folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Müritler Böyle Bi Sorunla Karşılaşan Var Mı ? Lütfen Yardım

Müritler Böyle Bi Sorunla Karşılaşan Var Mı ? Lütfen Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

bence senin kide benim gibi vista ve ubuntu vardı dedim şu vista beni dürtüyo xp kurayım bari autocadle catia çalışırım dedim gece gece nese çat önce sata pproblemi çıktı.. nese biostan iteledim düzeldi yükledim.. sona grup menü bozuldu.. :D

ubuntu cdsiyle caner yardım etti düzeldi ehhe sonra bi daha açtım ntldr eksik gibi bişey çıktı fakat sorunun benzerliği şurda ntldr yi ekledikten sonrada şimdi her açılışta başa dönüyo :D

ama kill_die yi dikkate al bence bi.. ama biosuda kontrol et hacım.. allah windowstan kurtarsın..

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diener
    diener's avatar
    Erkek

saol dostum aslında alışabileceğimi bilsem akıl kur diyo linux u pardus u kurtul ama du bakalım

OYUN BİTİNCE ŞAH DA PİYON DA AYNI KUTUYA KOYULUR... ÜŞENİYORUM ÖYLEYSE YARIN...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4eye
    4eye's avatar
    Erkek

Ben okulda böyle bir problemle karşılaştım RAM değişince çözüldü problem.Bence bi arkadaştan felan bi RAm al dene derim.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diener
    diener's avatar
    Erkek

dostum ram 2 tane

bide ramdan olsa windows u onarınca da çalışmaz demi ?

OYUN BİTİNCE ŞAH DA PİYON DA AYNI KUTUYA KOYULUR... ÜŞENİYORUM ÖYLEYSE YARIN...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erenn
    erenn's avatar
    Erkek
    karakutu bunu yazdı:
    -----------------------------

1) Ram derim baska bisey demem

2) Anakartin kondostorleri sismistir yanmaya yakindir baska bisey demem

3) Islemcinin fani donmuyordur yada sogutucunun ustunde toz tabaka yapmistir isindigi icin cakar reseti baska bisey demem

4) XP ile alakali degil.. Direk donanimsal baska bisey demem

5) baska bisey demem

-----------------------------
    Karakutu Kardeşim Olası Problemleri Sıralamış.Pc De Bir Sorunun Nedeni Şudur Diyemezsin.Bazen Bir Bazende Birden Fazla Sorundan Dolayı Sorun Yaşarsınız.Olası Nedenleri Deneyip Bir Sonuç Alamıyorsanız Ve Evinizde Yedek Pc Parçası Yoksa Bir Teknik Servise Götürmenizi Öneririm.Örnek Olarak Sorun İşlemcideyse Yanlış Müdahale Sonucunda İşlemcinizi Ve Diğer Parçalarınızı Yakabilir Daha Büyük Bir Soruna Yol Açabilirsiniz..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxspiderxx
    xxspiderxx's avatar
    Erkek
    bende de aynı sorun vardı ve sorunun kaynağı harddisk ti
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    goldfinger
    goldfinger's avatar
    Erkek
    arkadaşlar bu ara da power suppleyleriniz ne   durumda bazı anakartlar açılış esnasında fazla güç çeker power yeterli gücü sağlayamadığı zaman makine resetler yada kapanır fişi çekip takmakdan açılmaz bunu analamk için makineyi minumum konfigürasyon da çalıştırmayı deneyin pc nini çalışması için önemli olmayan donanım ları söküp öyle deneyin yazıcı web cam vs
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacktorx
    hacktorx's avatar
    Erkek
    evet hdd den olup olmadığnı bios boot sequenceden değişiklik yaparak bir sınayabilirsin. ilk okunan sürücünü hdd dışında bişey yap süre uzayacak mı bi bak. sonra rem ya da ekran kartı olabilir. ram sorununda sanırım bir sinyal ses iduyman gerekiyordu yanılmıyorsam. ekran kartı sorununda da bu tip sorunlar olabiliyor. ama denemeden bilemezsin bunların hepsi olasılık. pcye bakmadan kesin bişey demek mantıklı olmaz.

artık hiçkimse beni yaşamıyor!! aşklarımı büyük kemanlarla çizdiler...içime belalar doğuyor.. yüzün parmaklarımın arasından kayıp yokoluyor...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabudun
    karabudun's avatar
    Erkek
    Eğer korsan xp kullanıyorsan ve mikrosoft  un yayınladığı bir proğramı kurduysan ( Özellikle regedit düzenleyiciler ) bunu yapar. Tabi sorun donanımsal değilse.

"Bugünden geru divanda, dergahta, bergahta, mecliste ve meydanda Türkçeden başka dil kullanılmayacaktır." KaramanoğluMehmet Bey - 1277 -
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek
    herkeşler diyeceğini demiş başka bişey diyemem hiç biri olmuyorsa salla gitsin yeni bir tane kasa topla, ne kendini kas nede bizi :D

Mevzu derin | Papikolas Planet
Toplam Hit: 3471 Toplam Mesaj: 26