Müritler Karneler Nasıl..?
-
MinervaL bunu yazdı:
-----------------------------3.55 ortalama düz geçtim.KArneden çok 82 den 5 vermeyen matematikçi koydu.
sebebiniz bilmediğimiz bir nedenden dolayı geometricide bir not düşük vermiş
-----------------------------
Arkadaş aynı mı olur ya.
Matematikçi 82 den 4 verdi var ya 1 gelse anca bu kadar koyardı+dönem ödevi vardı. Nerde yanlış yapıyorum diye 2 saattir kafa patlatıyorum.
Geometri son yazılım 100 olmasına rağmen sözlüye 75 vermeyerek karneme 3 düşürmüş. Ne tür bi yalaka olmamız lazım.
Kimyacı özel dersine gitmedim diye 1 düşürdü. Dershane sınavlarından hep 7-8 doğru yaptığım kimya bu.
Hiçbir hocaya saygısızlığım olmadı sene boyunca. Böyle olunca üzülüyor insan. Deveyi diken insanı siken yaranıyor.
yinede ortalamam fena değil sadece bi tane 2im var gerisi 4-5. -
Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
MinervaL bunu yazdı:
-----------------------------3.55 ortalama düz geçtim.KArneden çok 82 den 5 vermeyen matematikçi koydu.
sebebiniz bilmediğimiz bir nedenden dolayı geometricide bir not düşük vermiş
Arkadaş aynı mı olur ya.
Matematikçi 82 den 4 verdi var ya 1 gelse anca bu kadar koyardı+dönem ödevi vardı. Nerde yanlış yapıyorum diye 2 saattir kafa patlatıyorum.
Geometri son yazılım 100 olmasına rağmen sözlüye 75 vermeyerek karneme 3 düşürmüş. Ne tür bi yalaka olmamız lazım.
Kimyacı özel dersine gitmedim diye 1 düşürdü. Dershane sınavlarından hep 7-8 doğru yaptığım kimya bu.
Hiçbir hocaya saygısızlığım olmadı sene boyunca. Böyle olunca üzülüyor insan. Deveyi diken insanı siken yaranıyor.
yinede ortalamam fena değil sadece bi tane 2im var gerisi 4-5.
-----------------------------o deilde benim bir arkadaşım ( malak ) 2 yıldan beri 84.02 ortalamadan takdir'i kaçırıyor bu adam ne yapsın :D 1 puan :W
edit : bnm de karne ii walla seneye lise mına ki :W
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------bu onur belgesi alanlar hiç devamsızlık yapmamış mı la kaçmadınız mı hiç :)
bu arada 4.38 ile geçtik ha :D
8-10 gün vardı devamsızlık 3.5 gün diye geçmiş karneye:D onur belgesini öğretmen belirliyor.Devamsızlıkla felan alakası yok. -
ya bu diploma notu nasıl hesaplanıyoır delircem ya
-
Dört tane 5 diğerleri 4 teşekkür aldım ve lise 1 e geçtim.
-
okula seneye başlıyorum.mutluyum.
-
11e geçtim teşekkür :P 70.37 ,3.65 devamsızlık 17.0
-
voodoo bunu yazdı:
hepsi 5 pekiyi ilkogretim 2 ye geçtim ama takdir vermediler ogretmenleri öldürmem lazım Destek pls :)
-----------------------------2 tane 3 var gerisi 2 , 1 hocaları nasıl katlederim 7 e gecicektim ne güzel
-
15 gün önce finallerim bitti :D şu an çok rahatım 1 dersten kaldım oda çok şeyimde :D
yaşasın dpü yaşasın foxxly :D
ne kadar egoistim demi :F
-
SpoofU bunu yazdı:
Kreşteyim, anasınıfına geçtim, öğretmenimi seviyorum.
-----------------------------mürid 20 yaşında nasıl kresten anasınıfına geçiyorsun :D hehehe şakacı seni