götüre bakıyo . bu yüzden gümrükte hep görüyorum . çalıştığı firmayı adını soy adını okulunu yaşadığı semti biliyorum faceden eklicem ilk etapta arkadaş olmaya çalışcam sonra açılcam yavaş yavaş diye düşünüyrum
feysbuktan sakın ekleme traş o işler.
kızı gerçekten seviyorsan gelecekte yuva kurabileceğine inanıyorsan eğer :
gideceksin onun çalıştığı yerdeki sağlam bir abi ablanın yanına diyeceksinki
ben bu kızı seviyorum ciddi düşüniyorrum artık nasıl laf cambazlığı yapacaksan yap ondan sonra
ben bu kıla konuşmak istiyorum ama beni yanlış anlar diye yaklaşmak istemedim.
tamamen dürüst ciddi düşünüyorum ilk önce siz benım yerime söylermisniz benımle kısada olsa bir çay kahve içsin ?
diye rica edeceksin.
abiler teyzeler böyle işleri severler.
hem kız geçekçi olduğunu anlar hemde bir şans verir.
hem vermese bile büyükler onu ikna ederler.
feszbuku filan geç hiçbir kız feyzbuktan tanıştığı erkeğe güven gözüyle bakmaz
adımların taşşaklı olsun.
hadi kolay gelsin.
-
mesutb bunu yazdıfuturist bunu yazdı
kız gümrükte ne yapıyor. iş arkadaşınmı
hergün gelip gidiyorsa ne yapıyor orda hergün.
kız bir komisyoncuda evrak getir götüre bakıyo . bu yüzden gümrükte hep görüyorum . çalıştığı firmayı adını soy adını okulunu yaşadığı semti biliyorum faceden eklicem ilk etapta arkadaş olmaya çalışcam sonra açılcam yavaş yavaş diye düşünüyrum
Senin şu an Facebook ile bu işe kalkışmanın yarı nedeni kendine güvenmeyişin, diğer yarısı ise inci gibi düzenlenmiş bir kişisel profil. Ağzımı kolay kolay bozan bir insan değilim fakat, bu işe bahsettiğin şekilde Facebook ile kalkışırsan, bak seni tanımıyorum etmiyorum fakat, ağzımı bozarım diye tahmin ediyorum.
Kıza yaklaşmak, kibarca birşeyler içmeyi teklif etmek, biraz konuşmaya çalışmak çok mu zor ? Böyle hastalıklı herifler gibi bilgi toplayarak, şiirler yazarak ne yaptığını sanıyorsun ki ? Ben insan olarak, şu yaptıklarını yapmayı kendime yediremem. Yarın bu kızla samimi olsan veya daha köklü bir sürece girsen demekki seni parmağında oynatacak. Bu kadar ulvi bir varlıkmış gibi davranmana gerek yok. O da senin gibi insan. Uyan. -
öncelikle yaptığın hareket direk sapıklara özgü bir hareket. yaşın küçük olsa ergenlik derim ama çalıştığına göre artık o evreleri geçtiğini varsayıyorum.
yapacağın iş çok basit, birkaç gün ona baktığını görmesini sağlayacaksın ama çaktırmadan. çaktırmadan derken kastım öküz gibi dik dik bakma o seni yakaladığında gözlerini kaçır. çok uzun olmamakla birlikte bikaç gün bunu görsün.
2. hamle de insan gibi merhaba sizi görüyorum ne iş yapıyorsunuz buralarda vs gibi muhabbete girmek. biraz yavşakça muhabbet kurmak.
balıklama bir şeyler içmeye çağırırsan kesinlikel gelmez. lan beni bile bi kız ilk konusmada bişeyler içmeye çağırsa böbrek.avi den şüphelenirim :D
-
hocam senin ayardan gidelim;
faceden ekleme yavaş yavaş tanış.tanış konuş bi şekilde sonra feceden ekle.
sen daha kızı tanımıyorsun bile.belki hiç kafana bile uymayacak bi kız tipi...o yüzden bi git konuş bi şekilde.mesela bişi lazım oldu sende ondan var mı gibi gibi.yada kızın kullandığı herhangi bişi var onu sor.mesela ayfon kullanıyor ve sende yok.sor işte ya telefon alacam ama ayfonda bla bla şeyler çabuk bozuluormuş öle mi ne kadar zamandır kullanıorsun derken zaten bi kızla konuşmaya başlarsın
belkide aa sana ne be slak tarzı bi kız :S bilmiyorsun...
nese herşey ii geçtiğini varsayalım.kızın ismini fln al kendisinden.sonra faceden ekle.çünkü sen direk eklersen kızın gözünde kıza dadanacak yeni bir aday olarak gözükürsün.
şimdi yapman gereken şey bi yolunu bulup konuşmak ark takılmak.hatta bi dönem ark takıl belki onunda sevdiği biri var.
-
hangi firma mesut
-
kafasına silgi at
-
LizardKing bunu yazdı
kafasına silgi at
Heüehaeğa
krypt tarafından 27/May/14 10:58 tarihinde düzenlenmiştir
Dostum 18 yaşından büyükse sorun ne? 45 yaşında adam 35 yaşında kadınla evlenince sıkıntı çıkmıyo, 28 yaşında adam 18 yaşında kızla evlenince sübyancı oluyor. What the actual fuck? -
KrypT bunu yazdıLizardKing bunu yazdı
kafasına silgi at
Heüehaeğa
Dostum 18 yaşından büyükse sorun ne? 45 yaşında adam 35 yaşında kadınla evlenince sıkıntı çıkmıyo, 28 yaşında adam 18 yaşında kızla evlenince sübyancı oluyor. What the actual fuck?kız çalışıyo demek ki 18 yaşından büyük yani bi sıkıntı yok bence kimse de çıkıp düşündüklerini demez sana sen yürü git bence bekleme
-
Bilader vazgeçtim ben tavsiyemden, git vur kafasına kafasına bundan sonra benimsin de olsun bitsin.