Mustafa Kemal Denince Çin"De Akan Sular Durur
-
sana zamanında açıkladım doğu perinçekin olayını.evet abdullah öcalan o lafı sölemiştir ifadesinde doğu perinçeki dinleseydim daha fazla kan dökülmezdi demiştir.ama devamını niye sölemiyorsun.devamında doğu perinçekin apoya:dağlarda durarak istediğini yapamassın gel ankaraya mecliste siyaset yap demiştir.
aralarında geçen bu konuşmadan önce apo bir çok eylem yapmış ve insanlarımı katletmiştir.
şimdi soruyorum bunca insanın katiline sen nasıl olurda gel mecliste siyaset yap dersin?bu kadar insanın kanı ne olacak.resmen teroristbaşını siyasete davet ediyorsun.
o ifadede apo demiştir ki ''DAHA FAZLA'' kan dökülmesin.direkt olarak kan dökülmesin dememiştir.
yani önceden dökülen kan vardır.
sen bu adamın terorist olduğunu bebek katili olduğunu biliorsun sonrada gidip gel siyaset yap diyorsun.hastir lan ordan.
ayrıca atatürkün turancı kimliği olsa bile sana ne zararı olacak arkadaşım bunu anlamıyorum.bütün türklerin bir arada yaşaması,mesela daha doğudaki türklerin rus ve çin baskısından kurtularak bizlerle yaşaması bizim sahip olduğumuz topraklarda hep beraber yaşamamız neden size bu kadar koyuyor bunu anlamıyorum. -
1.si Kürt gercegini reddeden zihniyet PKK yi yaratmistir...APo nun o zaman siyaset yapmasi demek 30.000 memedi kaybetmememiz demekti...Apo bugun siyaset yapiyor iste elde ne var biliyormusun guzel kardesim binlerce kaybedilen can var...Sİmdi yurtseverliginizi oturupsorgulayin vatanini sevmek icinde yasadigin birlikte yasadigin bir halki yok saymak demek degildir onunla bir olabilmek demektir...Zamaninda Ben Kürtüm diyenlere sen kürt degilsin sereefsiz seni gozuyle yaklasilmasaydi ne pkk dogardi ne kan dokulurdu...75-76 yilina kadar Kürt-Türk boyle bir ayrim yapmadi bizim ulusumuz sonradan birileri cikip turancilik adina kurtleri inkar etmeye baslayinca mikro milliyetcilik dogdu....Kürt gercegini biz anasayada bile kabul etmistik...Amasya genelgesinin maddelerine bakabilirsin..Mustafa Kemal cumhuriyet doneminde verdigi yemeklerde Kürtçe oyun havalari caldirirdi davetiyelerin orjinal goruntusune bakarsan o donemin gorebilirsin...ama sonrada Kürt öcüdür kürt yoktur denildi bugun bunlar oldu...
Mustafa Kemal Turanci degildi ama onu Turanci gibi gosterenlerede izin vermem...Mustafa Kemal Kemalist doktrinin kurucusudur.Komunist dusmani olsa sosyalist ulkelerde neden ovguyle bahsedilsin...Sen Maodan Leninden Fidelden Stalinden dahami iyi analiz gucune sahipsin o insanlar ulkelerini kurtarmic tarihin akisini degistirmis....İkincisi...Cin de Turkle Sincan -Uygur bolgesinde yasiyorlar 1 ay olmadi Cin e fuara gitmistim cinin en gelismis yerlerinden birisi Sincan-Uygur bolgesi ve bize rehberlik yapan kisi Turk asilli yillardir Cin de yasamislar...En ufak bir baski gormedik okullarimizda Cince ve Turkce goruyorz ibadetlerimizi yerine getiriyoruz.. diyor...medyada yet alan birkac iskence goruntusu var onlari sordugumda onlar dogal diyor Otoriteye kim baskaldirirsa bu turk olsun Cin li olsun Mogol olsun fark etmiyor devlet duzenini bozan herkes agir ceza alir burda yoksa milli bir kiyim yok diyor...Bugun senin savundugun doguturkistan(ki boyle birdevlet yok) meselesini disardan gorunce Turkler eziliyor katlediliyor cin devletine kin besliyorsun ya iste emperyalizm Kurt halkini dis dunayay iskence goren bir millet gibi gosteriyor ve bizim devletimizde Cin in dustugu konuma dusuyor bunu yapan emperyalizm iste biz bunlara piskolojik savas diyoruz... -
arkadaşım haklısın apo bu işlere başlamadan önce yapsaydı siyasetini binlerce mehmedciğimiz ölmeyecekti.
ama benim sana dediğim doğu perinçek ona gel siyaset yap teklifini apo daha hiç bi eylem yapmadan önce sölememiştir ki.apo birçok eylem yapmıştır bir çok bebek katletmiş mehmetçiğimize kıymıştır.bu olaylardan sora sen gidipte nası hala o adama gelde siyaset yap diyebilirsin.
ayrıca bu ülkede laza çerkese nası davranılıyorsa kürtlere de öle davranılmıştır.asla ve asla senin dediğin gibi şeyler kürtlere sölenmemiştir ki şunuda aklından çıkarma pkk bi kürt hareketi deildir.
pkk nın kilit yerlerindeki adamları incele çoğu ermenidir.kürt olanlar alt kademedeki fedailer ya da dandikten militanlardır ki bunlarda kandırılmış ya da tehditle oraya getirilmiştir.yani asla ve asla pkk yı bi kürt hareketi olarak göstermemek lazım.
ayrıca orta asyadaki zulümden kastım psikolojik zulümdür.git bakalım oraya türk gibimi yaşıyorlar.kırgızistan gibi bi ülkede rusça çince konuşuluyor.resmen türklük unutturulmuş ordaki insanlara.zulümden kastım bu dur.
ayrıyetten atatürkden oralarda ii bahsedilio die atatürk komunist düşmanı olamazmı.
onlarda atatürkün sölediği sözlere yok canım sölememiştir öle bişi yalandır diyerek kendilerini kandırarak atatürkü benimsemişlerdir.
ben atatürkün o sözünü kaynağıyla bulacağım sana korkma kardeş sen. -
Lem adamlar Türkçe görüyor diyorum evlerinde kendi kültürlerini yaşıyorlar diyorm sen ne diyorsun...Bu arada Apo ile görüşme hareket silahli eyleme baslamadan once olmustur o fotograflarin cekildigi gorusme daha sonra olan...2.si haklisin kardes ataturk komunizm dusmani..sol dusmani...turanci....2.metehan olmak isteyen...oguzlarin bilmem kac boyunu bir araya getirmek isteyen dunyaya hukmetmek isteyen birisi...Kaynagi getirmene gerek yok artik kaynak olsa ne olmasa ne haklisin...bosver biz komplo teorileri uretmeye devam ederiz.
-
hehehehe=))böyle konunun sonunda sapıtıpta karşısındakinin herşeyini kabul edip kendini yüceltmeye çalışanlara çok gülüyorum.neyse kardeş eyvallah
-
ayrıca sen nereye gittin bilmiorum ama en azından şu adamların forumlarını falan arat google da bi bak şivelerine konuşmalarına falan.neyseee
-
o adamlarin formu yok fethullah gulenin formlari onlar :)
Bu arada yemege gittim.
Duz mantikli oldugun icin soyledigin herseyi dogru kabul ettim dogurdur ...sana 3+3=8 diye ogretseler sonra birisi cikip bak 3+3=6 olabilir dese yok olamaz dersin ?(dikkat et kesin 6 demiyorum 6 olabilir yani arastirma meselesi irdeleme...)
Allah'a emanet kendine iyi gorusuruz.Kardesiz sonucta ayni geminin yolcusuyuz...gemiyi batirmamaya bakalim biz...batarsak hepimiz batariz ;) -
Mustafa Kemal denince Çin"de akar sular duruyor fakat malesef ülkemizin bazı kesimlerinde Mustafa Kemal denince birden bakışlar keskinleşiyor, yüzler donuklaşıyor ve adeta korktuğunu belli etmek istemeyen köpekler gibi insanlar saldırganlaşıyor. Kimlerden bahsediyorum? Körfez Dershanelerinden, Fethullahçılardan... Kardeşim az önce Çanakkale Gezisinden geldi, gelir gelmez sorduğum şey şuydu:"Atatürkten bahsetmiyorlar değil mi?". Aldığım cevap : "Evet abi bahsetmiyorlar". Atatürk"ün haricinde dindar kim varsa hepsinden bahsediliyor, gökyüzünden inen melakelerden bahsediliyor, Adamın biri 200 Kg ı iman gücüyle kaldırmış ondan bahsediliyor (Buna kısmen ben de inanıyorum), ama Atatürk"ü arada geçiştiriyorlar.
Ortaasyadayken yüzyıllarca savaştığımız "eski en büyük düşmanımız" ÇİNLİLER bile Atatürkü neredeyse elimizden almak istercesine onu anlamaya çalışırlarken , yukarıda bahsettiğim tayfa neyin peşinde onu anlamak çok zor değil.
Bana bak saçma saçma şeyler yazma , burda senin yaptığın tamamiye propagandadır ayağını denk al ! bir dinar olarak Atatürk'ü saygıla selam ediyorum ve bıraktığı izde gidiyorum ya sen ??? böyle boş boş saçma şeyler yazma .
-
hojam lafım sana degil elhamdürillah bende müslümanım ALLAH PEYGAMBER ATATÜRK benim sıralamam budur ama ülkemizde öle misyonerciler varki dini alet ederek neler yaptıklarını hepimis görüyoruz duyuyoruz izliyoruz lafımız onlaradır
-
yok babacan sana demedim zate ..3 msj yazan şahısa ...
Toplam Hit: 5960 Toplam Mesaj: 36