Mutlaka İzlenmesi Gereken Yerli Dizi Tavsiyeleriniz ?
-
Hep yabancı dizi önerip duruyoruz bu seferde yerli dizi tavsiye edelim birbirimize. :)
Bu ara Diriliş Ertuğrul ve Ezel'e sardım. Pek TV izlemediğim için bu dizileri yayınlandığı dönem izleyememiştim. Meğerse sağlam dizilermiş.
Var mıdır önerisi olan ?
-
hep yabancı dizi öneriyoruz çünkü türkiyeden düzgün dizi/film çıkmıyo
-
Nasıl yok Türk yapımı güzel bir dizi? Sen hiç İkinci Baharı izledin mi?
-
3 kez bitirdim . behzat ç .
ama dizi çok uzun . en kısa bölüm 1 saat30dk :)
ilk başlarda saçma geliyor ama 5. bölümden sonra saracaktır. ibneler sağlam arkadaş .
-
Behzat Ç.'yi 2 sefer bitirdim bende. Behzat Ç'nin diyalogları sarıyor adamı. Her izleyen dizide kendinden bi parça buluyor.
-
Behzat Ç,
Ezel,
Kurtar Vadisi İlk 90 bölüm,
Muhteşem Yüzyıl,
Aklıma gelenler bunlar hatırladıkca yazarım,
-
Ezel 10/10
diriliş 7/10
leyla mecnun 9/10
işler güçler 9/10
kardeş payı 7/10
bunlar son dönemde aklıma (herkesin aklına) gelenler, şöyle bir 10-15 yıl önceye gidersek çok güzel diziler var özellikle komedi alanında
-
7 numara :) bakmayin 7 numara olduguna 10 numara dizidir :)
-
Adını Feriha koydum ( Aşk sahneleri iğrenç. bir kişi sebepsiz aşık olurmu. diyalog yok. ancak ülkedeki sınıf farklılığını çok süper anlatıyor bence.
Yalancı Yarim ( barış akarsu nun eski dizisi. hiç sinir stres kalmaz adamda çok kaliteli espiriler vardı. zevkle izlemiştim)
Ezel ( demişsin zaten. sevgilinin ve dostunun ikisinin birden kazığını yemiş biri olarak o intikam aldıkça millet rahatlıyordu :)
Kanıt ( şahsen çok iyi polisye dizidir. o dizden sonra çok önemli birşey öğrenmiştim kendimle ilgili )
Tatlı hayat ( haluk bilginer. çok harika espiriler. vardı. aklımda kalan adam sinirle içeri girip evdekileri savurur . karısı " hayırdır ihsan" adam "ne hayırı. hep senin yüzünden birgünde olumlu karşıla beni. hayır deme "
Dadı ( haldun dolmen için bile izlenir. adam kalite)
Bir erkek bir kadın ( anlatıılmaz izlenir)
-
Hayatımda takip ettiğim tek bir türk dizisi vardı oda İkinci Bahar.
-
tarzan bunu yazdı
7 numara :) bakmayin 7 numara olduguna 10 numara dizidir :)
Aha bir 7 Numara hayranı. :))
Kesinlikle izle hocam. En iyi diziler listesinde ilk 5 e oynar bu dizi. Şimdi başrol oynayan bir çok aktör bu dizi de figürandı zamanında. teeeyyyy
https://www.youtube.com/watch?v=wLqhEspj3dM
https://www.youtube.com/watch?v=inPWJEW0WZU