folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Müslüman Müslümanın Kardeşidir.

Müslüman Müslümanın Kardeşidir.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ezel
    ezel's avatar
    Dişi
    Bunu hala öğrenmiş değiliz,1500 sene olmak üzere bunu hala öğrenmiş değiliz.Demekki müslümanlıktan nasibimiz tam değil tam olmuş olsaydı kimse müslüman kardeşine zulm etmezdi.Bunu hala anlıyamıyorum neden böyle.Neden insanların elinden tutmak yerine umarsamıyoruz,elinden tutmuyoruz.burda bi soru daha geliyor aklıma Allahtan mı korkmuyoruz.....

Bu Topraklar TÜRK Milletinindir! Ve bedeli Atalarımız Tarafından Ödenmiştir.Sahip çıkalım ey TÜRK MİLLETİ..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turunc4u
    turunc4u's avatar
    Erkek
    Güzel tespitler ... yapacak çok fazla şey var...ve yaptığımız fazla şey yok...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    Müslüman Müslümanın kardeşidir.Bu söz eskide kaldı ben arkamı dönünce ben yere düşünce hangi müslüman elimden tutup beni kaldırıyo illet vekilleri 15 milyar maaş alınca..Açlıktan ağzı kokan müslüman neden aklına gelmiyo...Ben biyere gidince evi bırakıyorum müslüman kardeşim dediğim gelip soyuyo:)

Ama ne olursa olsun müslüman olan müslümanın kardeşidir...

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    gerçek müslümanlar birbirlerinin kardeşidir
    hangimiz hakkıyla dinimize hizmet ediyoruz?
    ezel :D
    sen yenisin galiba :D

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BozcaN
    BozcaN's avatar
    Erkek
    abü ameLe doru dior ;)
    gercek müsLüman içn gecerLi o... lafta müsLüman cok biliosunuz..
    herkes kndinden pay biçsin ; hangimz 5 vakt namzı hiiç bırakmadan sürekli kıılıoz ? hangimz agzımdan haram lokma geciceene ölsem daa ii dercesine dkkat edior..

√ βǾź¢ẵŋ ® //\\ ~ Türkiye"de yaşayan Türk"e biat edecek !!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turunc4u
    turunc4u's avatar
    Erkek
    İşte Allahtan korkmayanlar var ve onlara müslüman diyemeyiz. Hele kardeş hiç diyemeyiz.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ezel
    ezel's avatar
    Dişi
    evet yeniyim ve burada ki konular ilgimi çekti ve herkesin yapabileceği bişeyler olduğuna inanan biriyim yeterki isteyelim .insan kendinden başlamalı bence sorguya ben yapıyormuyum....

Bu Topraklar TÜRK Milletinindir! Ve bedeli Atalarımız Tarafından Ödenmiştir.Sahip çıkalım ey TÜRK MİLLETİ..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esrardede
    esrardede's avatar
    Erkek
    Olaya devlet bazında bakarsak eğer,arkamdan kuyumu kazan, düşmanımı besleyen,üstüme salan varsın müslüman olsun, kardeşim olmasın.

Yakınınızdan geçerken tıslayan kaç şey sayabilirsiniz?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek
    bir an aklıma arapların ingilizlerle birleşip bizi rkadan vurduu Yemen olayı geldi...

Amphetamine Logic.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turunc4u
    turunc4u's avatar
    Erkek
    Olaya bu açıdan yaklaştığın zaman şunuda düşün Talas savaşında araplar çinlileri yendi ve Orta asya çin istilasından kurtuldu. Yane devletler arası ilişkilerde ne olur ne biter bunu bilemezsin.Ve de 1. dünya savaşında Osmanlıyı arkadan vuran bütün araplar değildi. Kabe ve cevresinin yönetimini ele gecirmek isteyen Vehhabi inanışına göre yaşayan( bu inanış mezhepler arasına girmez.) bedevi topluluğunun işiydi. Adamlara ne versen tav olan medeni (yerleşik yaşayan) olamamış insanlar:D Eğer gerçek manada müslümansan önceliğin zaten para ve mevki olmaz.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ezel
    ezel's avatar
    Dişi
    peki olaya devlet bazında baktığımızda da değişen bişey yok tek neden var yine o eksik olan maneviyat duygusu...bu a partisi de olsa b partiside olsa kişi Allahtan korkmadımı herşeyi yapar tıpkı devleti satıpta kardeşi kardeşe düşman ettiği gibi...

Toplam Hit: 4375 Toplam Mesaj: 41