folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Musket Vefat Etti

Musket Vefat Etti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

musket gerçeğe doğru uyandı beyler ama keşke böyle uyanmasaydı...

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uz-i
    uz-i's avatar
    Erkek

mekanı cennet olsun   forum da sacmalıyanlar olmus  sizede lanet olsun

cnc prog. ugs nx solid autocad [IMG]http://img66.imageshack.us/img66/3489/adslnahalirsin5ry6in5ci4md.gif[/IMG]
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

başımız saolsun. gerek tbt'de gerekse internetin genelinde bu tür intihar vakalarla yada intahara meyilli-teşvik edici yazılarla sürekli karşılaşıyoruz. ciddi anlamda önlem alınması gerek. 30-40 yaşındaki adam yapsa koymaz.çünkü adam yaşamış, görmüş, evlenmiş bir şekilde hayatın bir ucundan tutmuştur. ama 20'li yaşlarda henüz bir çok güzelliği tatmamışken sırf o an ki depresif durumundan dolayı hayatının geri kalanını çöpe atması çok yazık.

intiharı düşünen varsa şunu söyliyim. daha 20'lerindesiniz. sevgili + paranız yoksa lanetli yaşlar bunlar. sabredin. daha güzel günler olacak. 20 yıl sonra net'e bile takılmayacaksınız. çocuğunuz ve karınızla gezmelere gideceksiniz. hayatın telaşı bir şekilde sizi hayatta tutacak. bu gibi birçok şey olacak. uzun lafın kısası, bugün verdiğiniz karar, hızlı ve kötü bir karar olacaktır. şey'e benziyor bu.  cimbom'a deli gibi aşıksınız. ama 2 hafta üst üste 8-0 mağlubyet alınca.sikerim bu takımı diyip bırakmaya benziyor. ama ne biliyorsun 4 yıl sonra cimbom uefa kupasını tekrar almayacak?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

rahmetli, bana öğüt verdi, yol gösterdi ama üniversiteyi kazandığımı göremedi :(

bikaç gün önce tbt den bi arkadaş dedi, musket vefat etti ama hala yardımı dokunuyor, javayla ilgili bişiye bakıyodum r10da buldum bi konu. bir tek cevap atılmış o da musket in. o mesaj dışında da hiçbişi yazmamış r10 a :|

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Allah rahmet eylesin :S nasıl olmuş arkadaşlar valla çok üzüldüm :((

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    theconqueror
    theconqueror's avatar
    Erkek

mekanı cennet olsun Allah ailesine sevenlerine sabır versin :(

Teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır:)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efecan123
    efecan123's avatar
    Erkek

tanımıyorum ama profiline baktım kral adammış Allah Rahmet  Eylesin..

Benim evim valizimdir. http://efecetir.info
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Elf
    Dark_Elf's avatar
    Erkek

tanıyan tanımayan herkesin başı sağolsun. mekanı cennet olsun. Allah yakınlarına sabır versin.... :/

my name is nigga # köprü altında çakdım sürtüğe vurdum mala inlettim ortalığı
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baba3232
    baba3232's avatar
    Erkek

Allah rahmet eylesin... :S

"Dünyanın en yüce tahtına da çıksanız, oturacağınız yer, kendi kıçınızın üstüdür...(Friedrich Nietzsche)"
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    salihcan38
    salihcan38's avatar
    Erkek

Hiç tanışıklığım yoktu ama bu yaşta ölen insanlara çok üzülüyorum daha hayatının baharındaydı Allah işallah geride bıraktıklarına sabır ve uzun ömür verir... Yarabbim... AMİN...

Toplam Hit: 106585 Toplam Mesaj: 481