My Name İs Khan
-
joe_black bunu yazdı:
-----------------------------DaSpOnGe bunu yazdı:
-----------------------------oğlum film orjinal dilinde izlenir yönetmenin anlatmak istediğini oyuncunun performansını hissetmedikten sonra bişey anlamıyorum ben filmden :|
-----------------------------geçen hafta sinemadayken bi fragman çıktı. bir cümle var 3 kelime altyazısı da şöle
Coming soon 26.march
26 martta tüm sinemalarda
1, ekranda coming yazıyo büyük şaşalı. altında çeviri olarak 26 martta.
2,ekran da soon yazıyo büyük olarak çevirisi tüm
3, ekranda 26 march yazıyo büyüko olarak. çevirisi de sinemalarda.
bu en basiti ki film içinde onlarca anlamsız yer oluyo. altyazılı forever :)
-----------------------------aynen hocam kesinlikle orjinal dilinde olacak düşünsene recep ivediğin ingilizce dublaj olduğunu filan :)
-
Baya bi zaman önce Izledim. Güzel film. Tavsiye ederim yani.
-
Turania bunu yazdı:
-----------------------------aynen hocam kesinlikle orjinal dilinde olacak düşünsene recep ivediğin ingilizce dublaj olduğunu filan :)
-----------------------------haha. Yahşi Batıdaki sahneler aklıma geldi. Karagöz oyununa mal mal bakıyolardı.
Bi de Horse Washing in & out. haha :))
-
- başkanla yemek 500 $
- hayatım, yemek sadece hristiyan olanlar için
- Ozaman o para hiristiyan olmayan afrikalılar için kalsın
-
izledim güzel filmdir.. aşağıdaki filmleride izleyebilirsiniz izlediğim hint filmlerinden bazıları ;
- fanaa
- Veer-Zaara
- Taare Zameen Par (bütün çocuklar özeldir)
- 3 idiots (eminim çoğu arkadaşlar izlemiştir) izlemeyenler mutlaka izlesin..
- Rang De Basanti
- bommarillu
aklıma gelenler bunlar..
-
Ghajini adlı filmi unutmayın
-
essan bunu yazdı:
-----------------------------izledim güzel filmdir.. aşağıdaki filmleride izleyebilirsiniz izlediğim hint filmlerinden bazıları ;
- fanaa
- Veer-Zaara
- Taare Zameen Par (bütün çocuklar özeldir)
- 3 idiots (eminim çoğu arkadaşlar izlemiştir) izlemeyenler mutlaka izlesin..
- Rang De Basanti
- bommarillu
aklıma gelenler bunlar..
-----------------------------
taare zameen par ın türkçesi yeryüzündeki yıldızlar hocam :)
-
hocam muhteşem bir film ya.
vallahi izlerken büyük keyif aldım.
çok çok teşekkür ederim :)
-
lan güneş doğdu sabah oldu ben hala uyuyamadım. 3 saat oldu filmi izleyeli film bitti biteli kafam bi hoş uykuda tutmuyor gözlerimi açacak gücüm olmadığı halde. Kendimden utandım şimdi biraz uyuyup kalkayım hastaneye hormon tahlili yaptırmaya gidecem.Karı gibi ağladım, gülerken ağladım, söverken ağladım, onlar ağlarken ben de ağladım,filmi durdurup yine ağladım, ağlanmayacak sahnede de ağladım ayar kaçmıştı bi kere. Kesin yediğim birşey vücutta östrojen salgılattı. Selvi boylum al yazmalımdan bile çok koydu kısmen mutlu sonla bittiği halde. Khan'ın mübarek validesinide alıp ülkeye diyanet işleri başkanı olarak atamak lazım ne güzel ne doğru öğretmiş oğluna islamiyeti. Müslümanız diyenler biraz feyz alsın insanlık öğrenşin.
-
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------
lan güneş doğdu sabah oldu ben hala uyuyamadım. 3 saat oldu filmi izleyeli film bitti biteli kafam bi hoş uykuda tutmuyor gözlerimi açacak gücüm olmadığı halde. Kendimden utandım şimdi biraz uyuyup kalkayım hastaneye hormon tahlili yaptırmaya gidecem.Karı gibi ağladım, gülerken ağladım, söverken ağladım, onlar ağlarken ben de ağladım,filmi durdurup yine ağladım, ağlanmayacak sahnede de ağladım ayar kaçmıştı bi kere. Kesin yediğim birşey vücutta östrojen salgılattı. Selvi boylum al yazmalımdan bile çok koydu kısmen mutlu sonla bittiği halde. Khan'ın mübarek validesinide alıp ülkeye diyanet işleri başkanı olarak atamak lazım ne güzel ne doğru öğretmiş oğluna islamiyeti. Müslümanız diyenler biraz feyz alsın insanlık öğrenşin.
-----------------------------acaip merak ettim şu dakka