folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Mutlaka İzleyin, Sonu Çok Güzel!

Mutlaka İzleyin, Sonu Çok Güzel!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    fabrikadayım götüm dondu a.q...ya ii daşşak geçmiş şeyh..ama rekor için dakika tuttum 1dk dolmadan farkına vardım 25-30 sn bi animasyon tekrarlanıo dikkatli dinlerseniz...sonu yoktur die kapattım zaten :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    zumsuk FB :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aforizma
    aforizma's avatar
    Erkek

yalan soleyeni s.ksinler... 1 saat beş dakka iştee... nobetteyım kafam s.kiliyo zaten... üşenmedim oturup izledim..bide iki pencere acıp mynette sohbete de girdim yalan olmasın tamamen onunla ugrasmadım...ayrıca rekru kıran s.ksin siz niye s.kiyonuzz

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aforizma
    aforizma's avatar
    Erkek
    ayrıca ben bunun altında kalmam...İNTİK-AAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMM
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    en kisa ben izledim sanirim, cunku once son sayfayi okudum soora linke tikladim 20-25 sn izledim kapattim ama cok guzel konu seyh ii tashak gecmis, tashak-ul tahribat :D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arahman
    arahman's avatar
    Erkek
    ben bunun sonu olduğunu düşünmüyom adam stop komuu durdurmuş 3 tanede movieclip var oynayıp duruyo stopdan sonrası tekrar başa dönüyo.en az ben izledim açtım sağ tuş play dedim stop geçmesi için başa dödü bende kapadım 10 sn bilemedin 30 sn

Life's been getting harder, but I'm hanging in there
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

abi süper süper süper yaaa böyle bişey olamaz ya mükkemel ötesi bişey bu nedir böyle biraz sabredin arkadaşlar sayfayı kapatmayın aşağıya indirmeyin başa dönüyor o zaman biraz bekleyin 5-10 dk tutun saatinizle zaten o arada itiyor harika bişey yaaa sagol holü çok süper bişey vermişsin herkes izlesin bence.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arahman
    arahman's avatar
    Erkek

o ne la :) aha sonu var buzul gösterdi ne la o buzul çıkan loading gibi bişey arkadaki çıkan sayfada çok dehşet bişey var aboaw buzul gösterdi öyle bişey olmaz ya holyone hajı bakın ii sonu var.oleyy sonunu gördüm arkadaşlar sonu var.ama gülmekten geberceğiniz varya sonu çok dehşet bir dakkalık şeyden sonra bir siteye yönlendiriyo

mesala bunların sonuda dehşet

http://ratpie.com/ 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

ee sakalımız mı var sözümüz dinlensinm holüü verdiyse boş iş için vermemiştir çok manyak bişey karnım ağrıdı gülmekten abi ya buna kısaca şöyle diyebiliriz

bakar bakar görmez sazan

bekler bekler anlar o zaman

sonra anlar uyan lan uyan uyan

gülmeye başlar vay a.koim bunların hepsi yalan :D

uysada koydum uymasada koydum :))

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arahman
    arahman's avatar
    Erkek

izleyin ciddi ciddi sonu var biraz geç yükleniyo bilgisayarda flash player 7 yüklü olması lazım

Toplam Hit: 10463 Toplam Mesaj: 63