Müzik Ve Film İndirme Yasağı Geliyor
-
ONEMINUTE bunu yazdı:
-----------------------------
rahmetli dedem derdiki '' Ben neyleyim müzik film indiremediğim interneti,yuh artık lan s2k3y1m TTNETi '' derdi:W
-----------------------------rahmetli mübarek insanmış
-
Bizde online izle online dinleriz :\
-
babaya selam korsana devam
-
Madem orjinal almamızı istiyolar o zaman albüm ve film fiyatlarını makul seviyeye indirsinler :S Onlar indirdi de biz almadık mı yav =)
amk paragözleri dünyayı yediler doymadılar lan :S
-
HolySeclorum bunu yazdı:
-----------------------------Madem orjinal almamızı istiyolar o zaman albüm ve film fiyatlarını makul seviyeye indirsinler :S Onlar indirdi de biz almadık mı yav =)
amk paragözleri dünyayı yediler doymadılar lan :S
-----------------------------Haberturk de elemanın biri orum yazmış :)
Seda sayan oğluna 400 bin liralık jip alıyo nasıl kazanamıyolarlar diye :)
-
bi sik olmaz
türkiyede 24000 olması gereken hakim avukat savcı sayısı 12000 bu da demektirki davalara zaten yetişilemiyor.(Bir dava açın bir sonraki duruşma 6 ay sonradır)
Şimdi böyle hukuk sorunu olan bir ülkede indirdiğim film için davalık olup hakim karşısına mı çıkıcam :)
-
Siktirsinler ordan öyle şeymi olur bende bugün öyle bişi duydum ama hemen başka kanala geçtim meğer kanun çıkarmışlar şerefsizler..Albümünün fiyatını alçak yap o zaman ey sanatçı.Allah'tan rap dinliom.
-
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------türkiyedemi?
Orayı yıkarlar :W
-----------------------------Bembeyaz yaparlar:D
-
doğru demişler yasalar çiğnenmek için vardır:p
-
MinervaL bunu yazdı:
-----------------------------bi sik olmaz
türkiyede 24000 olması gereken hakim avukat savcı sayısı 12000 bu da demektirki davalara zaten yetişilemiyor.(Bir dava açın bir sonraki duruşma 6 ay sonradır)
Şimdi böyle hukuk sorunu olan bir ülkede indirdiğim film için davalık olup hakim karşısına mı çıkıcam :)
-----------------------------tutuklu göz altına alındıgını dusun bı dahakı dava 6 ay sonra bı de bu yonden dusun olayı hoca :|