Napcam Bu Karıncaları...
-
bi tane hayvan vardı karıncayiyen ondan hocam bı tane
-
Bence Alcı Yaptır Bizim Evde Vardı Anam Babam Anlatıyor Banyodan Çıkarken Bi Hamam Böcegi Görmüş Korkmuş Baya Büyükmüş Herhalde :) Bence Şöyle Yap Biz Yaptık Baya Bi Azalma Oldu Bunların Evin Bazı Köşelerinde >Yerleri Var Oraları Alçı İle Güzelce Kapat %80 Kadar Azalma Olur Digerleride Zati Tuvalet Pencere Gibi Yerlerden Gelenler Onlarada Çareyi Sen Bul. :)
-
duvar kenarlarına falan bolca tuz dök ^^
cıkmıolar ordan
-
Benim bilgisayar masasınıda basıyodu ibneler,elimle tek tek 50-60 tane öldürdüm :D göt korkusuna gelmiyolar artık,götlerini korkutmak kesin çözüm aq :D
-
ilaçlattır, alçıynan kapat,şeker -tuz yöntemini dene
eskiden sokakta oynarken büyük büyük karıncalar olurdu eşşek kadar, onları sikiştirirdim, aklıma o geldi, hayvanlarda tam abazaydı birbirlerine bi girdilermi bidaa ayrılmıodu şerefiszler
-
Hoja Erken MüdahaLe Edersen iyi oLur, Yoksa Aksi Taktirde Evi BoşaLtmak Zorunda KaLırsın (((:
-
bzim evde 1 tane bile yok karınca :)
ama hamamböcegi görmüştüm 1 2 tane
gördükden sonraki yaşam süreleri 30 saniyeyi geçemedi :S
-
Fesleğen besle ewde..Börtü Böcek sevmez bu bitkiyi uzak kaçarlar.. hemde güzel bi kokusu var;yemektede kullanabilirsin ayrıca
-
media_center bunu yazdı:
-----------------------------
bi tane hayvan vardı karıncayiyen ondan hocam bı tane
-----------------------------bu hayvandan nerde buluruz :)
-
afrikada bol bol var ama onlar kıymetını bılmıyolar .gonderseler her ulkeye paraya para demezler valla
Toplam Hit: 13950 Toplam Mesaj: 54