folder Tahribat.com Forumları
linefolder E-Book
linefolder Müslümanlık Ve Nurculuk (Turan Dursun E-Kitap)

Müslümanlık Ve Nurculuk (Turan Dursun E-Kitap)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek

burda konu turan dursun değil kitap o yüzden kitaba bakın kitabı bahane ederek başka yerlere taşımayın konuyu

bu kitap kuranla risaleleri karşılaştırıyo.

edit: gladiator efendi sen benim müslümanlığımı sorgulayamassın çok şükür müslümanım ve dinimi iyi biliyorum sözlerine  dikkat et müslümana kafir diyen kendi dinden çıkar bilmem biliyomusun.konu kitap bu adam değil ben değilim sen değilsin kitabı tartış başka yerlere çekme konuyu.

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek
    Zamanında sitesinden okumuştum yazılarını. Adam Hz. Muhammed in cinsel hayatını felan araştırmış o zamanının kültür değerleriyle bugünün kültür değerleri arasındaki farkı göstererek insanların dinden soğumasına yol açıyor. Akıllı adam buna kanmaz vesselam.

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek
    coldunda dediği gibi adam yanlış biri olabilir konu adam değil bu kitap yoksa adamdan bana ne günahı vabali ona

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naacal
    Naacal's avatar
    Erkek
    o kapaktaki adamı gotten zukeyim.Şeriatçı,atatürk düşmanı,yobaz bi herif.Said-i nursi denen illet.paylaşım için sağol yinede : |
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Abendrot
    Abendrot's avatar
    Erkek
    c0ldmAniac bunu yazdı:
    -----------------------------
    o kapaktaki adamı gotten zukeyim.Şeriatçı,atatürk düşmanı,yobaz bi herif.Said-i nursi denen illet.paylaşım için sağol yinede : |
    Yavaşşşşşşş!!!!!!! hoca burda nurcusuda var fethullahcısıda var küfrettiğin şeylere dikkat et adam ol sakin ol yavaş ol!!! terbiyessizlik yapma düzelt şu postunu!

Ode To Melancholy.. Acı Ve Şarap..Verebileceğin En Ölümlü Tadı Ver Bana!..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek

Abendrot bunu yazdı:
    c0ldmAniac bunu yazdı:
    o kapaktaki adamı gotten zukeyim.Şeriatçı,Atatürk düşmanı,yobaz bi herif.Said-i nursi denen illet.paylaşım için sağol yinede : |
    Yavaşşşşşşş!!!!!!! hoca burda nurcusuda var fethullahcısıda var küfrettiğin şeylere dikkat et adam ol sakin ol yavaş ol!!! terbiyessizlik yapma düzelt şu postunu!
    sitede bilmemnecisi olsun farketmez, Atatürk düşmanı birine küfretmek onun izinden gitmekten daha sevaptır ;)

kodumun said-i nursuz u.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Abendrot
    Abendrot's avatar
    Erkek
    ii o zaman o bilmemnecisi dediğiniz adamlarda atatürke sövdüğüne nasıl tepki verirsiniz merak ediyorum! saygılı olmayı öğrenmemişsiniz bunu öğrenmemiş olmanız hala insanlıktan nasip almamış olmanızdandır!!!

Ode To Melancholy.. Acı Ve Şarap..Verebileceğin En Ölümlü Tadı Ver Bana!..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek

konu kitap yazan adam değil ayrıca küfür olayını da tasvip etmiyorum.

konu gene başka yerlere gidiyo. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    teodos
    teodos's avatar
    Erkek
    Turan Dursun dünyanın en büyük ve en cesur din alimlerinden biridir. Bir şakird "Din Bu" kitaplarından herhangi bir tanesini okumaya cesaret edebilirse ben ona liyakat madalyası vericem haricen! bunda ciddiyim. okumak isteyen varsa bana özel msj atsın ben kitabı yolluycam adresine.

? z ı n ı s ı m a d n ı k r a f __ n i n e k i l h e T
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek

teodos bunu yazdı:
    Turan Dursun dünyanın en büyük ve en cesur din alimlerinden biridir. Bir şakird "Din Bu" kitaplarından herhangi bir tanesini okumaya cesaret edebilirse ben ona liyakat madalyası vericem haricen! bunda ciddiyim. okumak isteyen varsa bana özel msj atsın ben kitabı yolluycam adresine.

Okumak isteyen indirip okur zaten, gönderdiğin kitabı yakmak için isteyebilirler :)

Toplam Hit: 11658 Toplam Mesaj: 30