Mykb Yaktın Bizi Vodafone Çekmiyor
-
turkstar bunu yazdızeybekustasi bunu yazdı
Havalimanındayım ağız dolusu küfür etmemek için zor duruyorum. Ben böyle kepazelik görmedim 4G tek diş çekiyor. Ne video ve müzik izleyebiliyorum kesintisiz. Yarın kurtulmak ümidiyle.
bazi illerde vodafone çok iyi mesala
Trabzon , Giresun , Antalya da berbat. Bu da tarihe not düşülsün. Turkcell istanbulda asansörde bile çekiyordu bu binaya girince kesiliyor.
-
Erdal Bakkal'dan iyi mi bileceksin ? Senin telefonun bozuktur.

-
NaZi_ bunu yazdızeybekustasi bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
haci bende de öyle yapacak bişi yok
vodafone a geçmiştim hatta konu açtım biliyorsunuz kocailem kodu için ama bugün turkcell e geri geçtim
sebebi ise çalıştığım bölgelerde %70 sadece turkcell çekiyor
dün gece bi etkinlik vardı birtek ben vodafone ile internete giremedim:)
hakan son 40dk sonra biriyor paket yapıştır hemem uygulamadan geçiş gap. 60 gb 420 tl aldım.

ALLAH RAZI OLSUN
ŞAK DİYE GEÇTİM VALLAHİ...
Çok iyi denk geldi
60GB - 420 tl
Ben de geçtim.
Yahu Tekirdağ girişi Sultanköy deyim. İnternet işini çözemedik kafayı yicem. Alt yapı yok. Superbox dedik o da kotalı. 100 GB 1100 lira. Hem pahalı hem de yetmez. Bir de 4 5 kişi girsen felç olur. Ne yapsak var mı bu işin çözümü?
Ulen mesaj atmışlar adreste bulamadık diye. 4 dönüme 3 kişi düşüyor burada nasıl bulamadılar anlamadım. Vodafone ne güzel yapıyor; kimliğini al 3 gün içinde herhangi bir Vodafone bayisine uğra halledelim, diyor. Şu organizasyon eksiklerine çok ayar oluyorum.
-
NaZi_ bunu yazdıNaZi_ bunu yazdızeybekustasi bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
haci bende de öyle yapacak bişi yok
vodafone a geçmiştim hatta konu açtım biliyorsunuz kocailem kodu için ama bugün turkcell e geri geçtim
sebebi ise çalıştığım bölgelerde %70 sadece turkcell çekiyor
dün gece bi etkinlik vardı birtek ben vodafone ile internete giremedim:)
hakan son 40dk sonra biriyor paket yapıştır hemem uygulamadan geçiş gap. 60 gb 420 tl aldım.

ALLAH RAZI OLSUN
ŞAK DİYE GEÇTİM VALLAHİ...
Çok iyi denk geldi
60GB - 420 tl
Ben de geçtim.
Yahu Tekirdağ girişi Sultanköy deyim. İnternet işini çözemedik kafayı yicem. Alt yapı yok. Superbox dedik o da kotalı. 100 GB 1100 lira. Hem pahalı hem de yetmez. Bir de 4 5 kişi girsen felç olur. Ne yapsak var mı bu işin çözümü?
Ulen mesaj atmışlar adreste bulamadık diye. 4 dönüme 3 kişi düşüyor burada nasıl bulamadılar anlamadım. Vodafone ne güzel yapıyor; kimliğini al 3 gün içinde herhangi bir Vodafone bayisine uğra halledelim, diyor. Şu organizasyon eksiklerine çok ayar oluyorum.
aynısı tcell dede var şubeden alacağım diye seçebiliyorsun ilk başvuru yaparken
daha önce öyle yapmıştım uygulamadan başvurdum şubeden sim i ücretsiz aldım.
-
Uzun süredir vodafone'un sınırsız sosyal medya paketli tarifesini kullanıyorum ve sanırsam bu paketlere hız sınırı koyuyor ibneler. Full çekiyor gözüküyor ama internet hızlı değil.
-
mkyb bunu yazdı
Mykb ise sıkıntı yok. Korsan mkyb kullanıyorsunuz sonra sorun yaşıyorsunuz. Taklitler asıllarını yüceltir. Benim IP adresimi şeyh Coca Cola'nın formülüyle birlikte saklıyor. Onuda sadece ölüler görür.
bazen bende mykb kullanıyorum ama orijinali gibi olmuyor.
-
Tt mobil normalde son ayda gecince cayma bedeli cikmamasi lazim ama son 3 4 ayda cayma bedeli ciktigina dair cok sikayet var
-
Küfür etmemek çok zor. Ben turkcelin eve geldiği saatte evde değildim. Tekrae mı gelecekler ne olacak anlamış değilim. Turkcele tekrar başvuru yapıyorum süreç devam ediyor diyor. Firma desen reddetti diye açıklama girmiş. Hay arkadaş ya
-
mkyb bunu yazdı

yalancıyı sikmiyorlar ondan böyle
esenyurtta 5. katta cekmiyor
esenyurt diyorum kalabalık die altyapını kralı bu semtte ( vodafone hariç sanırım )
apartman girişinde 5 6 tane fiber kutusu var oradan hesap et
-
DestinatioN bunu yazdımkyb bunu yazdı

yalancıyı sikmiyorlar ondan böyle
esenyurtta 5. katta cekmiyor
esenyurt diyorum kalabalık die altyapını kralı bu semtte ( vodafone hariç sanırım )
apartman girişinde 5 6 tane fiber kutusu var oradan hesap et
Vodafone un cekmedigi yer gormedim ben Marmara da.
Kaymak gibi istanbulda