Musket Vefat Etti
-
nasıl ya:(
-
olamaz böyle bişey ya.
-
"Ölümün kendine hâs bir büyük korkusu vardır. Sizden birinize bir kardeşinin ölüm haberi geldiğinde şöyle desin:

Biz Allah'a aidiz ve tekrar O'na dönücüleriz. Ey Rabbimiz! Onu sâlihlere ilhak et, ve zürriyetine geride kalanlarla beraber halef ol, yani muîn ol, onu ve bizi dîn gününde mağfiret et! Ey Rabbimiz onun ecrinden bizi mahrum etme, onun arkasından bizi fitneye duçar etme!
-
-

olaya bak tahribatin buyuklugu :( icim gitti. gencecik cocuk.
-
başımız sağolsun musket hocamla kardeşim orada bize yeni bir forum kuracaklar ateşli ateşli tartışmalar için
-
Profil resmindeki rakamların ne olduğunu söylemeden yapılırmı bu ARKADAŞ!
ölümse bedeni buradan ayıran,Ruhun kalır bizle tahribat diye bağıran!
-
anasını skicem böyle işin :S olamaz abi ya...
Allah rahmet eğlesin.Bu nedir ya, kaç tanımadan tanıdığım vefat etti.ne oluyor anlamadım..
Mekanın cennet olsun kardeşim.
-
kendisini tanımıyorum bi kaç yorumundan biliyorum sadece .. hiç kimse böyle bi ölümü hak etmez.. herkes "o nasıl yapar "dediğine göre onu bu noktaya getiren şey ne merak ettim ..sebep her ne olduysa altından kalkılamaz bir durum.. ölümü tanımadıgım halde çok etkiledi beni baya kötü oldum :((.. allah rahmet eylesin ailesine yakınlarına buradaki herkese sabır versin.. :((
-
cordelian bunu yazdı:
-----------------------------Profil resmindeki rakamların ne olduğunu söylemeden yapılırmı bu ARKADAŞ!
-----------------------------
konuyu bok etmek gibi olmasın ama pi sayısı o kardesim..