Musa"Nın Çocukları Tayyip Ve Emine .
-
persian bunu yazdı:
-----------------------------untouchables bunu yazdı:
-----------------------------
nerde sayın demiş nerde kelle demiş bunu savunmayın bile ...apaçık iftira ve çamurdan başka birşey değildir.baykalın ,hazımsızlığı kadar hazımsız olan biri yoktur.her yolu deniyorlar görmüyormusunuz.bırakın inanmayın böyle adice laflara..muhtıra yaptılar,cumhurbaşkanı seçtirmemek için denemedikleri senaryo kalmadı. muhalafet için muhalefet yapıyorlar.başbakanın alnı açık başı diktir.inşallah bunu zamanla anlarsınız.
-----------------------------ulan godoş zorla ağzımı bozdurcan gece gece..
Bak izle dinlede demiş mi dememiş mi sonra baykala saldır...Konu baykalla ne alakaysa herneyse.. Asıl iftiracı dümbelekler sizsiniz.. Kıçımın müslümanları..
Ulan başbakan karı tikse gözünün önünde başkanım etme beni Tik beni Tiktiğini kimseye sölemem dersen yakında vallahide şaşmam billahide... yuhh yeter mna koim ya..
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
İşte arkadaşlar küfretmeyelim diyorum ama Hazımsızlıklarını ortaya koyuyor adının sormadan söyleyen persıan (godoş bey)
Persian kimsin lan sen kendini ne zannediyorsun..ortalığa sıçarak konuşma haddini bil ağzını topla .!! siyaset için küfürleşme kutuplaşma olmasın diyorum nedense konu yok oluyor.!! böyle şerefsizler sıçarak yazdıklarında kimse ses çıkarmıyor..Sonrada bayramlıkları ortaya çıkartıyorlar..kafan iyimi senin.ne yazdıklarına bakıyormusun..Amacın milleti kendine benzetmekse sen kendine benze yeter. Utanmaz ve terbiyesiz herif !! hazımsızlıktan kudurdun.Başbakan lem başındaki adam başbakan..terbiyeli ol.
-
untouchables bunu yazdı:
-----------------------------Sayın demiş mi dememiş mi iyi dinle.. Sayını istemiyerek dedi dersin.. Kelleyede bi kılıf bulursunuz..
Muhtırayı Chp çıkartmış baksenn..
Baykalın yolsuzluğu,hırsızlığı yok diye batıo demi.. İftiracı...
Seçtirtmemek için CHP deil Tayyip elinden geleni yaptı.. (Seçime Anavatan,Dsp de girmedi,Mhp desteklemedi sonuç sadece chp mi?)
Alnı açık başbakann oğlu askere gitmiyor.. Okul harçlıklarıyla gemi alıp kemal yumurtaakıtanın yumurtalarını taşıyor..
Ananı al git otur sende işsiz kal bilmem ne alnı açık tabii.... tabiii canımmm..Senin beynin kapalı.. neyse sen önce beyin kanallarını açtır sonra gel...
Godoşsun varmı aq Hala göz göre neyi reddiyorsun... Kafan alsada gerçekleri görsen bende sana godoş demesem..SEN ADAM AKILLI TARAFSIZCA DÜŞÜNMEYİ ÖĞREN SÖYLEDİKLERİMDEN ÖTÜRÜDE ÖZÜR DİLEMEZSEM ŞEREFSİZİM BENDE.. Ama hakedene lafımı esirgemem....
Ben Şerefsizlik yapıcak bişide yapmadım laflarını bil..
Baykalı bende sevmiyorum(Yanlışlarından değil yaşlılığından,eskimesinde oy kaybetttirmesinden) ama iftira atmasına kimsenin müsade etmem.... Varsa kanıtı getirin inanayım.. Ama tayyibin her kirli çamaşırının kanıtı var..
Ayrıca Cevap yazma konunun vıcığı çıkmasın... Zaten bundan sonra muhattabım değilsin..
NOT: Tayyibim kilodun olayım osur osur parçala beniden sonra..
Tayyibim ağzıma OSUR, çiğerlerimde yankılansın da tam sizlik..
Ben yazılarımla foruma zarar verdiysemde (sen hariç) herkesden ÖZÜR DİLERİM... -
hakkaten çok şerefsiz bi adam bu ya ..
-
mynette okuduğum bi haber;
Gazeteci-Yazar Ergün Poyraz, bu sabah saatlerinde Ankara Terörle Mücadele ekipleri tarafından gözaltına alındı.
http://haber.mynet.com/detail_news/?type=Life&id=X1185517888718&date=27Temmuz2007
ve bu düşünceye inan insanları anlayamıyorum. seçim sonrası %47likbir insan kesimide musanın çocuklarının evlatları oluyo heralde bu anlayışı benimseyenler....:)