folder Tahribat.com Forumları
linefolder E-Book
linefolder Müslümanlık Ve Nurculuk (Turan Dursun E-Kitap)

Müslümanlık Ve Nurculuk (Turan Dursun E-Kitap)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    Swool bunu yazdı:
    -----------------------------

teodos bunu yazdı:
    Turan Dursun dünyanın en büyük ve en cesur din alimlerinden biridir. Bir şakird "Din Bu" kitaplarından herhangi bir tanesini okumaya cesaret edebilirse ben ona liyakat madalyası vericem haricen! bunda ciddiyim. okumak isteyen varsa bana özel msj atsın ben kitabı yolluycam adresine.

Okumak isteyen indirip okur zaten, gönderdiğin kitabı yakmak için isteyebilirler :)

lem ne cabuk gelip yorum yapdın hemen öyle :| Tbt aşkı :| konu dağılmasın..

yazan çizen önemli değil..okuyup incelemek lazım :)

Boş İşler Uzmanı..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek
    evet herşeyi okumak incelemek lazım yok bu dinsiz bu dindar o öyle bu böyle diye okumuycazmı yani okuyup öğrenecez yazarın kim olduğu neye inandığı ne yaptığı bizi ilgilendirmez.

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek

Demodor bunu yazdı:
    evet herşeyi okumak incelemek lazım yok bu dinsiz bu dindar o öyle bu böyle diye okumuycazmı yani okuyup öğrenecez yazarın kim olduğu neye inandığı ne yaptığı bizi ilgilendirmez.

Fikrine saygı duyuyorum fakat söylediklerine katılmıyorum. O zaman Risale-Nur'unda yazarı bizi ilgilendirmez, neye inandığı, amacının ne olduğu vs. :)

Bir kitabı elime aldığım da ilk olarak yazarına bakarım, 2. aşama ise ilk sayfadaki açıklamadır.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek
    Swool bunu yazdı:

Demodor bunu yazdı:

Fikrine saygı duyuyorum fakat söylediklerine katılmıyorum. O zaman Risale-Nur'unda yazarı bizi ilgilendirmez, neye inandığı, amacının ne olduğu vs. :)

Bir kitabı elime aldığım da ilk olarak yazarına bakarım, 2. aşama ise ilk sayfadaki açıklamadır.

yaw swool yazarı bahane ederek başka yerlere taşınmasın diye konu öle yazdım yoksa konuyu saptırıyolar.bu adam zaten din alimiyken sonradan yoldan çıkmış.

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek

teodos bunu yazdı:
    Turan Dursun dünyanın en büyük ve en cesur din alimlerinden biridir. Bir şakird "Din Bu" kitaplarından herhangi bir tanesini okumaya cesaret edebilirse ben ona liyakat madalyası vericem haricen! bunda ciddiyim. okumak isteyen varsa bana özel msj atsın ben kitabı yolluycam adresine.

2 ve 3 varsa, lütfen...1 süperdi

bassinyourface
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAYVANYASAR
    HAYVANYASAR's avatar
    Erkek

şu adresten bir çok kitabuını bulabilirsiniz turan dursun'un ve başka bir çok yazarın.

"dinsiz e-kitap" olmasına bakmayın din karşıtı yayınlar falan değil. daha çok hurafelere karşı akımların kitapları...

http://dinsizekitap.di.funpic.org/

Blogum; http://hayvanyasar.blogspot.com/
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WALLACEs
    WALLACEs's avatar
    Erkek

teodos bunu yazdı:

İlk zamanlar cahilken sitesine girip etkilenmiştim ama bilgi sahibi oldukça yalancı biri olduğunu anladım bu herifin. Turan Dursun ancak cahilleri kandırabilir.

TBT'ye Mescit istiyoruz.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Qin
    Qin's avatar
    Erkek

turan dursun denen şerefsizin kitabını okumadan  önce dikkat edin arkadalar inde öyle ince noktaları yakalıyorki din bilgidisi çok iyi insanların cevap verebilceği noktalar zayıf insanları şaşırta bilir bence önce inandığın dini çok iyi bilmeden önce okumayın aklınız karısabilir

cok iyi düşünün büyüklerinize daısın bu işin şakası yok maneviyatınızı yakabilirsiniz ahiretinizi yakabilirsiniz allah korusun

coğunuz cocuk denecek yasda daha aklı pipisinin ucunda dini daha bilmeden bu tarz kitaplardan okumayın geri dönüşü olmayanhatalara düşebilirsiniz

Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek
    WALLACEs bunu yazdı:

teodos bunu yazdı:

İlk zamanlar cahilken sitesine girip etkilenmiştim ama bilgi sahibi oldukça yalancı biri olduğunu anladım bu herifin. Turan Dursun ancak cahilleri kandırabilir.

Yalan ve doğru nedir? Nasıl ayırt edilir ve neye göre belirlenir? 

Kur'an-ı Kerim haricinde başka bir kitap okusaydın bu sefer de ona yalancı diyecektin.

Yanlışa doğru demeyi, doğruya da yanlış demeyi bu denli söylettirebilecek olan bir mantığın olduğu için şaşırıp kalıyorum.

Cahilken bunu okumak, daha sonra ise başka birşeye yönelmek seni bilge kişiliğe eriştirmez.

Turan Dursun, zamanında "Benimle tartışabilecek din bilgini yoktur." dediğinde neden karşısına kimse çıkamadı?

Baktılar adamı susturamıyorlar, vahşice katiller tarafından öldürüldü. Yanlışsam buyur, sayın doğru.

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
Toplam Hit: 11652 Toplam Mesaj: 30