folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Musket Vefat Etti

Musket Vefat Etti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    carnager
    carnager's avatar
    Erkek

arkadaşı tanımıyorum ama eğer tahribattansa kardeşim sayılır.. bu aralar çok ölüm haberi alıyoruz ya noluyor böyle.. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.

EVERY MAN DIES, NOT EVERY MAN REALLY LIVES ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

nasıl olur ya.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek

Oha lan şoktayım amk :| Uykudan uyandım kafa zonklamasıyla anasayfada görünce şok oldum.Mesajları okumadım sebebi nedir biri söyleyebilir mi? Ne olmuş nasıl olmuş?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acemi-webci
    acemi-webci's avatar
    Erkek

tüm yorumları okudum, pek sohbetim olmadı ama belliki yararlı, iyi, dürüst biriymiş. Anasayfada gördüm üzüldüm doğrusu, tahribatın böyle sevilen, aklı başında birini kaybetmesi üzdü beni..

Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. :/

...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek
    Allah rahmet eylesin...

l enfer c est les autres Sartre ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wking
    wking's avatar
    Erkek

Sencer bunu yazdı:
    -----------------------------

Oha lan şoktayım amk :| Uykudan uyandım kafa zonklamasıyla anasayfada görünce şok oldum.Mesajları okumadım sebebi nedir biri söyleyebilir mi? Ne olmuş nasıl olmuş?

Nedeni bilinmiyor. Silahla intihar etmiş.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tuncaxxz
    tuncaxxz's avatar
    Erkek

kim bana sigara alıcak yer söyleyecek? ha kim söyleyecek lan? oldu mu böyle kaçar gibi gitmek? neden aklımıza gözü yaşlı sorular bıraktın gittin? neden ciğerimizden bi parça koparıp gittin? neden yaptın be neden yaptın?

gözümüzü yaşa yüreğimizi kana bulayıp gittin. :'( mekanın cennet olsun

punto cero
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek

wking bunu yazdı:

Sencer bunu yazdı:

Nedeni bilinmiyor. Silahla intihar etmiş.

Musket mi? Silahla hem de :| Birebir muhabbetim olmamasına rağmen ben bile mesajlarından öyle bir şey yapacağına asla inanmıyordum :/ Ruhu şad olsun.Ama hala şaşkınlık içerisindeyim :|

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mclaren
    mclaren's avatar
    Erkek

Allah rahmet eylesin allah geride kalanlara sabır versin.

Burdan butun genc arkadaslarima sesleniyorum,gordugunuz gibi bir intahar  vakasi  kimse ne oldugunu bilmiyor,kiz,para,psikolojik sorun  veya baska bir neden.

Kisa kescem..

Sizden ricama  hayatinizda ne gibi bir sikinti  olursa  olsun sakin ama sakin boyle bir seye bas vurmayin kendiniz  icin soylemiyorum arkada birakacaginiz insanlari dusunun onlar icin soyluyorum,  ananizi  babanizi  onlara vereceginiz omur boyu miras birakacaginiz evlat acisini dusunun.Hic kimsenin bunu  onlara  yapmaya  hakki yok..

Eger birgun musket  arkadasimiz  gibi  bir sikinti yasarsaniz muhakkak birileriyle paylasin  fikir  alin  gerekirse psikolaga danisin..Hic birini yapamadizin   atin  bir  pm   bana hegun burdayim  bir  cevap  alirsiniz muhakkak  elimden geldikce  her  konuda  yardimci olmaya  calisirimm..Dunyadaki hicbirsey sizin caninizdan onemli degildir..

Gencecik cicekler  solmasin  arkadaslar  icinizdeki  umutlari  oldurmeyin...

Umarim suan babanla hasret gideriyorsundur guzel insan...

Siz arkadaslarimdan rica ediyorum lutfen sirk, hayvanat bahceleri veya gosteri havuzlari denen o iskence kamplarini ziyaret etmeyin , ettirmeyin. Ozgurluk sadece insanlar icin gecerli bir kavram degildir. --------------------------- SINCE 2001 TILL FOREVER TBT Güçlü bir halk lidere ihtiyaç duymaz. E.Z
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek
    Nedense ben de uzuldum tahribatı 2 . Aile olarak sevdimden heralde

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
Toplam Hit: 106636 Toplam Mesaj: 481