Napcam Bu Karıncaları...
-
Aman öldürme Günah mübarek hayvandır.
Hocam bi yere topluyosun bunları sonra üzerlerine tuz döküyosun bi kaç saate kadar 1 tane bile karınca kalmıyo..
DENENMİŞTİR...
-
Ya karıncalar için yemler var böyle kutuda yiyor karıncalar yuvalarına gidip sonra topluca geberiyolar yazlıkta çok çektik şimdi çok az kaldı ama bitmedi a.q çocukları hala
-
hacı dondurma sapı gitmiş mübarek ya gece sen baksırla yatarken senın dondurmanın sapı gıtseydı o zaman netceydın :D
-
Karınca duası oKuttur..
-
en iyisi düello yapın kaybeden evi terketsin :D
-
aynı sorun benim evde de var.. başetmek imkansız.
takip ettim ibneleri yuvalarını buldum kolonya döktüm ateşe verdim bişe olmadı :F
bi daha yuvalarını silikonla kapattım...
-
abi temelin taktiğini yap :D birini öldür onlar onun cenazesine gidincede evlerine hipotek uygula.
-
SANA BİR YOL DAHA nerden çıktıklarına bak oraya bi güsel işe daha çıkmazlar :D:D:D
yada bir reklam wardı ewe sinek giriyordu ew değiştiriyorlardı.aynı yöntemi yap :D:D:D
-
limondan nefret ederler. yarim limonu kes koy geldigi yerlere bir daha o bolgeye yaklasmazlar
-
abi bitanesini kendi tarıfna çek(devamlı şeker dondırma kavun karpuz)besleyecen. onu kamikaze olarak kullan.(iyice beynini yıkaman lazım).sırtına bombaları bağla yuvaya girince kendini patlatsın:)
olay budur