Mutlaka İzlenmesi Gereken Yerli Dizi Tavsiyeleriniz ?
-
Kesinlikle Behzat Ç. Hayatımda izlediğim en iyi yerli dizi. Ardından Ezel'i izleyebilirsin.
-
Kurtlar Vadisi ilk 97 bölümü. Yani 2003 2005 arasındaki seri. Bunu izleyip de kendini mafya sanan barzolara falan aldırma. Sadece vurma kırmadan ibaret bir dizi değildi. Senaryo, kurgu, oyunculuklar, müzikler, replikler ve metin alt yapısı, prodüksiyon vs. Her şeyi ile bir baş yapıttı. Bölüm süreleri de o kadar uzun değildi ayrıca.
futurist'in yazdığı mesajı ciddiye alma. Adını Feriha koydum nedir :/
Komedi olarak Avrupa Yakası çok iyiydi. Ekmek Teknesi'ni methetmeye lüzum dahi duymuyorum zaten. İzlememek büyük kayıp.
-
Tekrar tekrar izleyebileceğim 2si var sana da öneririm:
Ekmek Teknesi
Leyla ile Mecnun -
Ezel
Yilan Hikayesi
Besik Kertmesi -
literatur bunu yazdı
Kurtlar Vadisi ilk 97 bölümü. Yani 2003 2005 arasındaki seri. Bunu izleyip de kendini mafya sanan barzolara falan aldırma. Sadece vurma kırmadan ibaret bir dizi değildi. Senaryo, kurgu, oyunculuklar, müzikler, replikler ve metin alt yapısı, prodüksiyon vs. Her şeyi ile bir baş yapıttı. Bölüm süreleri de o kadar uzun değildi ayrıca.
futurist'in yazdığı mesajı ciddiye alma. Adını Feriha koydum nedir :/
Komedi olarak Avrupa Yakası çok iyiydi. Ekmek Teknesi'ni methetmeye lüzum dahi duymuyorum zaten. İzlememek büyük kayıp.
Her kelimesine katılıyorum. Pusu'dan önceki bölümler efsaneydi. 1-2 karakter yazayım dedim hangisini yazacağıma karar veremedim. Abuzer için bile izlenir.
-
ekmek teknesi
7 numara
leyla ile mecnun
kv ilk 100 bölüm civarı
geniş aile ( dialogları epey kaliteliydi )
-
7 Numara
Çalı kuşu (1986) -
kurtlar vadisi ilk 97 bölüm
ekmek teknesi
leyla ile mecnun
işler güçler
kardeş payı
behzat ç
ezel
geniş aile
şu zamanlarda oynayan poyraz karayel ve içerde
diyebilirim.
favorim kv ilk 97 bölüm, behzat ç ve ezeldir içlerinden..
-
nurulmac11 bunu yazdı
hep yabancı dizi öneriyoruz çünkü türkiyeden düzgün dizi/film çıkmıyo
yuh
Neyse bişey demiyom.
-
İzlerken keyif aldığım diziler vardı aklıma gelenleri yazayım.
Yalancı Yarim,
Kaygısızlar,
Ekmek Teknesi,
Kurtlar Vadisi (ilk iki sezon)
İkinci Bahar
Yılan Hikayesi
Köprü
Behzat Ç.
Leyla ile Mecnun
Kardeş Payı
İşler Güçler
Sakarya Fırat
Annem Bir Melek
Geniş Aile
Muhteşem Yüzyıl
Kanıt
Arka Sokaklar (şaka lan :) )
Ben çocukken izlediğim;
Bir Demet Tiyatro
Sıdıka
Bir adını hatırlayamıyorum HBB kanalında yayınlanan bir dizi vardı. Sanırım 80li yıllarda çekmişler. O da efsaneydi..
Böyle işte.