Müşteri Temsilcisi Bulamıyoruz
-
İlanlara dönüş olması için en önemli kriter verilecek maaşın yazılması yoksa kolay kolay tecrübeli eleman bulamazsın.
-
aradığın özelliklere sahip biri netten iş aramaz.Tecrübeli personel çalışabileceği şirketleri bilir,gider kendi görüşür zaten. Kayda değer bi ücret yazda ona göre birilerini bulursun.
-
Çok korkuyorum.. Çok.. Yakında en az 2 programlama dili bilen ve autocad'e hakim olan hademe aranacak diye..
-
Mylitta bunu yazdı:
-----------------------------
Çok korkuyorum.. Çok.. Yakında en az 2 programlama dili bilen ve autocad'e hakim olan hademe aranacak diye..
-----------------------------zaten öyle hocam.ben durumum öyle ama napalım sabr etmek lazım.klavye,fare değişmekden,yazıcıyla uğraşmaktan bıktım.para ihtiyacı insanı böyle durumlara sokuyor
Arkadaş iş ilanı vermiş.isteyen gider görüşür.müşteri temsilcisi için kadın bence normaldir.
-
Adam Vasıfları Yazmış İstediğini Yazmış. Herkes De Maaşı Kendi Verecek Gibi Konuşmuş. İlan Açık. Varsa gider. Ha Patrona Verir Vermez Onun bileceği İş. siz niye Kasıyorsunuz ?
-
hangi şehir olduğunu yazmamışsın hocam ya da ben göremedim.. Şehir farketmiyo mu yoksa?
-
bazı arkadaşların iyice suyu çıktı artık.
-
Yapmayın müridler. Bu işin doğrusu demiyorum ama normali budur.
Eleman alıcaksan birsürü özellik yazarsın bilinmesini istediğin ama bunların bazılarına uyan elemanlar alınır hep. Eğer sen o ilana %100 uyuyorsan daha iyi bir iş bakabilirsin demektir. İlanı veren kişilerde (bazı işler için özellikle) istediklerini %100 bulamıycaklarını biliyorlar fakat ilanın amacı biz bunları bunları yapıyoruz ilgin alakan varsa bir kısmına yeterlidir demektir.
Ayrıca kendinize sorun bir bayandan mı ürün almak daha çekici yoksa bir baydan mı? Kimsede kalkıp eşitiz eşitçiyiz geyiği yapmasın. Bayanlar ikna konusunda erkeklere nazaran daha yetenekli. Buda erkeklerin kadınlara bakış açısından kaynaklanıyor. -
Şanşslı olsaydık anamız kız doğururdu bizi :D
-
Gerçekten tatmin edici bir maaş veriyor musunuz?