folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Nargile İle İlgili Bir Soru ( Yardım )

Nargile İle İlgili Bir Soru ( Yardım )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pc3
    pc3's avatar
    Erkek

Bütün zehirlenmelerde yoğut yedirirler.itfayeciler bile duman altında kalınca yoğurt yediklerne şahit oldum

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

şarap ve diğer bütün antioksidan lar.

nargle üzerine sigara kadar araştırma yapılmamış olup zararlı olduğu kesindir fakat bağımlılık yapmadığı ve sigara gibi sürekli içilmediği için 

sigaradan daha az zararlı olduğu kesindir.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clostridium
    Clostridium's avatar
    Erkek

swordfish bunu yazdı:
    -----------------------------

Clostridium bunu yazdı:

swordfish bunu yazdı:

emin ol sigaradan daha az zararlı

Bizim burda bir abi var.20 senedir içiyormuş.Nerdeyse her gün içer.Ben gece oturur sabah kalkar.

Geçenlerde baya bir hastalandı.Ökdsürük filan neredeyse ciğerleri dışarı çıkacak.Artık adam ciğer filan hepsi bitti zannediyordu.Doktora gitti.Tahliller rontgenler filan derken ciğerlerde hiç birşey çıkmadı..Sadece üşütüp zatüre olmuş :D ondan öksürüyormuş

gerek net olsun gerek reel hayatta cogu ınsan sıgaradan 50 kat zararlı dıyo ama anlamadım usta ben bu işi .s

Bak arkadaşım.Önceleri nargile böyle üzümlü elmalı filan değilmiş.Bildiğin yaprak tütünden yapılırmış.O işte sigarandan 50 kat zararlıdır.

Şimdi tömbeki dediğimiz olayıda şöyle yapıyorlar.Bildiğin yaprak tütünü geceden özel bir suya batırıyorlar.Sabaha kadar bekletiyorlar bütün katranı zifiri akıyor.

Sigara gibi değil yani..

Şimdi bizim içtiğimiz tütünlere gelince onlar inan gerçek tyütün bile değil ::)

Yinede için rahat etsin istiyorsan sipsi gibi filtreler satılıyor ondan al kullan.

@sword 

baba ben genelde elma ve kavunlu ıcerım hatta ıctıgım yerde uskudardakı yesıl mavı nargıle kafedir kuzguncuga gıderken herkese önerırım hayatı nızda emın olunkı ble nargıle ıcemezsınız :d senın dedıgıne glınce her yerde bu dedıgını yapıyorlarmı acaba onu merak ettım acıkcası :o

@enis

ben kloroben dıye bır bogaz gargarası var onu kullanıyorum.

N'oublie pas d'ou tu viens ..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

@Clostridium

gerçek tütün içen eskiler için geçerli o zararlı kısmı , bugun satılan o aramalı tütünlerin çoğu hafif yani light nargle sayılabilir. 

tütün kalitesine göre herşey değişiyor tabi , en güzeli evde yapılanı x) ve yanında buz gibi bira

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clostridium
    Clostridium's avatar
    Erkek

valla dediğim gibi bana net dıyebılıceıgnız yanı şimdiki tütünlerin zararsız oldugu ıse bişi diyemem ama bundan sonra nargıle yanına soda yada süt içebilitem yüksek bide eve nargıle almayı dusunuyorum sımdı bana bogazımı yakmadan oksürtmeden ıcebılmem ıcın nasıl yapmam gerek bu nargıle yı anlatırsanız sevınırım :d

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

Clostridium bunu yazdı:

valla dediğim gibi bana net dıyebılıceıgnız yanı şimdiki tütünlerin zararsız oldugu ıse bişi diyemem ama bundan sonra nargıle yanına soda yada süt içebilitem yüksek bide eve nargıle almayı dusunuyorum sımdı bana bogazımı yakmadan oksürtmeden ıcebılmem ıcın nasıl yapmam gerek bu nargıle yı anlatırsanız sevınırım :d

içmeyeceksin kaldırmıyorsa bünye.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clostridium
    Clostridium's avatar
    Erkek

Amd-x bunu yazdı:

Clostridium bunu yazdı:

ne alaka şimdi hacım kaldırıyo bunye sadece ılerde eve nargıle alcam adam akıllı nasıl yaparım onun derdındeyım ben acemıce yapmak ıstemıyorum.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Clostridium bunu yazdı:

Amd-x bunu yazdı:

Clostridium bunu yazdı:

ne alaka şimdi hacım kaldırıyo bunye sadece ılerde eve nargıle alcam adam akıllı nasıl yaparım onun derdındeyım ben acemıce yapmak ıstemıyorum.

en hafifler elma kavun ama kişiye göre değişir sen bir kaç çeşit satın al hangisinden daha fazla keyif aliyorsan onu kullan ama hep aynısı da sıkar insani.

nargle ile beraber şekerli içecekler tüketmemelisin duman boğazına yapışmasın 

soda iyi fikir ama yineliyorum bence en iyi bira gidiyor nargle yanına x)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clostridium
    Clostridium's avatar
    Erkek

tamam herşey guzel eyvallahta yapılışı hakkında püf noktaları sölermısınız beyler mesela ben gıttıgım cogu cafede (ufak yerlerdekinde) ıctıgımde bogazım yanıyo daha ılk cekışte yanı gıdıklanıyo ve öksürtüyo bunu yaparken nasıl engelleyebılırım bu durum ne ıle alakalı mesela ?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Clostridium bunu yazdı:

tamam herşey guzel eyvallahta yapılışı hakkında püf noktaları sölermısınız beyler mesela ben gıttıgım cogu cafede (ufak yerlerdekinde) ıctıgımde bogazım yanıyo daha ılk cekışte yanı gıdıklanıyo ve öksürtüyo bunu yaparken nasıl engelleyebılırım bu durum ne ıle alakalı mesela ?

tütünün yanması veya içine köz kaçması yapar bunu , yapa yapa alısırsın hoca kimyasal kömür alma sakın 

Toplam Hit: 3240 Toplam Mesaj: 31