Mutlaka İzleyin, Sonu Çok Güzel!
-
fabrikadayım götüm dondu a.q...ya ii daşşak geçmiş şeyh..ama rekor için dakika tuttum 1dk dolmadan farkına vardım 25-30 sn bi animasyon tekrarlanıo dikkatli dinlerseniz...sonu yoktur die kapattım zaten :)
-
zumsuk FB :)
-
yalan soleyeni s.ksinler... 1 saat beş dakka iştee... nobetteyım kafam s.kiliyo zaten... üşenmedim oturup izledim..bide iki pencere acıp mynette sohbete de girdim yalan olmasın tamamen onunla ugrasmadım...ayrıca rekru kıran s.ksin siz niye s.kiyonuzz

-
ayrıca ben bunun altında kalmam...İNTİK-AAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMM
-
en kisa ben izledim sanirim, cunku once son sayfayi okudum soora linke tikladim 20-25 sn izledim kapattim ama cok guzel konu seyh ii tashak gecmis, tashak-ul tahribat :D
-
ben bunun sonu olduğunu düşünmüyom adam stop komuu durdurmuş 3 tanede movieclip var oynayıp duruyo stopdan sonrası tekrar başa dönüyo.en az ben izledim açtım sağ tuş play dedim stop geçmesi için başa dödü bende kapadım 10 sn bilemedin 30 sn
-
abi süper süper süper yaaa böyle bişey olamaz ya mükkemel ötesi bişey bu nedir böyle biraz sabredin arkadaşlar sayfayı kapatmayın aşağıya indirmeyin başa dönüyor o zaman biraz bekleyin 5-10 dk tutun saatinizle zaten o arada itiyor harika bişey yaaa sagol holü çok süper bişey vermişsin herkes izlesin bence.
-
o ne la :) aha sonu var buzul gösterdi ne la o buzul çıkan loading gibi bişey arkadaki çıkan sayfada çok dehşet bişey var aboaw buzul gösterdi öyle bişey olmaz ya holyone hajı bakın ii sonu var.oleyy sonunu gördüm arkadaşlar sonu var.ama gülmekten geberceğiniz varya sonu çok dehşet bir dakkalık şeyden sonra bir siteye yönlendiriyo
mesala bunların sonuda dehşet
-
ee sakalımız mı var sözümüz dinlensinm holüü verdiyse boş iş için vermemiştir çok manyak bişey karnım ağrıdı gülmekten abi ya buna kısaca şöyle diyebiliriz
bakar bakar görmez sazan
bekler bekler anlar o zaman
sonra anlar uyan lan uyan uyan
gülmeye başlar vay a.koim bunların hepsi yalan :D
uysada koydum uymasada koydum :))
-
izleyin ciddi ciddi sonu var biraz geç yükleniyo bilgisayarda flash player 7 yüklü olması lazım