Mustafa Kemal Denince Çin"De Akan Sular Durur
-
hem kardeş bildiğim kadarıyla bilimsel sosyalizm de komunistliğin bi koludur.
eğer öle ise Atatürk komunistlik hakkında:'ülkemiz için en büyük tehlike komunizmdir görüldüğü yerde başı ezilmelidir' demiştir.
bilimsel sosyalizmin temellerine inildiğinde de karşımıza komunizm çıkıor.
anlayamıyorum hem bilimsel sosyalizmi savunup hem atatürkçü nasıl olabiliyorsunuz Atatürk bu lafı söledikten sora.
ha şimdi çıkar dersen ki bana komunizm ve bilimsel sosyalizm apayrı şeylerdir o zaman saygı duyarım görüşlerine.ve araştırmaya koyulurum gerçekten ayrı şeylermi die? -
atatürk o iki lafıda resmen sölemiştir.araştırmayı yapanlara bakmak lazım.o zaman yurtta sulh cihanda sulh sözüde benim işime gelmese bende yalan yanlış araştırmalar yapar sallarım ve çıkarırım öle sözler sölemediğini.diceksin ki nutukta yazıo.yok kardeşim derim nutuk değiştirildi derim sana.
atatürk komunizmin başı ezilmelidir lafını ve yukarda belirttiğim turancılıkla ilgili lafları sölemiştir.
kendi cephemize göre atamızın laflarını değişmeyelim. -
compeder kardeş atatürkün 'hattı müdafa yoktur sattı müdafa vardır.bu satıh bütün vatandır'sözünün devamını okursan yukarda yazdığım turancılıkla ilgili sözlerinide görürsün
-
Ben diyorum o sozun yalan oldugu ataturke ait olmadigi bilimsel olarak ispatlanmistir sen diyorsun ankara :)...Nutuk oku kardes...yada ataturkun kendi yazdirdigi liseler icin olan tarih kitabini oku ...yada cumhuriyet donemi gelismeleri kontrol et...
-
pazartesi günü belgeleriyle bulucam kardeş sana o sözleri sölediğini.okula bi gidim tarih hocamla konuşucam bunları.
-
Tamam bul gel...nutuk a veya ataturk destekli bir imzaya dayanmiyorsa getirme ama...
-
evet kardeş kesinlikle ve kesinlikle eminim şimdi evdeki nutuktan buldum atatürk bu lafı sölemiştir.
''hattı müdafa yoktur sattı müdafa vardır.o satıh bütün vatandır.... Hatta, hiç bir hudut tanımayarak, dünyada mevcut bütün Türkleri dahi bir devlet halinde birleştirmek, gayri kabili istihsal bir hedeftir''
Atatürk açık açık bu lafı nutukta sölemiştir.aç nutuku bak kesinlikle bu laf orda sölenmiştir.Atatürk'ün ne kadar turancı olduğunu anlamışsındır artık umarım.
Ayrıca bana aç nutuku oku diyeceğine sen şu nutuku bir daha oku istersen kardeşim.belki bazı yerleri atlamışsındır.
komunizmle ilgili sözünüde belgesiyle bulacağım
-
:)) nutuk kac basim hangi yayin evi...formda daha oncede hep soylerim 1960 dan sonra nutuk degistirildi her yayinevi kendi kafasina gore basti...60 oncesi MEB in basimi nutuklar var tamamen orjinal onlari arastirin bulundugunuz ilin kutuphanelerinde veyya universite kutuphanelerinden ulasirsiniz...simdi piyasdan 10 tane nutuk topla 10 u da farkli seyler soyler umarim anlatabilmisimdir...bu arada ataturkn komizmle ilgili sozunun dogru olmadigini TTK-turk tarih kurumu bile resmi bir yazi ile acikladi...zaten birkac ulkucu site disinda biryerde bulamazsin o yaziyi...:)...yok anlamadigim bize ataturkcu olamazsiniz diyenler zamaninda ataturk rozeti takanlari dovup eylemlerinde uchilal ve kurt bayraklari disinda bayrak tasimayan(turk bayragi olmazdi)...Bunlar aci ama gercek eski tufek ulkuculere sor abi de senden istegim dogru soyle 80 oncesi turk bayragi varmiydi elimizde ataturku severmiydik yoksa "Mustafa kemal yolu ne yolu bizim yolumuz oguz kagan yolu" mu derdik diye bir soru....Ama bunlar mazi biz niyaz a bakalim onumuze bir olup bu ulkenin butunlugu ve bagimsizligini sonuna kadar icte ve dista herkese karsi korumaliyiz...birbirimizi yemekten vazgemliyiz ;)
-
compeder sana kaynak buluyorum sölüyorum yine kıvırıyorsun yok başka basım bilmem ne.
daha öncede doğu perinçeği övdün bi konuda kaynaklarıyla yaptıklarıyla söyledikleriyle belgelerle sana onun ne hain bi adam olduğunu anlattım bana dedin ki psikolojik savaş.
psikolojik savaşla bi ilgisi olmadığını kendisinin melun bir hain olduğunu yine anlattım belgelerle kendi sölediği sözlerle hatta aponun kendi ağzından çıkan sözlerle ona cevap veremedin baktım sora zaten konu silinmiş.
o başlık altındada sölemiştin ülkücülerin 80 öncesi hiç bir mitingde türk bayrağı taşımadığını.sana resim koydum oraya gösterdim cevap bile veremedin.
sürekli yanlış yanlış şeyler sölüyorsun biz sana doğruları açıklıyoruz sora da böle kıvırıyorsun.
o zaman bu konuları konuşma kardeşim bizde senin sölediklerinin yanlış olduğunu anlatmak için zamanımızı harcayarak araştırma yapmayalım zamanımız bize kalsın.
sana nutukta yazmış diyoruz işte gelmiş yok başka basım bilmem ne diyosun.
neyse ya Allah bildiği gibi yapsın
-
al iste belgeleriyle hainligini ispatla bakim ben neden gormedim...fotograf koyacaksan koyma..biz o fotograflari kendi dergimizde yillar once zaten yayinladik..bircok gazeteci apoyla gorustu sorun olmadi perincek gorusunce hain oldu ne guzel...aponun savunmasini oku saygi ozturk un kitabinda(ulkucudur)...perincek i dinlesem kan dokulmezdi bu ulkede o yanlis yolda oldugumu soylemisti...diye belirtiyor ve onca kan dokuldu sonucta....Ben sana ne diyorum bende nutuk yazarim bitane nutukta kapitalizmi overim bir yayin evi bulup yayinlarim hadi ne diyecen simdi sence ataturkkapitalizmi ovuyormuydu gercekten bunu ispatlamak icin orjinal urun gerek...60 oncesi ozel basi yapilmazdi nutuk sadece MEB basabilirdi orjinal degistirilmeden...sana bunu soylememdeki amac arastirma yapiyorsun bu arastirmani dogru kaynaklara dayandirman ...
Toplam Hit: 6008 Toplam Mesaj: 36