folder Tahribat.com Forumları
linefolder E-Book
linefolder Müslümanlık Ve Nurculuk (Turan Dursun E-Kitap)

Müslümanlık Ve Nurculuk (Turan Dursun E-Kitap)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek

Müslümanlık ve Nurculuk (Turan Dursun e-kitap): : http://rapidshare.com/files/112219378/Turan_Dursun_Nurculuk.pdf.html

Turan Dursun, bu kitabında, Nurculuk Tarikatının kurucusu 'Bediüzzaman Said-i Nursi'nin Risale-i Nur'larını, Kur'an'daki ayetlerle karışlaştırıyor, onun Kur'an'a zıt düşen taraflarını ortaya koyuyor.

mn

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek

teşekkürler demodor abi

yine şerrolara karşı güzel bir paylaşım :C download ediorm :C  

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek
    Teşekkürler dostum. Tanrımız Priapos'un bereketi üzerinize yağsın.:). Turan Dursun'u harcamasalardı ne güzel olurdu.

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek

Sağol,güzel bir kitaba benziyo...

Bu arada kapak resmide komik geldi bana nedense  ;)

Her Hakkım Saklıdır
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek
    HolySeclorum bunu yazdı:
    -----------------------------

Sağol,güzel bir kitaba benziyo...

Bu arada kapak resmide komik geldi bana nedense ;)

sanki bişi görmüşte gözleri faltaşı gibi acılmıs :)

iyi bir $ey görmüş ^^  

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Hoca Turan dursun Din düşmanıdır. tavsiye etmiyorum. peygambere Kuran-a Hakaret eden şahıstır.

Vel hasıl Allaha şirk koşan insan. hristiyanların misyonerliği ile aynı şey.kendisi müslüman değildir görüş şekli dinsizliktir.

Atatürke bile saygısızca eleştiren şahıstır. Milletten Atatürkü soğutmak ve dinden soğutmak için yaptığı çalışmalara bakın

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Qin
    Qin's avatar
    Erkek
    mayrip bunu yazdı:

Hoca Turan dursun Din düşmanıdır. tavsiye etmiyorum. peygambere Kuran-a Hakaret eden şahıstır.

Vel hasıl Allaha şirk koşan insan. hristiyanların misyonerliği ile aynı şey.kendisi müslüman değildir görüş şekli dinsizliktir.

Atatürke bile saygısızca eleştiren şahıstır. Milletten Atatürkü soğutmak ve dinden soğutmak için yaptığı çalışmalara bakın

haklısı beyin yıkama da üstüne yokdur

Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gladiator
    Gladiator's avatar
    Erkek
    heh şimdi bak demoder efendiii turan dursun dinsizdir yani hani sen dine değil nurculuğa karşıydında bu adamda aynı senin gibi nurculuk bahahe dinsizlik şahane diyoo ..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ativaran216
    ativaran216's avatar
    Erkek

beyler gercekten dine baglı ınsanların diğer cemaat gruplarına karsı cıkan yayınlarını okuyun ..Yoksa dini sevmeyn zaten onla sorunlu olan ona saldırmak  için bugun bu cemaatleri tercih eder yarın başka cemaatleri..

Kendisi dini bilmeyen yada bilmek istemeyen insanların herhangi cematt liderine dinsiz demesi kadar Kur-an ile karsılastırması kdar sacma bir şey yoktur..

Sucluyacaksa bari geri kafalı felan desin.Yobaz desin bu sekilde elestirince gercekliğini kaybediyor..

DHani bi laf vardır ..

Benim dinime kufreden bari muslıman olsa die..

yorum tartısmada olur imza da değil...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gladiator
    Gladiator's avatar
    Erkek
    ativaran216 bunu yazdı:

Benim dinime kufreden bari muslıman olsa die..

doğru söze ne nedirrr
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek

Turan Dursun u ben de sevmem, adam din düşmanı dinsizve Atatürk e de karşı biri Mayrip hocamın dediği gibi.

ama bu e-kitapta konu din ya da başka birşey değil, bilirmisiniz bilmem ama Turan Dursun türkiyenin gelmiş geçmiş en bilgili din alimidir. zekeriya beyaz dan bile daha çok :)

neyzen tevfik in bi şiirinde dürzülere seslenirken bahsettiği "senin gibi dürzü lerin yüzünden dininden de soğuyacak bu millet" mısralarındaki olay, turan dursun un başına gelmiştir. geri kafalı kişiler tarafında sürekli itilen ve dışlanan bu zat en sonunda din düşmanı oluvermiştir..

şunu diyebilirim ki bu adamın ayık kafayla yazdığı eserler gayet önemli eserlerdir, inceleyip okumakta yarar var.

kaldı ki burada da Kur'an ile karşılaştırmış, kendi kafasına göre değil.

varın siz düşünün artık..

Toplam Hit: 11653 Toplam Mesaj: 30