Mutlaka İzlenmesi Gereken Yerli Dizi Tavsiyeleriniz ?
-
tarzan bunu yazdı
7 numara :) bakmayin 7 numara olduguna 10 numara dizidir :)
cocuklugumda izlerdim cok guzeldi
-
Selçuk Aydemir ve Uluç Bayraktar der susarım. Özellikle Uluçun yönettiği dizilere bakın
ezel
karadayı
son
içerde
içerde dizisi 5. Bölümü yayınladı ve tek sezon çekilecek.tadında bırakacaklar.izleyin sağlam dizi
tarih bilgim çok az diriliş ertuğrula başlicam faydası olur diye düşünüyorum
-
Leyla ile Mecnun. Ama komediden ziyade mistisizm, tasavvufizmi anlatan bir dizi.
Yine Onur Unlu'den devam edersek, Subat dizisi de iyidir. Hikayesi yine tasavvufidir.
-
Leyla ile mecnun
Avrupa yakası
Kurtlar Vadisi ( Eski Bölümler) -
leyla ile mecnun ve behzat ç der susarım :)
-
Diriliş Ertuğrul
-
Leyla ile mecnun
Yalan Dünya..Ben leyla ile mecnundan sonra tv izlemeyi, türk dizisi izlemeyi bıraktım..
Yok çünki hep köşk dizleri amına kduklarım... gerçi bu millete de müstehak.. -
Ekmek Teknesi
Fırtına
Bir Demet Tiyatro
Avrupa Yakası
Behzat Ç.
Leyla ile Mecnun
Karadayı
İşler Güçler
Kardeş Payı
Poyraz Karayel
-
türk kafası mantığıyla çekilen uyarlama Dizi'ler dolu ekranda ama orjinali izleyince bizimkilerin çektiği kusuntu veriyor. dizilerin ana tema ve yapısı milletin şikayet ettiği zarar/ziyan amk. bölümlerin uzunluğu saçma diyologlar ve karakterlerin ya oyuncudan yada gidişattan kaynaklı olarak gelişmemesi.Sherlock Holmes da dizi film tadında adamlar çekiyor kardeşim. eleştirincede yeni moda : sen yapta...izleyelim. Gerçek = popüler olan ekranlarda izlenen olası dizilerin yayından kalkmadığına göre reyting almasından dolayı ilerler o adamlarda bir güzel reklam ve sposorlardan parayı köserler evlilik prog. yapan ve acun gibi heriflerde paranın azına sıçar çıkarlar. 46 yok olan diye bi dizi vardı bak yourmları okuyun tek cümle özet bu dizi bu ülkeye fazla ağır dedilr :)
genelde murat cemcir/ahmet kural ikilisini sever izlerim işler güçler - kardeş payı
ezel - behzat ç - suskunlar(fena deel) - bide kuzey güney izledim bir ara kavak yelleri izliyodum onlarda sıçıp batırdı iyice onuda bıraktım.
-
4 sayfa konu olmuş deli yürek yok. miroğlu nu hakkıyı unutmuşlar.