folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Mutfagi Karincalar Basti Acil Yardim

Mutfagi Karincalar Basti Acil Yardim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek

Bkz: Nasrettin Hoca

1 ini öldür diğerleri cenazesine gider.

Çok iğrenti demi? :( bana birşeyler oluyor

Matbaa Baskı ve Promoyon İşleriniz Tbt'ye özel fiyat ile yapılır. Islak Mendil,Baskılı Kürdan, Baskılı Pipet, Baskılı Peçete, Baskılı Stick şeker üretim hanemiz mevcuttur.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    Baracuda bunu yazdı
    futurist bunu yazdı
    Baracuda bunu yazdı

Hocam bakire bir kız bul onu kurban et kanından bir damla alnına sür birde geçtikleri yola damlat biraz . Bidaha uğramazlar senin evine 

onun yenisi çıktı

erkekleri kurban ediyoruz şimdi :))

ben sana kurban olurum aplam benim :)

canımmmm kıyamam. sen okulunu bitir büyük adam ol. bütün kızlar sana kurban olsun :))

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiL3MAN
    FiL3MAN's avatar
    Erkek

yumurtanın sarısı ile beyazını ayır =)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    FiL3MAN bunu yazdı

yumurtanın sarısı ile beyazını ayır =)

Eeeee XD
    bilmem bi kanalın reklamında, bilmem bi nano ürünümüz var, biyerlerinize sürünce fena rahatlatıyor, kıl tuy döküyor, kolay emiliyor falan gibi olmuş hocam.
    un, tuz, yumurta; yeride öğle sıcagında ısıttık mı tamam XD

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
Toplam Hit: 6105 Toplam Mesaj: 45