Müzik Ve Film İndirme Yasağı Geliyor
-
Bu yasak gelir de, işler mi işleme konulur mu orasını bilemem,
bizim ne indirip indirmediğimizi takip etmenin yolu da kolay aslında, allah için sınırsız indirmesi olan bir arkadaş 1mbsp internet ile ayda 100 küsür gigabyte'ı rahatlıkla indirebiliyor, ilk başta indirme miktarları tavan olanlara sataşacaklardır.
Ama kaos teorim asıl şimdi başlıyor, eğer bunu yasayı gerçekten uygulayabilirlerse,( ki olur olur, denk gelir bizi bulur) kimsenin sınırsız ve yüksek hızda nete üye olacağını sanmıyorum tüm ülke çağında bir gerileme olabilir, herkes 8 mb, 15 gb dan sonra hız inen tarifiye geçer, hat desteği falan dayanamaz zaten orası ayri bir konu. Türk telekom da biziyurt dışında 20 mbps alabileceğimiz fiyata türkiyede 1 mbps almak mecburiyetinde bırakamaz quicknet in 5-10-100 lük tarifeleri de hayal olur, yalan olur. 2 büyük firma yerle bir olur. Türk telekom ses çıkarmıyorsa elbet bir bildiği vardırdiye düşünmekten kendimi alamıyorum, çünkü yasa çıktığı anda netimi en ucuz tarifeye geçireceğim.
Altyazı siteleri 2. gidecek şey, film indirmenin yasak olduğu bir ortamda, kim film çevirisi yapmak ister ki, biraz da altyazı aleminde bulunduğum için söyleyeyim, kimse o riski almak istemez. Bu bak izledim, millet de indirsin izlesin diye davet çıkarmaktan başka nedir.
Ben orjinal film de alırım, hatta çok alırım. İndirmleri takip ederseniz hepsi burada gibi sitelerdeçok iyi indirimlerle film bulabilirsiniz. 5 liraya dvd gibi.
Ama bu iş korsan filmcilere çok yarayacak, ondan eminim madem netten temin edilmiyor, korsancılara hücüm, kendimi de riske atmam.
Bir de yasa öncesi için geçerli olamaz, bir yasa sadece çıktığı tarihten sonrasını kapsayabilir.
-
Şimdi Konu üzerine soram Korsan Film Albüm Bulundurmaktan ceza alırmıyz ? Yani satmıyoruz satın aldık dinledik izledik duruyo bi zararı varmıdır :R
-
Wolf_34 bunu yazdı:
-----------------------------
yasaktı zaten bide tam destekli yasağı koydular daha ii olur bence sanatçılar yok olup gidiyor hepsi bırakıyor sanatı bu yüzden,,,
ne bırakması arkadaş hergün yeni bir çalgıco çıkıyor ortaya -
Yeni soru
Oruçluyken film indirmek orucu bozar mı? :D
-
alayına madensuyu. :)P
-
baris_ekin bunu yazdı:
-----------------------------Yeni soru
Oruçluyken film indirmek orucu bozar mı? :D
Mideye indirmiyorsan bozmaz...