My Name İs Khan
-
hintler bu işi çok iyi yapıyo.taare zaman par, 3 idiots, ghajini bu filmler 10 numara.Ghajini ise bambaşka film olmuş.Farklı bi aksiyonu var.Mutlaka izleyin.Zaten bu aamir khan'ın filmleri güzel oluyo.İmdbden filmlerine bakn hepsini izleyin derim :D.
-
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------
lan güneş doğdu sabah oldu ben hala uyuyamadım. 3 saat oldu filmi izleyeli film bitti biteli kafam bi hoş uykuda tutmuyor gözlerimi açacak gücüm olmadığı halde. Kendimden utandım şimdi biraz uyuyup kalkayım hastaneye hormon tahlili yaptırmaya gidecem.Karı gibi ağladım, gülerken ağladım, söverken ağladım, onlar ağlarken ben de ağladım,filmi durdurup yine ağladım, ağlanmayacak sahnede de ağladım ayar kaçmıştı bi kere. Kesin yediğim birşey vücutta östrojen salgılattı. Selvi boylum al yazmalımdan bile çok koydu kısmen mutlu sonla bittiği halde. Khan'ın mübarek validesinide alıp ülkeye diyanet işleri başkanı olarak atamak lazım ne güzel ne doğru öğretmiş oğluna islamiyeti. Müslümanız diyenler biraz feyz alsın insanlık öğrenşin.
-----------------------------bu posta şiddetle katılıp up yapıyorum kaçıranlar varsa görsün diye :)
-
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------Nitrous bunu yazdı:
lan güneş doğdu sabah oldu ben hala uyuyamadım. 3 saat oldu filmi izleyeli film bitti biteli kafam bi hoş uykuda tutmuyor gözlerimi açacak gücüm olmadığı halde. Kendimden utandım şimdi biraz uyuyup kalkayım hastaneye hormon tahlili yaptırmaya gidecem.Karı gibi ağladım, gülerken ağladım, söverken ağladım, onlar ağlarken ben de ağladım,filmi durdurup yine ağladım, ağlanmayacak sahnede de ağladım ayar kaçmıştı bi kere. Kesin yediğim birşey vücutta östrojen salgılattı. Selvi boylum al yazmalımdan bile çok koydu kısmen mutlu sonla bittiği halde. Khan'ın mübarek validesinide alıp ülkeye diyanet işleri başkanı olarak atamak lazım ne güzel ne doğru öğretmiş oğluna islamiyeti. Müslümanız diyenler biraz feyz alsın insanlık öğrenşin.
-----------------------------bu posta şiddetle katılıp up yapıyorum kaçıranlar varsa görsün diye :)
-----------------------------filmi şimdi bitirdim ne yalan söyliyim daha öncesinden yeşil yolu izlerken ağlardım hep fln da harbi baya ağlattı bu filmde beni, kesinlikle izlenmesi gereken bi film.
-
ugur0 bunu yazdı:
-----------------------------Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------filmi şimdi bitirdim ne yalan söyliyim daha öncesinden yeşil yolu izlerken ağlardım hep fln da harbi baya ağlattı bu filmde beni, kesinlikle izlenmesi gereken bi film.
----------------------------- -
bakalım
-
VBDream bunu yazdı:
-----------------------------lan bu filmi izlediğimden beri götüm başım ayrı oynuyo nöbet gibi hareketler geliyor.
Film çok güzel gençler tavsiyemdir benimde.
-----------------------------sen bile böyle diyorsan amk :D
bu filmi izlemek şarttır artık
-
BarisYigit bunu yazdı:
-----------------------------VBDream bunu yazdı:
-----------------------------lan bu filmi izlediğimden beri götüm başım ayrı oynuyo nöbet gibi hareketler geliyor.
Film çok güzel gençler tavsiyemdir benimde.
-----------------------------sen bile böyle diyorsan amk :D
bu filmi izlemek şarttır artık
-----------------------------senin baştan beni dinlemen lazımdı yeni mi aklına geldi :)
-
otistikleri her zaman sevmişimdir, daha samimiler diğer insanlardan
hemen izliyorum
-
Çok ama çok iyi.İnsanın hayatını değiştirebilecek bir yapıt.10 üzerinden 10 alır .
Kusursuz bir film.
Vermek istediği mesajı açık ve net bir dille vermiş.
Hint filmlerine olan ilgim gün geçtikçe artıyor. -
nitrous'a katılmakla birlikte, edebi anlamda boşalırken, filmi anlatmak için seçtiğim kelimelerin manasızlığına...
özet: khan'daki daşak kimsede yok.