folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Müslümanlık Neden Arap Kavmine Geldi ?

Müslümanlık Neden Arap Kavmine Geldi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek

iyi zaten iyidir değişime kötüden başlamak daha akıllıcadır

Konumu silenlere inat kürdüm
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek
    arap kavimi aşağılık bi kavimdir. Peygamberlerin çoğu arap kavimie gönderilmiştir. Peygamber gönderilme sebebi toplumu düzeltmek, iyi yola sokmak ve dini amaçlardır bildiğiniz gibi. Yani o şerefsizlere İslamiyet gibi harikulade bir din gelmesine rağmen hala adam olamamışlardır. Gerizekalı onun bunun çocukları. 2. Dünya Savaşı'nda da gördük zaten ne olduklarını.

Fakat şunu da bilmek lazımdır ki İslamiyet; evrenseldir, tüm insanlığa gönderilmiştir. En son ve en mükemmel dindir.

sanılanın aksine...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yTSe_JaM
    yTSe_JaM's avatar
    Erkek
    dinler ve peygamberler he zaman bi yönden eksik olan ( insani olarak ) kavimlere gelir arap yarım adası da artık insanlıktan çıkıyodu dünyanın sonunun görülmüş olmasındandır herhalde böyle giderse fena olcak demiştir yukardaki.

Our Master Miyamoto Musashi Says: The way is in Training Know the Ways of all professions. Distinguish between gain and loss in worldly matters. Do not think dishonestly.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasin_55
    yasin_55's avatar
    Erkek

azmış ve sapkınlara geldiğini gözetirsekkk;

normal olan kavimler "biz normaliz, değişikliğe gerek yok" derlerse ..?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Türk Atalarımız taa 2 bin yıl önce bile Gök Tanrıya inanıyormuş ya buna şaşırıyorum. işte bundan gurur duyuyorum.ortadoğudaki araplar (suudi suriye mısır iran vs) sapık kavimler olduğu için Allah doğru yoldan şaşanlara peygamberini yollamış hep.1. dünya savaşında haince arkamızdan vurmaları sebebi Türkler hristiyanlaştı düşünecek kadar cahil olmaları.köleci toplum.hürriyetten yoksun.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    kaygusuz bunu yazdı:
    -----------------------------

Türk Atalarımız taa 2 bin yıl önce bile Gök Tanrıya inanıyormuş ya buna şaşırıyorum. işte bundan gurur duyuyorum.ortadoğudaki araplar (suudi suriye mısır iran vs) sapık kavimler olduğu için Allah doğru yoldan şaşanlara peygamberini yollamış hep.1. dünya savaşında haince arkamızdan vurmaları sebebi Türkler hristiyanlaştı düşünecek kadar cahil olmaları.köleci toplum.hürriyetten yoksun.

Bizi arkadan vurma sebepleri bildiğim kadarıyla ulusal devleti dine dayalı devlete tercih etmemiz. Bir de hilafeti ellerinden aldığımız zaman baya koymuştur onlara.

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Cia bunu yazdı:
    yazdıgın nedenlerden ötürü geldi beterinde beteri bi haldeydiler bi uyarıcı bi yol gösterici gelmesi gerekliydi ve geldi

Aynen Katılıyorum.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek
    zaten kendinde ifade etmişsin :) İslam en çok ihtiyacı olan kavme gelmiştir türklerde bulunan gök türk inancı zaten islama yakındır bunun yanında türkler zaten araplardan kat kat kat medenidir

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

ray dan çıkmış bir topluma gelmiş ve raydan çıkmış toplumun dili "kutsal dil" ilan ediliyor...

raydan çıkmayan toplumların dine ihtiyaçları yok, onlar aynen devam...

gibi yorumlar çıkarttım ben O.o

edit: bir de diğer postları okumadım, sadece ilk sayfayı okudum...

2 ve 4 arası tartışıldıysa link atar mısınız postu, valla okuması zor geldi hepsini =))

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stringcompare
    stringcompare's avatar
    Erkek
    müslümanlık(islamiyet) tüm insanlara gelmiştir araplara değil :s
Toplam Hit: 8484 Toplam Mesaj: 56