Mutfagi Karincalar Basti Acil Yardim
-
evsiz bunu yazdı
Çamaşırsuyu ile suyu karıştır fıs fıs ile sık giderler kendim denedim gittiler
sek çamaşır suyunu öneririm, asitten yanarken çığlık attıklarını görebiliyorsun yakından bakarsan.
ananemlerin mutfakta denemiştim karıncalar bi daha ortaya çıkmamıştı, feromonunu siktiklerimin -
7. kat diyo la. @_@ ⊙_⊙
bizim bi tanışta aynı dertten muzdaripti, pimapenle kapalı ankastre balkonda çıta bal var, katkat yufka var, yer yer mutfakta ve burada karınca vardı.
bu böcekler için olan yemden kullandılar işe yaramadı.
guzergahlara naftalin koy dedimdi, azaldı demişti. ulan ^_^ iyice kocakarı yöntemlerine kaymışşız.
bubiparanoya....birgerçekvar....
faulwadad....change.... -
en basit yöntemi söylüyorum diğer yorumları okumadım
1- evin dışından, eve girdikleri güzergahı bulup önüne sinek ilacı ile set çekiyorsun, gelen geri dönüyor (15-20 dakikada bir tazele)
2- evin içindekileri de elektrikli süpürgeyle çektiriyorsun
en pratik ve ucuz çözüm bu
tecrübe ile sabittir, koca bir orduyu tek başıma def ettim bu yöntemle
-
hocam boşver hiç uğraşma al bitane bundan koy mutfağa onlarla birlikte güzelce yaşa
http://www.jestyap.com/bitki-ve-karinca-akvaryumu-forest-ant-p-595.html
-
yorumları okudum da resmen yemek tarifi vermişsiniz adama o ne amk
un dök üstüne limon serpiştir üstüne karanfil
o tarz organik şeyleri bi unut hocam ben neler neler denedim öyle
güzergaha sinek ilacını sıkacaksın, gelemicekler
içerdekileri de ilaçla öldürüp süpürgeyle çektirceksin bitti gitti
-
Cidden yemek tarifine dönmüş ortalık. Un olayını ilk defa duydum ve çok ilginç geldi. Bence unla daha da artarlar. eğer bir bölgeye yürüyen haşeratın girmesini istemiyorsanız tuzla set çekmeniz lazım, özellikle karıncalar tuzun üzerinden geçemezler.
* Ama eskiler bir evi karınca basmışsa oradan taşınılacak diye bir batıl inanca sahipti, dostum taşınacaksın sen galiba:)
-
Reneden karıncalara çözüm :)
http://www.tahribat.com/Forum-Hasere-Kovucu-Cihaz-166745/1/#1981717 -
Pestisit kullanmadan gitmez onlar malesef, biri DDT demiş uzak durun zaten yasaklı madde
-
futurist bunu yazdıBaracuda bunu yazdı
Hocam bakire bir kız bul onu kurban et kanından bir damla alnına sür birde geçtikleri yola damlat biraz . Bidaha uğramazlar senin evine
onun yenisi çıktı
erkekleri kurban ediyoruz şimdi :))
ben sana kurban olurum aplam benim :)
-
ben eski evde şeker döküp kapatıyordum delikleri gittiler.