Nasıl Adam Olunur ?
-
hocam takma bukadar boşver ıyı bır ınsansan allah yolunu daıma acık eder onada gercegı gösterır yeterkı sen öle bır ınsan olmak ıste:D
-
gel olm ben seni 5 dk adam yaparım , hergün döferim 1 hafta aç susuz bırakırım bak o zmaan adam oluyun mu olmuyon mu :|
-
End0t0ksiN bunu yazdı:
-----------------------------
hocam takma bukadar boşver ıyı bır ınsansan allah yolunu daıma acık eder onada gercegı gösterır yeterkı sen öle bır ınsan olmak ıste:D
öyle diyonda düsünsene bABANI her ufak bi hatanda sana sen Adam olmassın dedigini :) -
caves bunu yazdı:
0wnerless bunu yazdı:
aga eğer maddi durumun yerinde ise babana balı deilsen özgürsün sen artık çek git yanından kafa tut ne bilim işte :|
kanlı bıcaklı olduk 1 ay oglum canım ilk Efladım dedi yine 1 ay sonra basladı Senden Adam olmaz Demeye. adam bozuk plak giBi takılmış ya nasıl kurtarıcam :(
-----------------------------abi ben sana nediom okumuorsunkı msjımı
bana sorarsan bu babaların en çok kullandığı laflardan birdir :)
sen adam olmussundur fakar babanın gözünde deil :) bence babanın hosuna gitcek şeyler yap onun seveceği şeyler sözünü dinle onun gözünde adam olmus olursun ;)
baq bunları yazmıstım sence nasıl bunları yapabilirmisin?
-
caves bunu yazdı:
Lathedarkman bunu yazdı:
-----------------------------Swool bunu yazdı:
-----------------------------Adamlık, bir başkasının seni o seviyede görmesiyle karar verip, ölçübileceği bir olgu değildir.
Günümüzde bu sıfatı taşıyıpta, ''A'' bendini oturtamamış insanları görmek mümkün.
Paran varsa ''BEY'' olursun, bu da seni adam yapar.
bu lafa katılmamak elde değil
----------------------------katılıyorumda nereye kadar ?
---------------------------------
Para bitene kadar.
-
By_Gizemli bunu yazdı:
gel olm ben seni 5 dk adam yaparım , hergün döferim 1 hafta aç susuz bırakırım bak o zmaan adam oluyun mu olmuyon mu :|
sen öylemi adam oldun yoksa :)) -
kücükken sünnet olmamak için ewden kacıordum =) akrabalar felan da sünnet olmazsan adam olamassın diyolardı :D:D
cıkar göster al adamım de =)
-
0wnerless bunu yazdı:
-----------------------------caves bunu yazdı:
0wnerless bunu yazdı:
aga eğer maddi durumun yerinde ise babana balı deilsen özgürsün sen artık çek git yanından kafa tut ne bilim işte :|
kanlı bıcaklı olduk 1 ay oglum canım ilk Efladım dedi yine 1 ay sonra basladı Senden Adam olmaz Demeye. adam bozuk plak giBi takılmış ya nasıl kurtarıcam :(
-----------------------------abi ben sana nediom okumuorsunkı msjımı
bana sorarsan bu babaların en çok kullandığı laflardan birdir :)
sen adam olmussundur fakar babanın gözünde deil :) bence babanın hosuna gitcek şeyler yap onun seveceği şeyler sözünü dinle onun gözünde adam olmus olursun ;)
baq bunları yazmıstım sence nasıl bunları yapabilirmisin?
m.k bi Dedigini 2 etmedim sigara almadım para biriktirdim ona en kral SAati aldım işi olunca yardım ettim yanında çalıştım yine aynı ... -
adamlıkdan çok anlıyosan adam yap beni de ozmn :l yani bana dese derim adam yapmayı dene olmazsa konus ama baban denediyse bilemem hocam:D
-
kerim bunu yazdı:
-----------------------------kücükken sünnet olmamak için ewden kacıordum =) akrabalar felan da sünnet olmazsan adam olamassın diyolardı :D:D
cıkar göster al adamım de =)
koptum m.k bizim bir Arkadasın ErkekLik hikayesine dondu meger o Gösdterdigin şey Travestide de varmış :)