folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Musa"Nın Çocukları Tayyip Ve Emine .

Musa"Nın Çocukları Tayyip Ve Emine .

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yakupcemil
    yakupcemil's avatar
    Erkek
    Ahmet Hakan nasıl dönme olduğunu da biliyoz

sanat için soyunanlar acaba Allah için giyinerler mi
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turunc4u
    turunc4u's avatar
    Erkek

Hoca ne olduğu farketmez :)

O kitabı okuduktan sonra yaptığı yorumları herkes yapar. Herkes aynı yorumu yapmışsa kitabı çoğu kişi mantıksız bulmuşsa okumaya gerek yok. Soruyorum zaten bu kitaba yazana katılmadığınız yer, farklı çıkardığınız yorum var mı diye? İndirdim baktım önsözüne... "bu arada simitçilikten gelen tanışıklıkla şirketle de içli dışlı oluyordu."  O kadar mantıksız ki vazgeçtim okumadım...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek

yakupcemil bunu yazdı:
    -----------------------------
    Ahmet Hakan nasıl dönme olduğunu da biliyoz
    tabi sizin için;

kitabı yorumlamış sanırım dönme olup olmaması kitap yorumlarını yanlış yaptıgı anlamına gelmez!

demekki neymiş sizde bazı gerçeklerden kaçıyorsunuz :) ayşe arman gibi bitirmek isterdim fakat böylesi daha münasib (H)

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    Apoya sayın diyen adamı savunan bi zihniyetle hala ne tartışıyosunuz ki.boşverin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fistandantilus
    Fistandantilus's avatar
    Erkek
    ahmet hakanın yorumuna bakarsanız belli iki cümleyi kendi içinde çeldirecek şekilde çürütmeye başlamış. O kitabı okursanız şeriatın bir araç olduğunu, kukla olduğunu bu kuklayı yönetenin abd, yani yahudi sermayesi olduğunu ve bunda çelişen hiçbir şey olmadığını anlarsınız :) kitabı okuyun savunaiblcek bişey bulursanız kitaptaki bir savı çürüterek savunun. ahmet hakan bunu başaramamış ezbere abuk subuk cümleler söyleyerek sindirmek istemiş..

Fakat söyleyin kardeşlerim; insanlığın bir ereği eksikse, eksik değil midir- bizzat kendisi de?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turunc4u
    turunc4u's avatar
    Erkek

Fistandantilus bunu yazdı:
    ahmet hakanın yorumuna bakarsanız belli iki cümleyi kendi içinde çeldirecek şekilde çürütmeye başlamış. O kitabı okursanız şeriatın bir araç olduğunu, kukla olduğunu bu kuklayı yönetenin abd, yani yahudi sermayesi olduğunu ve bunda çelişen hiçbir şey olmadığını anlarsınız :) kitabı okuyun savunaiblcek bişey bulursanız kitaptaki bir savı çürüterek savunun. ahmet hakan bunu başaramamış ezbere abuk subuk cümleler söyleyerek sindirmek istemiş..
    Okudun yani kitabı? Sana göre kitabın anafikri, Bütün ideolojilerin araç olduğunu parayı tutan elin kuklaları oynattığını, bilmeyen kalmadı artık.

Hoca kitabı beğendiysen saygı duyarım sana bu kadar :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fistandantilus
    Fistandantilus's avatar
    Erkek

kitabı okumadım ama belli bölümlerine baktım; ergün poyraz'ıda takip eden birisiyimdir. ben o yorumu daha öncedne oluşmuş bilgi birikimimle yorumladım, her okuyucu fakrlı anlar :)(bkz: ahmet hakan) ama dediğim gibi kitabın içindeki bir savı yazın ve onu belgelerle, bulgularla veya mantıkla çürütün.

Ahmet Hakan bunu başaramamış zira diyor ki bi insan hem şeriatçı hem yahudi olur. ben açıkladım nasıl olduğunu. Ne olduğunun önemi yok sadece çıkar için bazı düşünceleri kullanmak var. Türkiye şeriat, ılımlı islam, antimlitarizm, beyaz türkçülük gibi kavramlarla iyice kirletilerek boktan bi hale getirilmeye çalışılıyor hepsini yapanda Dış güçler yani Amerika.. Unutmayın usame bin ladini de yaratan amerika, 11 eylülü kendi topraklarında yapanda Amerika.. her şey çıkar için :)

Fakat söyleyin kardeşlerim; insanlığın bir ereği eksikse, eksik değil midir- bizzat kendisi de?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    untouchables
    untouchables's avatar
    Erkek

Emin çölaşan vb.. adamlar ne zaman sağ görüşlü liderler için hayır solumuşlarki? Musa nın çocuklarıymış((..Adam haphas anadolunun bağrından yetişen biridir.nasıl çamur atılacağını şaşırıyorlar bunlar.Aman ha sağ bir lider sivrelirse ülkemizde derin güçler hemen devreye girer adnan menderesi asar,Turgut özalı öldürür, eşref bitlisi de öldürür.vs.vs. birçok örnekleri mevcuttur.  Bu tür saçma sapan uydurmalara alet olmayın. hiç şunu sorguladınızmı?  lions ,roteryen kulübleri,mason dernekleri gibi kim bunlar diye. Bir lider önce mason olmaya zorlanır olmazsa hakkında her türlü senaryolar üretilir. sonra da bir şeklide devrilir.mason olursa ne olur?  siyasette ve ticarette önü açılır,bürokratsa genel müdürlüğe doğru hızla yol almaya başlar.  masonluk kökü israile dayanan yahudiliğe bağlı bir gizli tarikattır. Tayyip mason olmadığı için her türlü zorlama ve baskı,elinde bu gücü bulunduranlar tarafından gelmeye başlar.masonluğun en üst versiyonu 33. derece olup üstadı azam derler bunlara. Seçimler geliyor ya Tayyip erdoğana nasıl kulp takacağını şaşırıyorlar bu mason teşkilatları.çünkü eline geçiremediler.Tayyip bu memleketin evladıdır.

You set up her pickle which you loved
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickimvar
    nickimvar's avatar
    Erkek
    valla ben musanın cocuklarından korkmuyorum cunku o da peygamberimizdir veya kendisine kitap indirilen peygamberlerimizdendir onun soyundan olmakta utanılıcak bişe deilidr asıl korkmamız gereken musanın cocugu oldugu iddia edilen tayyip emine ikilisii deil ne cocugu oldugunu hepimizin gayet iyi bildigi sererfsiz guruhtur gercek er ya da gec ortaya cıkar agalar sabredin :D
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Çok merak ediyorum bu adamlar Refah Partisini ve Fazilet Partisini kapattırdılar.. Bu sefer bu akp de kesin kapanacak.. Eee tayyip deyuzunun yaptıkları ortada.. Bu adamın dokunulmazlığı kalkınca hangi babayiğit Sallandırcak yeni nesilden merak ediyorum..  Dört gözlede bekliyorum..

Allahım sen Müslümanları böyle müslüman görünenlerden,insanları kandıranlardan koru Yarabbim.. Amin..

Toplam Hit: 7078 Toplam Mesaj: 45