Müzik Ve Film İndirme Yasağı Geliyor
-
ipin ucunu baştan kaçırdı onlar zaten ttnet dosyaları paylaşmamızı engelliyo sağolsun :D 20 kb ile 5-6 gb uplamıyo kimse
-
TTnet önlemini alır film indirdiğin tespit edilirse 256 kbps ye düşecek hız :W
-
Kızdırmasınlar Kafamı Başkabanlıkdan üniversitelerden gelen ipleri kayıtları gösteririm göt olurlar
adalet bakanlığının ipini bilen varsa versin biri sorgulayım kesin çıkar :)
ayrıca kdv + stopajımı ödüyorum :)
-
torrenti de anlayabilirler mi sırf meraktan soruyorum =))
239817 farklı kişiden çekiyorsun çünkü O.o
-
Ya imkansız tespit etmeleri öle bişekilde kısıtlayıp tespit edemezler.Edilseydi zaten çokdan ederlerdi "KORSANA HAYIR" vs. gibi kampanyalar düzenlemezlerdi ;)
-
türkiyedemi?
Orayı yıkarlar :W
-
ya güldürmeyin beni pls.
Kenan doğulu, sezen aksu, gülben ergen bile itiraf ediyor şarkı indirdigini..
Yahu tayyip bile türkiyede oldugu halde youtube'a giriyo :D Bütün barlarda adam gibip 15032502305 tane cd alması gerekiyo ki çalıcak şarkıları bulsun.
Bu yasa çıkarsa türkiyede hapishane kalmaz yahu davayı yapan savcının oğlunda kızında kendisinde bile var o kaçak şarkı cart curt.
Duydugum en salakça yasa tasarısıdır. Yane içinden küfür edene para cezası bile bundan daha iyi bir tasarı.
-
şimdi ben A adlı şarkıcının xy adlı şarkısı hoşuma gitti diye aq koskoca 10-15 lira verip o diğer boktan müzikleride içerisinde olan cd'yi almak zorundamıyım?. he yok 1 dolar verirsin derlerse şarkı başına. ben 300 müzik dinlemek için 300 dolarmı bayılcam. Vay amq piçler az yesinler biraz. Onlar o tatlı dotleri ağrımasın die ferrari üstüne oturcak bizde kçımızı yırtıp cd alcaz.. Adamlar adam akıllı fiyatlandırma yapsın gidip alalım orjinleri.
-
Bunlar bence kafayı yemisler. Türkşiye'de 30 milyon pc kullananı varsa bunların %99,9 müzik ve mp3 indiriyo yasaklasınlarda görelim :)
Not : devlet calısanlarına yasaklasınlar ilk basta ...
-
Scofield bunu yazdı:
-----------------------------
Peki nasıl anlayacaklar kimin ne indirdiğini partlar halinda başka isimle rapid veya benzeri bi dosya barındırma sisteminden indirilse o kadar kişinin ne indirdiğinden kimin haberi olucak zaten neredeyse herkes dinamik IP kullanıyor.IP'dende tespit edemezler modem kapandıkça değişiyor tepit başka bi yolu yöntemi varmı ?
-----------------------------ne indirdiğini bencede anlayamazlar.
ama örneğin rapidshare indirilen dosyaları hangi ipnin hangi tarihte indirdiğini logluyorsa,ttnet bunları istediğinde verirse,ttnette o tarihte o ip şu telefon numarasına verilmiş diye bulabilir.
indir memati, kotasını düşünen kahraman olamaz :)