Mutlaka İzleyin, Sonu Çok Güzel!
-
snmez bunu yazdı:
beynim aktı be 28 dakkadır gözümü ayırmadım bende bağırıyom onla beraber
puhahaha :D ben 1 dkka kada izledim sesi kulak tırmaladı sikerim sonunu dedim kapattım :D -
ya süper birşey yaa :D a.q böyle şey görmedim :D:D
-
flash player 7 yüklüyse izleyebilirsiniz çok ama çok dehşet komik bi animasyon buzul gösterdi bana baya bi güzel animasyon
-
Holyone senden bir ricam olucak sen bana bir tane KNİGHT ONLİNE bulabilirsen sevinirim şifresini zeol_9@hotmail.com adresine atarsan sevinirim
-
Demedi demeyı bu sonunu izledim diyenler bizi kafalıyor ben bu animasyonun sonunuda a.q basınında a.q
-
valla dogrusu ben lınkı gordum, gofret gıbı bısey zıplayıp duruyor bıde embesıl onu seyredıor, 15-20 sanıye falan baktım bı bok oldugu yok (cabuk sıkılırımda) kapattım. sımdı de yorumları okudum epey keklenen vatandas var bende dahıl..
-
TugrulBaba bunu yazdı:
valla dogrusu ben lınkı gordum, gofret gıbı bısey zıplayıp duruyor bıde embesıl onu seyredıor, 15-20 sanıye falan baktım bı bok oldugu yok (cabuk sıkılırımda) kapattım. sımdı de yorumları okudum epey keklenen vatandas var bende dahıl..
:) vay be çook kişi keklenmiş ben keklenmedim. -
ahhhhhhh ahhhhhhhh ahhhhhhhh (: o linkin altında ki Ratpie http://ratpie.com/ tıklayın.. (: daha memnun kalcaksınız ehehe
-
ayıp olum, hadi insanları izliyonuz bari hayvanları karışırmayın
-
zuhuhauha abi baya keklenen olmuş ya :D aahman hajı sende güzel gaz vrmişsin la benim bile inanasım geldi :D
Toplam Hit: 10459 Toplam Mesaj: 63