Mykb Yaktın Bizi Vodafone Çekmiyor
-
İşin şakası mykb nin indirim konusunda görüp Turkcell den Vodafone a geçtim üstüne bir de 2K ceza ödedim Turkcele.
-Geçen hafta Antalyadaydım otelin zemin katında bir tek vodafone çekmiyordu.
-1 Haftadır Trabzondayım köyde asla ama asla çekmiyor mahvoldum yemin ederim. İnternet paylaşımı yapıp işe annemin android telefonundaki Turktelekom ile bağlandım.
- Konuşurken arada kapanıp duruyor. Kalabalık alanlarda zaten çok kötü.
Gerçekten çok pişmanım :)
Sabit bölgedeyseniz sıkıntı yok. Ama sağa sola gidip geliyorsanız gerçekten pişman olursunuz gibi geliyor bana.
Sadece şaşkınım... 2025 yılında nasıl böyle olabiliyor
zeybekustasi tarafından 31/Ağu/25 23:20 tarihinde düzenlenmiştir -
Mykb ise sıkıntı yok. Korsan mkyb kullanıyorsunuz sonra sorun yaşıyorsunuz. Taklitler asıllarını yüceltir. Benim IP adresimi şeyh Coca Cola'nın formülüyle birlikte saklıyor. Onuda sadece ölüler görür.
Senin soruna gelecek olursak 2 bin TL sağlam kazık olmuş. Şuan gece yarısına kadar Turkcell'de 20 GB ve 1.000 dakika 200 TL kampanyası var. Ona geçebilirsin.
-
haci bende de öyle yapacak bişi yok
vodafone a geçmiştim hatta konu açtım biliyorsunuz kocailem kodu için ama bugün turkcell e geri geçtim
sebebi ise çalıştığım bölgelerde %70 sadece turkcell çekiyor
dün gece bi etkinlik vardı birtek ben vodafone ile internete giremedim:)
hakan son 40dk sonra biriyor paket yapıştır hemem uygulamadan geçiş gap. 60 gb 420 tl aldım.

PanxeR tarafından 31/Ağu/25 23:23 tarihinde düzenlenmiştir -
PanxeR bunu yazdı
vodafone a geçmiştim hatta konu açtım biliyorsunuz kocailem kodu için ama bugün turkcell e geri geçtim
hakan son 40dk sonra biriyor paket yapıştır hemem uygulamadan geçiş gap. 60 gb 420 tl aldım.

ALLAH RAZI OLSUN
ŞAK DİYE GEÇTİM VALLAHİ...
Çok iyi denk geldi
60GB - 420 tl
-
Birde taktik vereyim şirketiniz varsa veya esnafsanız faturanızı operatörde basılı olarak alın. Her ay muhasebecinize verin gider olarak göstersin vergiden düşsün.
-
abi turkcell pahalı ama türkiye'nin en iyi çeken şebekesine sahip. bunu hemen hemen herkes biliyor. kızmayın ama 5-10 gb yada 50 100 tl için sürekli diğer operatörlere geçiyor sonra böyle çekmiyor diye yakınıyorsunuz.
yapacak bir şey yok. el mahkum bunlara. işim gereği telefonda çekiş benim için çok önemli. şimdiye kadar gittiğim hiçbir noktada çekmemezlik ettiğini görmedim.
-
zeybekustasi bunu yazdıPanxeR bunu yazdı

ALLAH RAZI OLSUN
ŞAK DİYE GEÇTİM VALLAHİ...
Çok iyi denk geldi
60GB - 420 tl
Ben de geçtim.
Yahu Tekirdağ girişi Sultanköy deyim. İnternet işini çözemedik kafayı yicem. Alt yapı yok. Superbox dedik o da kotalı. 100 GB 1100 lira. Hem pahalı hem de yetmez. Bir de 4 5 kişi girsen felç olur. Ne yapsak var mı bu işin çözümü?
-
NaZi_ bunu yazdı
Ben de geçtim.
Yahu Tekirdağ girişi Sultanköy deyim. İnternet işini çözemedik kafayı yicem. Alt yapı yok. Superbox dedik o da kotalı. 100 GB 1100 lira. Hem pahalı hem de yetmez. Bir de 4 5 kişi girsen felç olur. Ne yapsak var mı bu işin çözümü?
Para sorun değilse 1.200 liraya çözersin.
-
coLin bunu yazdı
abi turkcell pahalı ama türkiye'nin en iyi çeken şebekesine sahip. bunu hemen hemen herkes biliyor. kızmayın ama 5-10 gb yada 50 100 tl için sürekli diğer operatörlere geçiyor sonra böyle çekmiyor diye yakınıyorsunuz.
yapacak bir şey yok. el mahkum bunlara. işim gereği telefonda çekiş benim için çok önemli. şimdiye kadar gittiğim hiçbir noktada çekmemezlik ettiğini görmedim.
son 4-5 senedir her sene tahüt bitince turkcell 2-3 katı fiyat çekiyor bende 1 günlüğüne diğer operatöre git gel yapıyorum.
2 ay önce 490 TL 60 GB 1 yıllık biten tahüt e turkcell 1090 TL fiyat çekti bana çok deyince de aynı fiyata 70 gb teklif etti.
Git gel yapınca yarısından ucuza 1 sene kapatmış oluyorsun.
BTK nın artık operatörlere mevcut müşteriye de yeni gelene verdikleri paketi verdirtmesi lazım.
-
mkyb bunu yazdıNaZi_ bunu yazdı
Ben de geçtim.
Para sorun değilse 1.200 liraya çözersin.
E bu çok iyi ? Hız azmış ama olsun hiç yoktan iyi en azından internet bağlantısı olur da cihazlar çalışır.
Eyw.
-
yıllardır kullanıyordum turkcelli için bokunu çıkarınca 20gb 200 liraya vodafone a geçtim
arada ses kopukluklaı oluyor
internette problem yaşamadım
çekmeyen yerlerde diğer hat netgsm ordan çekti
birde 20 gb turkcellde hemen bitiyordu bunda yarısı kalıyor turkcell internet sömürmeyi çok güzel yapıyo
DJ_Alper tarafından 01/Eyl/25 11:04 tarihinde düzenlenmiştir