folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Mustafa Kemal Denince Çin"De Akan Sular Durur

Mustafa Kemal Denince Çin"De Akan Sular Durur

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek
    Karakutu nerde yanlış birşey yazdım lütfen söyle düzelteyim? Propaganda değil , orada gerçekleri yazdım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    ya birakin seriatcilarin ataturk hakkinda ne dusundugu belli, net aleminde bile varlar, bakin cyber-warrior direk ornek teskil ediyor, adamlar ataturke kufur etmisler ( ben gormedim nerde olmus nasil olmus ne zaman olmus, ama herkes oyle diyor, vardir sanirim bi asli )
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek
    1. bütün fetullah cılar Atatürk karşıtı değildir
    2. bütün dinciler Atatürk karşıtı değildir
    ve sen benim üstümdeki Görmediğin şeyi savunma ve yazma Atatürke küfür etmişler bırak bu ayakları adamlar madem küfür ediyor sitedinde neden onun resmi var saçma saçama ordan burdan duydun şeyleri yazma !!!
    3. ben muhafezakar biriyim ve önder Atatürk'e saygım ve sevgim sonsuzdur aynı zamanda dindar birisiyim ( düşünce olarak )...

ben bütün Atatürk düşmanlarının İslamiyeti yaşan kişiler olarak lense edilmesine tamamiyle karşıyım ve şiddetle kınıyorum .. sevgili arkadaşım ben senin yazdığın yazıda bunu algıladım ... belki yanlışda düşünüyor olabilirim senin yazın hakkında ama her ne olursa olsun Solcusundanda var düşman sağcısındanda !! bunu tek
    bir kesime özelliklede İslamı gerçekden yaşan insanlara lense edilmesi ne demokratik bir yaklaşım nede insancıl asıl bunu yapanlar Atatürk düşmanı , o bize özgürlük verdi Din dil ırk ve vicdan söylermisiniz bana hangisi gerçek anlamda uygulanıyor .işte bunu uygulamayanların yankısı Atatürk'e yansıyor... ve maalesef sanki Atatürk yasaklamış gibi algılanıyor ama hal buki öyle değil .. bunu yapan örümcek zihniyetlilerin işi Atatürk'ü ilahlaştıranların yanlışlığı , elbette Türk'üm ve ona minnettarım , ama şu zamandaki demokraki ve yönetim Atatürk'ün vaad ettiği ile arasında en ufak bir benzrelik bile yok buda dediğim paşamıza yansıyor ... öce Müslümanın sonra Türk'üm varmı ötesi ?

Mevzu derin | Papikolas Planet
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    illision
    illision's avatar
    Erkek
    Lem adamlar Türkçe görüyor diyorum evlerinde kendi kültürlerini yaşıyorlar diyorm sen ne diyorsun...

kardesim bu dediginle pkk nın yaptıklarını nasıl bir tutabilirsin orda türkçe örenen kendi kültürünü yaşayan türkler devletin bütünlüğüne zararmı veriyorlar bilmem şu bolgeden şu bolgeye kadar olan yerleri türkiye cumhuriyeti diemi gösteriyorlar elbette kültürlerini yaşamalarına izin vericekler kürtler kendi dillerini konuşamıyormu diyarbakırda hakkaride .v..s. kürtlerin yoğun olarak yaşadığı bölgelerde.alt kimliği kürt olanlar bu ülkede millet vekili olamıyorlarmı.tutmuşsun doğu perinçek gibi şerefsizi savunuyorsun.devlet sahip çıkmadı diorsun.devlet lazlara karadenizde yaşayan insanlara çokmu sahip çıktı lazlara böle kürtlere tu kakamı yaptı.LAzlardan devletine başkaldıran çıktımı hiç hala yolu olmayan köyler ve bir çok sorunu olan köyler var karadenizde.bide şu atatürk hakkında dediklerin herkez nedense atatürkün devrimci özelliğini önplana çıkartıyor ama hiç milliyetçiliğinden bahseden yok neden bu bu unutturulmayamı çalışılıyor atatürkün en büyük türk milliyetçisi olduğu.yok devrimcimiş sosyalistmiş birak bu avrupa patentli lafları.al adam sana orjinal turancı olduğunu kanıtlıyor daha ne bıdı bıdı ediyorsun

birgün olmasada birgün mutlaka
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Ataturkun devrimci tarafi ilerici tarafi hep saklandi fasistlestirdiniz resmen Ataturku ne konusuyorsun hacii..gidin kenan evrenini kapisinin onunde nobet tutun siz...bana zarttirik kaynaklar getirmeyin bende yazarim bir nutuk ceviriderim batiyi overim kapitalizmi fransizlari inglizleri overim ...nutuk olur sana...orjinalinden konusuyoruz hacim...gunumuzde 1231283921 cesit nutuk yazildi acin 50-60 oncesi nutuklari okuyun sahaflar bulun...bilmem ne yapin...

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
Toplam Hit: 6510 Toplam Mesaj: 36