folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Müritler Bana Yardımcı Olun Fikir Verin .

Müritler Bana Yardımcı Olun Fikir Verin .

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KILICH
    KILICH's avatar
    Erkek

Facebook olmasa yeminle herkes yalniz...

Mark,zuckerine saglik... 

Senden Ölürcesine Kaçan,Başkasına Hayat Gibi Gider...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Face falan karıştırma hacı. Yüzyüze bitir işi. Olur veya olmaz hiç olmazsa kafanda şüphe kalmaz.

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek

bence merhaba merhaba felan de ne biliyim espri yap ilgilen önce kanka sonra sevgili :)

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    LizardKing bunu yazdı

kafasına silgi at

:D

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

ne yaprsan kızı tavlarsın bilmiyorum ama ne yaprsan tavlayamazssın bunu biliyorum. kıza hoşlandığını belli edersen, çekinirsen, seni seviyorum dersen şiir yazarsan, benim için önce duygular sex herzaman ikinci planda dersen. uzun bi ilişki istiyorum dersen aha ekleecek çok şey var. kızları unut ağa

bak bi kız vardı konuşmaya çaşıyordum, kız pas vermiyordu. bakışmalar vs. bi gün allhın hikmeti ya biyerde denggeldi bişeyi yanlış yapmış tarif ettim yapamadı. bende sen bişey beceremiyorsun çekil dedim kız az bolzuldu. oymuş şimdi her gittiğimde kzız azımın içine düşecek nasılsınız iyimisniz vs vs. ama bu kez benim hevesim geçtiği için iplemiyorum.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
Toplam Hit: 2555 Toplam Mesaj: 26