folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Müslümanlık Neden Arap Kavmine Geldi ?

Müslümanlık Neden Arap Kavmine Geldi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalkethuda
    kartalkethuda's avatar
    Erkek

hristiyanlık israiloğullarına, müslümanlık araplara diye bir durum yok aslında. hepsi aynı "Allah" ın gönderdiği emirlerdi hepsi ilk önce doğruydu. İsrailoğullarına gönderilen onca peygamber, çok geçmeden unutuldu, kitapları değiştirildi, emirleri saptırıldı. şimdi Kuran ilk geldiği gibi sapasağlam, tertemiz. Araplar kız çocuklarını yakıp, kendi yaptıkları putlara tapıyolardı. bu gidişin düzene girmesi gerekiyordu. Hem Kuran araplara değil tüm insanlığa geldi. dilim döndüğünce söyledim. alo diyanet'i arasan daha iyi edersin.

maşiyi görüyon mu maşiyi?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lijitsu
    Lijitsu's avatar
    Erkek

BuZuL bunu yazdı:
    -----------------------------
    crafty bunu yazdı:
    Lijitsu bunu yazdı:

Yeah bunu yazdı:
    japonlara inseydi var ya uzaylılara bile duyurmuşlardı :P =))

eger japonlara din gelseydi şuanda onlar develerle , araplar ise uzayda dolaşırdı

hocam müslümanlık bilimden uzaklaştırmaz ki insanı aksine daha da yakınlaştırır ama bizim örümcek ağı sarmış beyne sahip olan insanlarımız sürekli bilimi dinden uzaklaştırıyor peki neden? çünkü kendi çıkarları için ortaya attıkları yalanlar, olaylar hep ortaya çıkacak! şöyle bir örnek verim sen bir yalan söylesen daha sonra bunu ortaya cıkaracak bir oluşumu desteklermisin? tabiki desteklemezsin bu da bu şekilde...

craft hocam kesinlikle katılıyorum sana daha dünyadaki dinlerin misyonunu anlamadan böyle karalamalar varya diyecek bişey bulamıyorum arkadaşın mantığına göre herşeyi yapabilmek için yahudi olmak gerekirdi sanırım ? koca osmanlı kaç yıl hüküm sürmüş dünyaya dini islam değildiya ?

benim demek istedigimi anlayanın anladıgını dusunuyorum ama sen anlamamıssın kalkıp osmanlıdan bahsetmissin o zaman bende sana osmanlının yıkılma sebebini soruyorum,koca osmanlı kac yıl hukum surmus kac gunde ne yuzunden cokmus sormak lazım sana neyse benim demek istedigimin ozu din degil din yorumuyla ilgiliydi anlamanı beklemiyordum ama anlayan oldugunu biliyorum :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAYVANYASAR
    HAYVANYASAR's avatar
    Erkek
    PyramiD bunu yazdı:
    Cia bunu yazdı:
    PyramiD bunu yazdı:
    Lijitsu bunu yazdı:

araplar önce götünü silmesini öğrensin.. :)

silmediklerine mi şahit oldun :) 

genelde herkez böyle der, silmiyorlarmış.

inanmamak lazım ya böyle söylentilere, alevilere de yok kıçlarını duvara siliyorlar yok mumsöndü yapıyorlar deniyor. Yunanlar da analcı diye biliniyorlar dünyada, anal sekse yunan üsülü sex deniyor bazı ülkelerde, ama yunanlara sorarsan da "Asıl analcılar Türkler" derler... Herkes birbirine çamur atma derdinde yani...

Blogum; http://hayvanyasar.blogspot.com/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lijitsu
    Lijitsu's avatar
    Erkek

VIGILANTE bunu yazdı:
    PyramiD bunu yazdı:
    Cia bunu yazdı:
    PyramiD bunu yazdı:
    Lijitsu bunu yazdı:

araplar önce götünü silmesini öğrensin.. :)

silmediklerine mi şahit oldun :) 

genelde herkez böyle der, silmiyorlarmış.

inanmamak lazım ya böyle söylentilere, alevilere de yok kıçlarını duvara siliyorlar yok mumsöndü yapıyorlar deniyor. Yunanlar da analcı diye biliniyorlar dünyada, anal sekse yunan üsülü sex deniyor bazı ülkelerde, ama yunanlar da asıl analcılat Türkler diyor... Herkes birbirine çamur atma derdinde yani...

zauhazhuuah hocam koptum :D ne guzel ornekler onlar :D analcı kanalcı falan :D

edit: silmediklerini bende duydum

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek

hristiyanlık,musevilik ve müslümanlık hepsi aynı bolgeye inmişler.

şimdi müslüman birisi bunu en çok araplar bozuldugu ,her bok olduğu için oraya indiler diye yorumlar.

müslüman olmayanlar ise mısıra yakın oldugu için dinlerin(peygamberlerin) güneş tanrılarından etkilendiğini ve o yüzden üçününde aynı bolgeye geldiğini söyler.

genel hatları ile boyledir merak ettiğin kısmını daha deri araştırabilirsin.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hotboy
    hotboy's avatar
    Erkek
    cevap basit, ihtiyaçları olduğu için. islamiyet öncesi cahiliye dönemini araştırırsan ne rezil bi şekilde yaşadıklarını görürsün.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    Ne kadar saçma sapan yorumlar yapıyorsunuz, yok araplar götünü silmezmiş :S, birileri öyle diyormuş. O zaman herkes hakkında birşeyler deniliyor hepsine inanalım?

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DoctorX
    DoctorX's avatar
    Erkek

Lijitsu bunu yazdı:

BuZuL bunu yazdı:
    crafty bunu yazdı:
    Lijitsu bunu yazdı:

Yeah bunu yazdı:
    japonlara inseydi var ya uzaylılara bile duyurmuşlardı :P =))

eger japonlara din gelseydi şuanda onlar develerle , araplar ise uzayda dolaşırdı

hocam müslümanlık bilimden uzaklaştırmaz ki insanı aksine daha da yakınlaştırır ama bizim örümcek ağı sarmış beyne sahip olan insanlarımız sürekli bilimi dinden uzaklaştırıyor peki neden? çünkü kendi çıkarları için ortaya attıkları yalanlar, olaylar hep ortaya çıkacak! şöyle bir örnek verim sen bir yalan söylesen daha sonra bunu ortaya cıkaracak bir oluşumu desteklermisin? tabiki desteklemezsin bu da bu şekilde...

craft hocam kesinlikle katılıyorum sana daha dünyadaki dinlerin misyonunu anlamadan böyle karalamalar varya diyecek bişey bulamıyorum arkadaşın mantığına göre herşeyi yapabilmek için yahudi olmak gerekirdi sanırım ? koca osmanlı kaç yıl hüküm sürmüş dünyaya dini islam değildiya ?

benim demek istedigimi anlayanın anladıgını dusunuyorum ama sen anlamamıssın kalkıp osmanlıdan bahsetmissin o zaman bende sana osmanlının yıkılma sebebini soruyorum,koca osmanlı kac yıl hukum surmus kac gunde ne yuzunden cokmus sormak lazım sana neyse benim demek istedigimin ozu din degil din yorumuyla ilgiliydi anlamanı beklemiyordum ama anlayan oldugunu biliyorum :)

hocam işte şimdi dötlere gelebiliten yüksek :) sana soruyorum osmanlı neden yıkıldı :) nmadem çok biliyorsun tarihhi bi bakalım bakalım neler biliyosuynn :) bana öçıkıpta teknolojiden geride kaldılar yıkıldı deme komik duruma düşersin :)

No Manita No Dırdır, Only Makara Only Gırgır!!! işte izlenmesi gereken bir video varsa oda bu video. http://www.youtube.com/watch?v=FrvX-rL9UTY
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Turan-Mete
    Turan-Mete's avatar
    Erkek

Cia bunu yazdı:
    yazdıgın nedenlerden ötürü geldi beterinde beteri bi haldeydiler bi uyarıcı bi yol gösterici gelmesi gerekliydi ve geldi

katiliyorum

Nasıl ki doyurulmayan açlık bir müddet sonra, açlık hissinin iptali ve neticede ölüme yol açıyorsa, okuma ve fikretme davası için de aynı şeyler sözkonusu...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    illision
    illision's avatar
    Erkek

Kaligula bunu yazdı:

neden sapkın kavme indirildi demişsin senn dediğin gibi olsaydı o zaman yeryüzüne binlerce peygamber indirilmez di

Allah-u Teala yeryüzüne sayısız peygamber ve kitap indirmiştir kavimleri yoluna sokabilmek için bilmediğimz daha ne kadar kitap var onu Allah bilir.

Ayrıca Dünya üzerinde peygamber gönderilmeyen kavimde yoktur.bu yuzden araplara da peygamber gönderilmiştir.

Ve de Kuran-ı Kerim sadece Araplara değil bütün insanlar için gönderilmiştir.Sapkın bir kavim olması da Kutasl kitabımzın oraya inmesi için etkili olmuştur.ki düzelsin diye.

Önce soruya fikirlerimi yazıyım. Peygember gelemden önceki yaşantıları gerçekten zalimce insanlık dışıydı. Kız çocuklarını diri diri gömüyorlardı kölelik almış başını gidiyordu tuplara tapmacalar diz boyu. Bu daha fazla böyle gidemezdi ve bir uyarıcı bir nebi gönderildi.

Evet yeryüzüne çok peygamber gelmiştir ama hepsine kitap indirilmemiştir yeryüzüne sadece dört kitap indirilmiştir.Ötekilerine sayfa inmiştir 

birgün olmasada birgün mutlaka
Toplam Hit: 8489 Toplam Mesaj: 56