Mutfagi Karincalar Basti Acil Yardim
-
Ekerci bunu yazdı
un karıncaya ne yapar ki merak ettim bulamadımda
kesin çözüm olarakta şirketler var hocam garantili.sana 2 yıl fln garanti verio.eğer çıkarsa bi daha geliolar ilaçlıolar parasız.bi daha çıkarsa paranı iade ediolar o yüzden boş iş yapmıolar.ara gelsinler kesin çözüm.
bizim evde mutfakta salonda normal odalarda bile vardı 7. kat.geldiler ilaçladılar bi daha da yok
Hocam bizzat deneyen birisi olarak, karinca yoluna un serptigin zaman birdaha gelmiyorlar. İlk duydugumda dassak geciyorlar sanmistim. Denedikten sonra sasirdim. -
Karınca duası :)

Allahümme ya Rabbi Cebâîle ve Mîkâile ve İsrâfile ve Azrâile ve İbrahime ve İsmaile ve İshaka ve Yakube ve münzilel berakâti vet Tevrâti vez-Zebûri vel İncili vel Furkan. Ve lâ havle ve lâ kuvvete illa billahil aliyyil azim. Lâ ilâhe illallahül melikül hakkul mübin. Muhammedü-Resülüllahi sadikul va’dil emin. Ya Rabbi, Ya Rabbi, Ya Hayyu, Ya Kayyum, Ya zel Celali vel İkram. Es’elüke ya Rabbel arşil azimi en yerzükani rizkan halalen tayyiben birahmetike ya erhamer Rahimin. Yemliha, Mekseline, Mislina, Mernüş, Debernüş, Şazenüş, Kefetatayyuş, Kıtmîr.
ruhi tarafından 27/May/14 23:50 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam bakire bir kız bul onu kurban et kanından bir damla alnına sür birde geçtikleri yola damlat biraz . Bidaha uğramazlar senin evine
-
Bizim evdede cok vardi senelerce denemedigimiz yontem limon tuz un karinca yemi tabletleri zirai ilac kalmadi hicbiri. Bi boka yaramadi en son detanin karincakiran ilaci var onu aldik sıktık kotu kokusuda yok insani rahatsizda etmiyor kullandik kullanali ortamlarda 1 tane. Bile karinca kalmadi tablet olan ilaclar da tatava
. Bahsettigim sey bu migroslarda falan var cok ta pahali deil
https://www.detan.com.tr/karinca-ilaci.html
-
hocam bal, toz şeker, tereyağı benzeri tatlı bişeye gidiyolardır. tam olarak ne olduğunu bul ve onu ortadan kaldır, 2-3 güne karıncalar da yok olacaktır. benim mutfakta da bal kavanozunun kapağı açık kalmış, içerisinde 50-60 tane karınca vardı, bir çoğu şeker komasına girmiş bayılmış, mutfakta tezgahın her tarafındalardı, hatta oturma odasında bile geziodu, sonra baldan olduğunu anladım, kaldırdım çöpe attım, 1 hafta içinde 1 tane bile karınca kalmadım. yazık günah öldürme o hayvanları, bi zararı olmaz onların insana
-
Baracuda bunu yazdı
Hocam bakire bir kız bul onu kurban et kanından bir damla alnına sür birde geçtikleri yola damlat biraz . Bidaha uğramazlar senin evine
onun yenisi çıktı
erkekleri kurban ediyoruz şimdi :))
-
bende de olmustu gecen haftalarda ne yaptiysam.kar ermedi bir sey haric
evin koselerine havadan degil yerden sinek ilaci sik. havalandirdiktan sonra bile bir daha uzun sure gelmiyorlar 1 aydir yoklardi simdi tek tuk varlar yine skacam
-
Çamaşırsuyu ile suyu karıştır fıs fıs ile sık giderler kendim denedim gittiler
-
hocam böcek , karınca geliyorsa bir yerlere mutlaka bişi düşmüştür tatlu tuzlu fark etmez.
neyse çözüme geleceğim , bizim balkondan giriyorlardı , bol bol balkonu yıkarız o ayrı kuruyunca tabi geri geliyorlar ama giriş yollarını iyi süpür önce temizle
sonra detanı al bi güzel sık , detan kadar güçlüsü yok bu işte.
-
Evet sevgili müridler olay yerinden bildiriyorum, şu anda mutfakta işler çığrından çıkmış durumda, semt sakinleri her an adeta diken üstündeler, şu an için 3 karınca canlı ele geçirildi, 18 karınca yaralandı, evin farklı bölgelerinde ayaklanan diğer karıncalar "dövlet bize bahmiy" sloganları ve molotoflar atarak terör estiriyorlar, gelişmeler için bizi takip edin.
Abi heyecana gerek yok :D tahtakale olsun ıvırcı zıvırcı olsun illa sağdan soldan biryerlerden bir ilaç bulursun, bigün evden çıkmadan 20dk önce sağa sola sık ilacı, döndüğünde havalandır bitti gitti. Yada marketlerde falan oluyo karınca yemi diye, bi bak.