Müslümanlık Ve Nurculuk (Turan Dursun E-Kitap)
-
Müslümanlık ve Nurculuk (Turan Dursun e-kitap): : http://rapidshare.com/files/112219378/Turan_Dursun_Nurculuk.pdf.html
Turan Dursun, bu kitabında, Nurculuk Tarikatının kurucusu 'Bediüzzaman Said-i Nursi'nin Risale-i Nur'larını, Kur'an'daki ayetlerle karışlaştırıyor, onun Kur'an'a zıt düşen taraflarını ortaya koyuyor.

-
teşekkürler demodor abi
yine şerrolara karşı güzel bir paylaşım :C download ediorm :C
-
Teşekkürler dostum. Tanrımız Priapos'un bereketi üzerinize yağsın.:). Turan Dursun'u harcamasalardı ne güzel olurdu.
-
Sağol,güzel bir kitaba benziyo...
Bu arada kapak resmide komik geldi bana nedense ;)
-
HolySeclorum bunu yazdı:
-----------------------------Sağol,güzel bir kitaba benziyo...
Bu arada kapak resmide komik geldi bana nedense ;)
-----------------------------sanki bişi görmüşte gözleri faltaşı gibi acılmıs :)
iyi bir $ey görmüş ^^
-
Hoca Turan dursun Din düşmanıdır. tavsiye etmiyorum. peygambere Kuran-a Hakaret eden şahıstır.
Vel hasıl Allaha şirk koşan insan. hristiyanların misyonerliği ile aynı şey.kendisi müslüman değildir görüş şekli dinsizliktir.
Atatürke bile saygısızca eleştiren şahıstır. Milletten Atatürkü soğutmak ve dinden soğutmak için yaptığı çalışmalara bakın
-
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------Hoca Turan dursun Din düşmanıdır. tavsiye etmiyorum. peygambere Kuran-a Hakaret eden şahıstır.
Vel hasıl Allaha şirk koşan insan. hristiyanların misyonerliği ile aynı şey.kendisi müslüman değildir görüş şekli dinsizliktir.
Atatürke bile saygısızca eleştiren şahıstır. Milletten Atatürkü soğutmak ve dinden soğutmak için yaptığı çalışmalara bakın
-----------------------------
haklısı beyin yıkama da üstüne yokdur -
heh şimdi bak demoder efendiii turan dursun dinsizdir yani hani sen dine değil nurculuğa karşıydında bu adamda aynı senin gibi nurculuk bahahe dinsizlik şahane diyoo ..
-
beyler gercekten dine baglı ınsanların diğer cemaat gruplarına karsı cıkan yayınlarını okuyun ..Yoksa dini sevmeyn zaten onla sorunlu olan ona saldırmak için bugun bu cemaatleri tercih eder yarın başka cemaatleri..
Kendisi dini bilmeyen yada bilmek istemeyen insanların herhangi cematt liderine dinsiz demesi kadar Kur-an ile karsılastırması kdar sacma bir şey yoktur..
Sucluyacaksa bari geri kafalı felan desin.Yobaz desin bu sekilde elestirince gercekliğini kaybediyor..
DHani bi laf vardır ..
Benim dinime kufreden bari muslıman olsa die..
-
ativaran216 bunu yazdı:
-----------------------------Benim dinime kufreden bari muslıman olsa die..
-----------------------------
doğru söze ne nedirrr -
Turan Dursun u ben de sevmem, adam din düşmanı dinsizve Atatürk e de karşı biri Mayrip hocamın dediği gibi.
ama bu e-kitapta konu din ya da başka birşey değil, bilirmisiniz bilmem ama Turan Dursun türkiyenin gelmiş geçmiş en bilgili din alimidir. zekeriya beyaz dan bile daha çok :)
neyzen tevfik in bi şiirinde dürzülere seslenirken bahsettiği "senin gibi dürzü lerin yüzünden dininden de soğuyacak bu millet" mısralarındaki olay, turan dursun un başına gelmiştir. geri kafalı kişiler tarafında sürekli itilen ve dışlanan bu zat en sonunda din düşmanı oluvermiştir..
şunu diyebilirim ki bu adamın ayık kafayla yazdığı eserler gayet önemli eserlerdir, inceleyip okumakta yarar var.
kaldı ki burada da Kur'an ile karşılaştırmış, kendi kafasına göre değil.
varın siz düşünün artık..