Müritler Böyle Bi Sorunla Karşılaşan Var Mı ? Lütfen Yardım
-
bence senin kide benim gibi vista ve ubuntu vardı dedim şu vista beni dürtüyo xp kurayım bari autocadle catia çalışırım dedim gece gece nese çat önce sata pproblemi çıktı.. nese biostan iteledim düzeldi yükledim.. sona grup menü bozuldu.. :D
ubuntu cdsiyle caner yardım etti düzeldi ehhe sonra bi daha açtım ntldr eksik gibi bişey çıktı fakat sorunun benzerliği şurda ntldr yi ekledikten sonrada şimdi her açılışta başa dönüyo :D
ama kill_die yi dikkate al bence bi.. ama biosuda kontrol et hacım.. allah windowstan kurtarsın..
-
saol dostum aslında alışabileceğimi bilsem akıl kur diyo linux u pardus u kurtul ama du bakalım
-
Ben okulda böyle bir problemle karşılaştım RAM değişince çözüldü problem.Bence bi arkadaştan felan bi RAm al dene derim.
-
dostum ram 2 tane
bide ramdan olsa windows u onarınca da çalışmaz demi ?
-
karakutu bunu yazdı:
-----------------------------1) Ram derim baska bisey demem
2) Anakartin kondostorleri sismistir yanmaya yakindir baska bisey demem
3) Islemcinin fani donmuyordur yada sogutucunun ustunde toz tabaka yapmistir isindigi icin cakar reseti baska bisey demem
4) XP ile alakali degil.. Direk donanimsal baska bisey demem
5) baska bisey demem
-----------------------------
Karakutu Kardeşim Olası Problemleri Sıralamış.Pc De Bir Sorunun Nedeni Şudur Diyemezsin.Bazen Bir Bazende Birden Fazla Sorundan Dolayı Sorun Yaşarsınız.Olası Nedenleri Deneyip Bir Sonuç Alamıyorsanız Ve Evinizde Yedek Pc Parçası Yoksa Bir Teknik Servise Götürmenizi Öneririm.Örnek Olarak Sorun İşlemcideyse Yanlış Müdahale Sonucunda İşlemcinizi Ve Diğer Parçalarınızı Yakabilir Daha Büyük Bir Soruna Yol Açabilirsiniz.. -
bende de aynı sorun vardı ve sorunun kaynağı harddisk ti
-
arkadaşlar bu ara da power suppleyleriniz ne durumda bazı anakartlar açılış esnasında fazla güç çeker power yeterli gücü sağlayamadığı zaman makine resetler yada kapanır fişi çekip takmakdan açılmaz bunu analamk için makineyi minumum konfigürasyon da çalıştırmayı deneyin pc nini çalışması için önemli olmayan donanım ları söküp öyle deneyin yazıcı web cam vs
-
evet hdd den olup olmadığnı bios boot sequenceden değişiklik yaparak bir sınayabilirsin. ilk okunan sürücünü hdd dışında bişey yap süre uzayacak mı bi bak. sonra rem ya da ekran kartı olabilir. ram sorununda sanırım bir sinyal ses iduyman gerekiyordu yanılmıyorsam. ekran kartı sorununda da bu tip sorunlar olabiliyor. ama denemeden bilemezsin bunların hepsi olasılık. pcye bakmadan kesin bişey demek mantıklı olmaz.
-
Eğer korsan xp kullanıyorsan ve mikrosoft un yayınladığı bir proğramı kurduysan ( Özellikle regedit düzenleyiciler ) bunu yapar. Tabi sorun donanımsal değilse.
-
herkeşler diyeceğini demiş başka bişey diyemem hiç biri olmuyorsa salla gitsin yeni bir tane kasa topla, ne kendini kas nede bizi :D