folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Müritler Bana Yardımcı Olun Fikir Verin .

Müritler Bana Yardımcı Olun Fikir Verin .

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    guzel oneriler gelmis,
    anlamadinsa birak ole kalsin
    ya konusursun pisman olursun, yada konusmazsin pisman olursun, 3. yada "madeni para" dik gelir hocu :P

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek
    mesutb bunu yazdı
    futurist bunu yazdı

kız gümrükte ne yapıyor. iş arkadaşınmı

hergün gelip gidiyorsa ne yapıyor orda hergün.

kız bir komisyoncuda evrak getir götüre bakıyo . bu yüzden gümrükte hep görüyorum . çalıştığı firmayı adını soy adını okulunu yaşadığı semti biliyorum faceden eklicem ilk etapta arkadaş olmaya çalışcam sonra açılcam yavaş yavaş diye düşünüyrum

feysbuktan sakın ekleme traş o işler.

kızı gerçekten seviyorsan gelecekte yuva kurabileceğine inanıyorsan eğer :

gideceksin onun çalıştığı yerdeki sağlam bir abi ablanın yanına diyeceksinki

ben bu kızı seviyorum ciddi düşüniyorrum artık nasıl laf cambazlığı yapacaksan yap ondan sonra 

ben bu kıla konuşmak istiyorum ama beni yanlış anlar diye yaklaşmak istemedim.

tamamen dürüst ciddi düşünüyorum ilk önce siz benım yerime söylermisniz benımle kısada olsa bir çay kahve içsin ?

diye rica edeceksin.

abiler teyzeler böyle işleri severler.

hem kız geçekçi olduğunu anlar hemde bir şans verir.

hem vermese bile büyükler onu ikna ederler.

feszbuku filan geç hiçbir kız feyzbuktan tanıştığı erkeğe güven gözüyle bakmaz 

adımların taşşaklı olsun.

hadi kolay gelsin.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek
    mesutb bunu yazdı
    futurist bunu yazdı

kız gümrükte ne yapıyor. iş arkadaşınmı

hergün gelip gidiyorsa ne yapıyor orda hergün.

kız bir komisyoncuda evrak getir götüre bakıyo . bu yüzden gümrükte hep görüyorum . çalıştığı firmayı adını soy adını okulunu yaşadığı semti biliyorum faceden eklicem ilk etapta arkadaş olmaya çalışcam sonra açılcam yavaş yavaş diye düşünüyrum

Senin şu an Facebook ile bu işe kalkışmanın yarı nedeni kendine güvenmeyişin, diğer yarısı ise inci gibi düzenlenmiş bir kişisel profil. Ağzımı kolay kolay bozan bir insan değilim fakat, bu işe bahsettiğin şekilde Facebook ile kalkışırsan, bak seni tanımıyorum etmiyorum fakat, ağzımı bozarım diye tahmin ediyorum.

Kıza yaklaşmak, kibarca birşeyler içmeyi teklif etmek, biraz konuşmaya çalışmak çok mu zor ? Böyle hastalıklı herifler gibi bilgi toplayarak, şiirler yazarak ne yaptığını sanıyorsun ki ? Ben insan olarak, şu yaptıklarını yapmayı kendime yediremem. Yarın bu kızla samimi olsan veya daha köklü bir sürece girsen demekki seni parmağında oynatacak. Bu kadar ulvi bir varlıkmış gibi davranmana gerek yok. O da senin gibi insan. Uyan.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

öncelikle yaptığın hareket direk sapıklara özgü bir hareket. yaşın küçük olsa ergenlik derim ama çalıştığına göre artık o evreleri geçtiğini varsayıyorum.

yapacağın iş çok basit, birkaç gün ona baktığını görmesini sağlayacaksın ama çaktırmadan. çaktırmadan derken kastım öküz gibi dik dik bakma o seni yakaladığında gözlerini kaçır. çok uzun olmamakla birlikte bikaç gün bunu görsün.

2. hamle de insan gibi merhaba sizi görüyorum ne iş yapıyorsunuz buralarda vs gibi muhabbete girmek. biraz yavşakça muhabbet kurmak. 

balıklama bir şeyler içmeye çağırırsan kesinlikel gelmez. lan beni bile bi kız ilk konusmada bişeyler içmeye çağırsa böbrek.avi den şüphelenirim :D

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

hocam senin ayardan gidelim;

faceden ekleme yavaş yavaş tanış.tanış konuş bi şekilde sonra feceden ekle.

sen daha kızı tanımıyorsun bile.belki hiç kafana bile uymayacak bi kız tipi...o yüzden bi git konuş bi şekilde.mesela bişi lazım oldu sende ondan var mı gibi gibi.yada kızın kullandığı herhangi bişi var onu sor.mesela ayfon kullanıyor ve sende yok.sor işte ya telefon alacam ama ayfonda bla bla şeyler çabuk bozuluormuş öle mi ne kadar zamandır kullanıorsun derken zaten bi kızla konuşmaya başlarsın

belkide aa sana ne be slak tarzı bi kız :S bilmiyorsun...

nese herşey ii geçtiğini varsayalım.kızın ismini fln al kendisinden.sonra faceden ekle.çünkü sen direk eklersen kızın gözünde kıza dadanacak yeni bir aday olarak gözükürsün.

şimdi yapman gereken şey bi yolunu bulup konuşmak ark takılmak.hatta bi dönem ark takıl belki onunda sevdiği biri var.

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

hangi firma mesut

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek

kafasına silgi at

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek
    LizardKing bunu yazdı

kafasına silgi at

Heüehaeğa

Dostum 18 yaşından büyükse sorun ne? 45 yaşında adam 35 yaşında kadınla evlenince sıkıntı çıkmıyo, 28 yaşında adam 18 yaşında kızla evlenince sübyancı oluyor. What the actual fuck?

krypt tarafından 27/May/14 10:58 tarihinde düzenlenmiştir

while (1<2)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek
    KrypT bunu yazdı
    LizardKing bunu yazdı

kafasına silgi at

Heüehaeğa

Dostum 18 yaşından büyükse sorun ne? 45 yaşında adam 35 yaşında kadınla evlenince sıkıntı çıkmıyo, 28 yaşında adam 18 yaşında kızla evlenince sübyancı oluyor. What the actual fuck?

kız çalışıyo demek ki 18 yaşından büyük yani bi sıkıntı yok bence kimse de çıkıp düşündüklerini demez sana sen yürü git bence bekleme

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek

Bilader vazgeçtim ben tavsiyemden, git vur kafasına kafasına bundan sonra benimsin de olsun bitsin.

Matbaa Baskı ve Promoyon İşleriniz Tbt'ye özel fiyat ile yapılır. Islak Mendil,Baskılı Kürdan, Baskılı Pipet, Baskılı Peçete, Baskılı Stick şeker üretim hanemiz mevcuttur.
Toplam Hit: 2556 Toplam Mesaj: 26