Napcam Bu Karıncaları...
-
sana tek çözüm yolu söyleyim..
suyu kaynat yasadıkları deliğe kaynak suyu dök.
1 günde giderler..
kendim denedim garanti yöntemdir. ben bu yolla 1 2 milyon karınca imha etmişimdir abartmıyorum.
-
hacim sen mutfaga mermer tarafinin bir kösesine görünür bir yere bir limonu kes ortadan yarisini öylece birak. diger yarisinida yogunluklu oldugu yere birak. bak suyunu sıkma sadece birak:) giderler gelmezler..
-
bol bol 31 çek, karıncalar mübarek hayvandır kaçarlar :D
-
-----------------------------
:) hepsinin önünde 1 karıncayı yak bak bidaha geliyolar mı:)-----------------------------
Abü diom ya en kesin çözüm göt korkusu işte.korkutta gör bakalım geliyolarmı :D
-----------------------------bol bol 31 çek, karıncalar mübarek hayvandır kaçarlar :D
Yuh aq yaa yuh yani :D
İnatlaşmanın anlamı yok evi boşaltın
Noterde çaırtalım tapuyuda karıncaların üstüne yaptırırız :D
-
bizde de war ama bu yaz artık buraya kadar dedik :) eczaneden alınan tabletler (markasını bilmiyorum :) ) ewin 4 köşesine konur ve sonuç: o kadar karınca nereye gitti :)
-
manglerman bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar evi tam anlamıyla börtü böcek bastı. yaz geldi dışarsı sıcak diye evlere girmeye başlamışlar. ne yemek kaldı girmedikleri ne bilgisayar.
bu meretler neden korkar neden kaçar napmak lazım bi bildiğiniz varmı :)
dondurmanın sapını tezgaha bırakmıştım. abartısız sölüyom 5 dk içinde sapta tutacak yer yoktu :) böle kısım kısım öldürmekle bitmez toplu bi çözüm lazım.
varmı bildiği olan ?
-----------------------------öncelikle büyük geçmiş olsun
benim bildiğim bir yöntem var
inşaalah işe yarar
bir şişeye limonlu su hazırla ve onu karıncaların yollarına dök ama bir kaç gün sürer bu evi iyice temizle sonra karıncadan eser kalmaz azcık dayan HaYaL...
-
Bide pudraya gıcık bu ipneler.Pudra dök.
-
cagatay09 bunu yazdı:
-----------------------------hacim sen mutfaga mermer tarafinin bir kösesine görünür bir yere bir limonu kes ortadan yarisini öylece birak. diger yarisinida yogunluklu oldugu yere birak. bak suyunu sıkma sadece birak:) giderler gelmezler..
evet aynı oayı bizde denedik etkili bida gelmediler. -
bende köyde görmüstüm. zeytinlik bahcemizin oradaki köy evinde karincasiz yasam bir hicdi sanki . bir gün baktim evin her yerinde kesilmis limon parcalari vardi. ve sonuc karinca yok ortada:) en kolay yöntemi bu. ama yok acaip bastilar diyosan yada ne biliyim cay damlasina bile hemen etrafina dolusuveriyorlar filan diyorsan kimyasalcilara ugra diyicem arkadasa ama karincalarida öldürmek kötü ya. en zararsiz yöntem limon parcasi koyulmasidir.
-
bi aralar bizde de vardı... karıncalar gitti bu kez bu aptal kakalak mıdır nedir ondan geldi.. her bi yerde var.. ansını satim vuruyom vuruyom gebermiyor.. sinek ilacıda etki etmior ki :S bide aşırı hızlılar sen vurana kadar o diğer duvara kadar gidiyor..