Musket Vefat Etti
-
musket gerçeğe doğru uyandı beyler ama keşke böyle uyanmasaydı...
-
mekanı cennet olsun forum da sacmalıyanlar olmus sizede lanet olsun
-
başımız saolsun. gerek tbt'de gerekse internetin genelinde bu tür intihar vakalarla yada intahara meyilli-teşvik edici yazılarla sürekli karşılaşıyoruz. ciddi anlamda önlem alınması gerek. 30-40 yaşındaki adam yapsa koymaz.çünkü adam yaşamış, görmüş, evlenmiş bir şekilde hayatın bir ucundan tutmuştur. ama 20'li yaşlarda henüz bir çok güzelliği tatmamışken sırf o an ki depresif durumundan dolayı hayatının geri kalanını çöpe atması çok yazık.
intiharı düşünen varsa şunu söyliyim. daha 20'lerindesiniz. sevgili + paranız yoksa lanetli yaşlar bunlar. sabredin. daha güzel günler olacak. 20 yıl sonra net'e bile takılmayacaksınız. çocuğunuz ve karınızla gezmelere gideceksiniz. hayatın telaşı bir şekilde sizi hayatta tutacak. bu gibi birçok şey olacak. uzun lafın kısası, bugün verdiğiniz karar, hızlı ve kötü bir karar olacaktır. şey'e benziyor bu. cimbom'a deli gibi aşıksınız. ama 2 hafta üst üste 8-0 mağlubyet alınca.sikerim bu takımı diyip bırakmaya benziyor. ama ne biliyorsun 4 yıl sonra cimbom uefa kupasını tekrar almayacak?
-
rahmetli, bana öğüt verdi, yol gösterdi ama üniversiteyi kazandığımı göremedi :(
bikaç gün önce tbt den bi arkadaş dedi, musket vefat etti ama hala yardımı dokunuyor, javayla ilgili bişiye bakıyodum r10da buldum bi konu. bir tek cevap atılmış o da musket in. o mesaj dışında da hiçbişi yazmamış r10 a :|
-
Allah rahmet eylesin :S nasıl olmuş arkadaşlar valla çok üzüldüm :((
-
mekanı cennet olsun Allah ailesine sevenlerine sabır versin :(
-
tanımıyorum ama profiline baktım kral adammış Allah Rahmet Eylesin..
-
tanıyan tanımayan herkesin başı sağolsun. mekanı cennet olsun. Allah yakınlarına sabır versin.... :/
-
Allah rahmet eylesin... :S
-
Hiç tanışıklığım yoktu ama bu yaşta ölen insanlara çok üzülüyorum daha hayatının baharındaydı Allah işallah geride bıraktıklarına sabır ve uzun ömür verir... Yarabbim... AMİN...