Müritler Böyle Bi Sorunla Karşılaşan Var Mı ? Lütfen Yardım
-
bilgisayar açılıyor sonra kendi restliyordu. problem reset switchleriymiş çıkardım kurtuldum ama reset atmak biraz problem oluyor.:D
-
Esquire bunu yazdı:
-----------------------------
bilgisayar açılıyor sonra kendi restliyordu. problem reset switchleriymiş çıkardım kurtuldum ama reset atmak biraz problem oluyor.:D
-----------------------------e be adam anakartın önpanel soketlerini kurcaladığını baştan niye söylemiyorsun da burda milleti heder ediyorsun
not: reset düğmesine bibak belki takılı kalmıştır reset düğmesi sağlamsa soketi yerine tak
-
Esquire bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------seni geyik bölümüne taşımak lazımdı aslında gerekçe : deli müridin biri kuyaya bir taş atmış 50 mürid çıkaramamış :D
-
dostum ben öyle bişey yazmadım onları diğer arkadaş yazmış ayrıca ön paneli karıştırmadım ben bi de şunu diycem
1-ram sorun olsa windows onar diyince de çalışmaması lazım
2-ısınma sorun olsa windows onarırken 50 dk ya yakın çalışıp sonra da çalışıyor bunun da olmaması lazım
öyle değil mi ?
ayrıcsa söylediğiniz işlemi de denedim reset ve başlat tuşunun bağlantılarını çıkardım açtıktan hemen sonra yine reset atıyo
-
tamam ozaman sen akıllı müridsin o deli o :D