Mykb Yaktın Bizi Vodafone Çekmiyor
-
155 tl ye 20 gb 1000 dk 250 sms ile turk telekoma geçtim güzel gidiyor şimdilik.
-
mkyb bunu yazdı
Mykb ise sıkıntı yok. Korsan mkyb kullanıyorsunuz sonra sorun yaşıyorsunuz. Taklitler asıllarını yüceltir. Benim IP adresimi şeyh Coca Cola'nın formülüyle birlikte saklıyor. Onuda sadece ölüler görür.
Senin soruna gelecek olursak 2 bin TL sağlam kazık olmuş. Şuan gece yarısına kadar Turkcell'de 20 GB ve 1.000 dakika 200 TL kampanyası var. Ona geçebilirsin.
Siteye baktım da bulamadım. Online geçiş var mı?
-
adamhakli bunu yazdımkyb bunu yazdı
Mykb ise sıkıntı yok. Korsan mkyb kullanıyorsunuz sonra sorun yaşıyorsunuz. Taklitler asıllarını yüceltir. Benim IP adresimi şeyh Coca Cola'nın formülüyle birlikte saklıyor. Onuda sadece ölüler görür.
Senin soruna gelecek olursak 2 bin TL sağlam kazık olmuş. Şuan gece yarısına kadar Turkcell'de 20 GB ve 1.000 dakika 200 TL kampanyası var. Ona geçebilirsin.
Siteye baktım da bulamadım. Online geçiş var mı?
Mesajımda dediğim gibi dün sondu. Şuan 10 GB var aynı paraya.
https://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/yeni-musteri-paketleri/buyuk-festival-10-gb
-
Cem uzan dan bu yana telsim, Vodafone devam 1 kere Türk Telekom ve turkcell geçişlerim oldu,turkcell resmen harcore yaptı Anlaşma dışında,Türk Telekom beynelminel 2-3 ay dayanabildim Vodafone her yerde dertsiz çekiyor hatta türkcell in çekmediği dağlarda Bile çekiyordu.verdiğin paranın karşılığı olduğu için Vodafone idealdir.
weskeyy tarafından 01/Eyl/25 18:30 tarihinde düzenlenmiştir -
telefon detoksu olmuştur
-
VEXTA bunu yazdı
155 tl ye 20 gb 1000 dk 250 sms ile turk telekoma geçtim güzel gidiyor şimdilik.
Nasıl bir paket o?
-
pttcell gayet iyi
-
3 ay önce Türk Telekom 30gb 1000 dakikalık paketi 575 diyince arayış içine girip yine aynı tarife 300 TL Vodafone geçiş yaptım Telekoma sövüyordum ama Vodafone geçince Telekom şu an gözümde starlink gibi bir şey o derece yani. Neyse belkilcez bir sene en kötü yine Telekoma dönüş. Yıl 2025 dünyanın en pahalı tarifeleri çekmeyen internet çekmeyen telefon vs vs bize de düzen buymuş.
-
Havalimanındayım ağız dolusu küfür etmemek için zor duruyorum. Ben böyle kepazelik görmedim 4G tek diş çekiyor. Ne video ve müzik izleyebiliyorum kesintisiz. Yarın kurtulmak ümidiyle.
-
zeybekustasi bunu yazdı
Havalimanındayım ağız dolusu küfür etmemek için zor duruyorum. Ben böyle kepazelik görmedim 4G tek diş çekiyor. Ne video ve müzik izleyebiliyorum kesintisiz. Yarın kurtulmak ümidiyle.
bazi illerde vodafone çok iyi mesala