Müşteri Temsilcisi Bulamıyoruz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkz
    turkz's avatar
    Erkek

İlanlara dönüş olması için en önemli kriter verilecek maaşın yazılması yoksa kolay kolay tecrübeli eleman bulamazsın.

Dünyayı iyiler kurtaracak.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kasVa
    kasVa's avatar
    Erkek

aradığın özelliklere sahip biri netten iş aramaz.Tecrübeli personel çalışabileceği şirketleri bilir,gider kendi görüşür zaten. Kayda değer bi ücret yazda ona göre birilerini bulursun.

rapid premium alacak para çalana hırsız deniyor ama rapid premüumun kendisini çalana hırsız denmiyor.neden ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek

Çok korkuyorum.. Çok.. Yakında en az 2 programlama dili bilen ve autocad'e hakim olan hademe aranacak diye..

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Homer
    Homer's avatar
    Erkek

Mylitta bunu yazdı:
    -----------------------------

Çok korkuyorum.. Çok.. Yakında en az 2 programlama dili bilen ve autocad'e hakim olan hademe aranacak diye..

-----------------------------

zaten öyle hocam.ben durumum öyle ama napalım sabr etmek lazım.klavye,fare değişmekden,yazıcıyla uğraşmaktan bıktım.para ihtiyacı insanı böyle durumlara sokuyor

Arkadaş iş ilanı vermiş.isteyen gider görüşür.müşteri temsilcisi için kadın bence normaldir.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Efendi
    Efendi's avatar
    Erkek

Adam Vasıfları Yazmış İstediğini Yazmış. Herkes De Maaşı Kendi Verecek Gibi Konuşmuş. İlan Açık. Varsa gider. Ha Patrona Verir Vermez Onun bileceği İş. siz niye Kasıyorsunuz ?

Harabat ehlini hor görme Zakir, defineye malik viraneler var...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

hangi şehir olduğunu yazmamışsın hocam ya da ben göremedim.. Şehir farketmiyo mu yoksa?

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

bazı arkadaşların iyice suyu çıktı artık.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frosttear
    Frosttear's avatar
    Erkek

Yapmayın müridler. Bu işin doğrusu demiyorum ama normali budur.

Eleman alıcaksan birsürü özellik yazarsın bilinmesini istediğin ama bunların bazılarına uyan elemanlar alınır hep. Eğer sen o ilana %100 uyuyorsan daha iyi bir iş bakabilirsin demektir. İlanı veren kişilerde (bazı işler için özellikle) istediklerini %100 bulamıycaklarını biliyorlar fakat ilanın amacı biz bunları bunları yapıyoruz ilgin alakan varsa bir kısmına yeterlidir demektir.

Ayrıca kendinize sorun bir bayandan mı ürün almak daha çekici yoksa bir baydan mı? Kimsede kalkıp eşitiz eşitçiyiz geyiği yapmasın. Bayanlar ikna konusunda erkeklere nazaran daha yetenekli. Buda erkeklerin kadınlara bakış açısından kaynaklanıyor. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

Şanşslı olsaydık anamız kız doğururdu bizi :D

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SwmeRt
    SwmeRt's avatar
    Erkek
    Gerçekten tatmin edici bir maaş veriyor musunuz?
Toplam Hit: 6662 Toplam Mesaj: 46